skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj, za koga ti navijaš? Ako se ne varam, miljenik režima je uvek bio Partizanac.

Навијам за свој новчаник а као маљи деца сам био за црно беле па ми ето остало. Ааа, па не бих се баш сложио. На Пољуду не знам ког Маја 80-те су ридали 'Ајдук и Звезда.

Пре 20 година нас није било пуно а тада сте ви били миљеници режима. Кад се распала југославија, постадосмо некако ми. И то траје већ 20 година. Додуше у баскету смо вас добијали кад год.

Za basket cemo jos da vidimo, mada je Partizan u basketu jedina opcija.I to odavno, istina.Da, Zvezda je bila miljenica, pa svi koji su radili za sve moguce sluzbe bili su u upravi.Smanjite fanatizam.

Partizan i kult? Štafete?

Нешто као Челси пре доласка Абрамовича. Знаш оно, пије се чај на трибини и скоро се сви знају. Долази се по било каквим временским условима па макар се играло са Вардаром из Скопља.

Za basket cemo jos da vidimo, mada je Partizan u basketu jedina opcija.I to odavno, istina.Da, Zvezda je bila miljenica, pa svi koji su radili za sve moguce sluzbe bili su u upravi.Smanjite fanatizam.

Данас нам је фудбал очајан.

Нешто као Челси пре доласка Абрамовича. Знаш оно, пије се чај на трибини и скоро се сви знају. Долази се по било каквим временским условима па макар се играло са Вардаром из Скопља.

Данас нам је фудбал очајан.

A fanatizam obrnuto proporcionalan.Ne mozes da udjes u neke blokove na Novom Beogradu, ako ne znas navijacku pesmu crnog ili crvenog kluba.Ja znam i jednu i drugu, ovo je Srbija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back