- Poruka
- 20.850
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
secam se vremena kad je ona najlepsa biljka kostala 500 din koliko je to sad poskupeklo drugari?Posto su te slatke biljkice?!
nisu za stalno informisao sam se... a sto je bilo vreme, sto ti se nije svidjao drugar?bilo je vreme da ga zatvore...nadam se da su to učinili za stalno...
nisu za stalno informisao sam se... a sto je bilo vreme, sto ti se nije svidjao drugar?

secam se vremena kad je ona najlepsa biljka kostala 500 din koliko je to sad poskupeklo drugari?

je lii drugar sto ti se ne svidja magacin, meni je to jedan od top 3 u bgpozdrav brate paprikariuse...![]()
ma cenim da je poskupelo,ovo je bilo pre sto godinaPa ne znam, i ja se raspitujem?! Verujem da je pojeftinilo zbog velike konkurencije?!
Evo, došao da promenim kofere u Beograd, pa ponovo na put...![]()
pa mozda ti se i ja ne svdijam onda drugarne sviđaju mi se likovi koji izlaze u njega...vidim svašta navečer kada trčim kraj njega...![]()
meeni su to sve fini urbani ljudi, gotivniji nego na vecini splavova nprnisu za stalno informisao sam se... a sto je bilo vreme, sto ti se nije svidjao drugar?
ma gde to da pomogne drugar, ja njega citam kad sam na dnu da bih se jos visee bacio u depresiju... neego dugo nisam izasao negde konkretno, mozda mi to fali moracu ove nedelje, jel si cuo da su magacin privremeno zatvorili drugar?
znao sam ali upravo sam razmisljao dok sam kuckao da ces ti morati da das takav komentar, previse te dobro poznajem drugar hihihiImamo mi dobar magacin, nije ni vlažan, a veliki je. Ako nemaš puno stvari, može i u šupu da se smesti. Samo nemoj neki kiseli kupus, to prospi i operi bure.
pa drugar, ja ti idem iz jedne krajnosti u drugu, veoma sam svestran sto se svega ticce pa i mesta za izlaske, a nekad mi bas prija da i ja poziram...Slazem se sa Trenom, Magacin mi se nikad nije nesto svidjao. To su mnogo pozerska mesta Terasko, ti mi vise licis na neku avangardnu osobu.
Moze a ko je Spasoje?![]()

znao sam ali upravo sam razmisljao dok sam kuckao da ces ti morati da das takav komentar, previse te dobro poznajem drugar hihihi
Pa ova opasna mačorčina sa slike, neće terasko da ga upozna sa mifikom....![]()
Kakav drugar? Ja ti nudim pomoć... nije valjda da ti se toliko oseća kupus?
toliko se osecaKakav drugar? Ja ti nudim pomoć... nije valjda da ti se toliko oseća kupus?
ne dam mifiki da ima billo kakve avanture
hihihi, ja jesam urban ali nisam snooobPa urbani likovi ne jedu kupus, samo ono što je u Cezar salati...
hihihi, ja jesam urban ali nisam snooob
nemoj drugar vise da me zezkasJesi kad nećeš u običnu kafanu sa drugarima. Snob i to samo kakav.