- Poruka
- 16.439
Iju prepade me, odakle li si samo izvukla tog propliopitekusa![]()
nije to propliopitekus, to je kromanjonski pecinski covek...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iju prepade me, odakle li si samo izvukla tog propliopitekusa![]()
nije to propliopitekus, to je kromanjonski pecinski covek...

cao svim drugarima
sad sam dosao kuci i nesto sam mnogo tugaljiv danas, zbog vremena, zbog ljudi, zboog svegaaa
kako ste vi?
ma kakav paradise, nikad ga nije ni biilo, sve je tako sivoo jaaaaaaaao drugaricesta ti je drugarcicu? problems in the paradise?
sta ti je drugarcicu? problems in the paradise?

ma kakav paradise, nikad ga nije ni biilo, sve je tako sivoo jaaaaaaaao drugarice
aj pricaj nam kako su ti bebice i one mackice
ma kakav paradise, nikad ga nije ni biilo, sve je tako sivoo jaaaaaaaao drugarice
aj pricaj nam kako su ti bebice i one mackice
ne moogu drugar, danas cu da se uvijem u cebence i slusam ovakvu muzikuU kafani na Banjici, sa drugarima sve nevolje prestaju. Za one koji imaju mooda.
jao, moj drugarcic je depresivan...ne brini, za par sati moze ti se raspolozenje popraviti...tako to ide...
bebica je dobro, mackice, psici, hrcak i zlatne ribice takodje...
deca sad dosla iz skole, rucak je gotov, i sad cemo da ruckamo...
zvuci vam smesno ali ja cu stvarno taako da provedem dan... a ove nedelje moram da izadjem negde da se napijem i opustim

ne mogu drugar, u depresiji sam danas vidis, cisto sumnjam da ce djole to promenitiХајде на Бањицу, код Ђолета.![]()

Treba li ti neke kosevine?Rodilo ove godine,pa je cena niza...ne mogu drugar, u depresiji sam danas vidis, cisto sumnjam da ce djole to promeniti
niko me ne muvka drugar otkud ti too?pozdrav...
ovde masovno muvkanje teraska...
ništa novo...![]()
pozdrav...
ovde masovno muvkanje teraska...
ništa novo...![]()
egzoticnih biljki...sta jel mi treba drugar?
Pozdrav ljubomorko.

niko me ne muvka drugar otkud ti too?
sta ti radis nisam te duugo sreo

ma, kakva ljubomora...ja to sa strane gledam ko će prvi da se popne na terasu...
pozdrav, Refke, kako su prošli praznici?![]()