gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Za Dveri? Napokon si progledao?
Za Dveri...a ovo sto svi pricaju da su to Djilasove dveri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Dveri? Napokon si progledao?
ne verujem drugar, za koga ces ti jel?

Dolazi lepo vreme, možda skuter?
Čekaj, za koga ti navijaš? Ako se ne varam, miljenik režima je uvek bio Partizanac.
Haha, ja i skuter, pa to je kao pero.Pa onda bih se radije pridruzila bajkerima, pravi motor neki BMW, ili Dukati..ma, kupicu drvenog Morgana.Dzabe.
Čekaj, za koga ti navijaš? Ako se ne varam, miljenik režima je uvek bio Partizanac.
Навијам за свој новчаник а као маљи деца сам био за црно беле па ми ето остало. Ааа, па не бих се баш сложио. На Пољуду не знам ког Маја 80-те су ридали 'Ајдук и Звезда.
Ja navijam za Zvezdu, to se prenosi s kolena na koleno.A moj bratanac, onaj blentavi Lola Smiljanic umire za Partizanom.Jos kad bi dobro igrao, a ne samo setao neke tetke po kaficima...
jao drugar, a zasto si npr ldp precrtkao?Ja znam za koga neću. Imam listić i samo beležim minuse. Ko skupi više od jednog, biva precrtan. Za sada sam precrtao: SPS, DS, SRS, SNS, SPO, LDP, DSS... pa sve ostale partije. Niko nije ostao.![]()
Timeline: JNA ___________ SPS ____________ DS.
jao drugar, a zasto si npr ldp precrtkao?
ДС ја ваш, немој подметати. Мирко Марјановић је наш а за време сфрј погледај ко је како пролазио. Звездаши су тада били фенсерај а ми култни клуб.
Пре 20 година нас није било пуно а тада сте ви били миљеници режима. Кад се распала југославија, постадосмо некако ми. И то траје већ 20 година. Додуше у баскету смо вас добијали кад год.
z a s t o?Prvo sam se smejao, a onda me je zaboleo stomak... i sve ostalo.
Koji ti je taj? Nikad nisam bolovao od visina.
z a s t o?
Partizan i kult? Štafete?
Za basket cemo jos da vidimo, mada je Partizan u basketu jedina opcija.I to odavno, istina.Da, Zvezda je bila miljenica, pa svi koji su radili za sve moguce sluzbe bili su u upravi.Smanjite fanatizam.
Zar ne napisa da je gorivo kao zlato? Nešto malo, pusti Dukatija. Ili nađi posao na peškomet.
Ma dete, bratanac koji igra u Partizanu i mrzi Zvezdu.
Partizan i kult? Štafete?
Нешто као Челси пре доласка Абрамовича.
Данас нам је фудбал очајан.
A to je povezano? Voliš jedne i automatski mrziš druge? Ah, da... sad sam se setio zašto više ne idem na utakmice.
Zlato od 18 karata.Posao volim, da mi i ne placaju.Ostaju mi noge i bus plus.

Нешто као Челси пре доласка Абрамовича. Знаш оно, пије се чај на трибини и скоро се сви знају. Долази се по било каквим временским условима па макар се играло са Вардаром из Скопља.
Данас нам је фудбал очајан.