Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
egzoticnih biljki...
Posto su te slatke biljkice?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
egzoticnih biljki...
pa daa, u skladu sa mnom jel da drugar?avatar ti je lood...![]()
taman posla, sta ce meeni to drugar?egzoticnih biljki...
ma, kakva ljubomora...ja to sa strane gledam ko će prvi da se popne na terasu...
pozdrav, Refke, kako su prošli praznici?![]()
Bagatela.Hvale se po kraju da je bila rodna godina i da je to jedini put do 72 device...ali,sta ti ja znam...Posto su te slatke biljkice?!

sram te biloo, ti kao da je terasa neka da ne kazem prostitutka
Bagatela.Hvale se po kraju da je bila rodna godina i da je to jedini put do 72 device...ali,sta ti ja znam...![]()
Pa rekao si da si u depresiji.Ja depresiju uglavnom lecim sljivovicom,ali ti mozda slabo podnosis alkohol...taman posla, sta ce meeni to drugar?
Pa rekao si da si u depresiji.Ja depresiju uglavnom lecim sljivovicom,ali ti mozda slabo podnosis alkohol...
a sto je on toliko ljubomoran?Ne ljuti se na trenutak, ni duže... ljubomora je to.![]()
Nemoj.Opet ce pripucati po americkoj ambasadi,sve u vunenim carapama...Super, taman da pazarim malo, da iznenadim oci djedove kace vrati iz SA.
Nemoj.Opet ce pripucati po americkoj ambasadi,sve u vunenim carapama...
?
a sto je on toliko ljubomoran?

Terasko, pa sto si u deprilici bre?![]()
Pozdrav za veselo drustvo iz me'ane!![]()
sram te biloo, ti kao da je terasa neka da ne kazem prostitutka

ma ne znam ni ja viise, takav mi je dan danas nekako sam tuznjikav... kako si ti?

O de si krvopijo stara, da li može Spasoje kod tebe na praksu, već sam ga spremio?
![]()

nikada to nisam ni pomislio, drugarčiću...![]()

Pa gde si ti Natren? Nema te odavno.![]()

ma gde to da pomogne drugar, ja njega citam kad sam na dnu da bih se jos visee bacio u depresiju... neego dugo nisam izasao negde konkretno, mozda mi to fali moracu ove nedelje, jel si cuo da su magacin privremeno zatvorili drugar?Pa i ja sam nekako tuznjikav i postpraznican. Ni to sto citam Dostojevskog ne pomaze.![]()
gde putujes i hoces da me vodis? prijala bi mi promena mnoooogo drugarEvo, došao da promenim kofere u Beograd, pa ponovo na put...![]()
ma gde to da pomogne drugar, ja njega citam kad sam na dnu da bih se jos visee bacio u depresiju... neego dugo nisam izasao negde konkretno, mozda mi to fali moracu ove nedelje, jel si cuo da su magacin privremeno zatvorili drugar?