- Poruka
- 201.573
Skupljaju, naravno.
Nisam ni rekla da nismo humani kad prigusti, ali je prosto neverovatno koliko smo zavidni.
Zašto ljudi imaju osobinu da pišu u množini? Ako si ti zavidna, zašto misliš da je neko drugi (samo primer)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupljaju, naravno.
Nisam ni rekla da nismo humani kad prigusti, ali je prosto neverovatno koliko smo zavidni.
na jugu se ta rec koristi za cicije..
Суштина приче је, другари, да Срби нису ништа мање дарежљиви од других.
Дају у складу са тим колико имају, као и сви остали.
То је управо та просечна цифра коју дају и остали, спрам својих примања.
Лаку ноћ свима.
То је део легенде о нашој дивоти и њиховој гнусности. Та легенда је, авај, заснована на лажима.
Истина је да смо ми углавном гори где год узмеш узорак.
Zašto ljudi imaju osobinu da pišu u množini? Ako si ti zavidna, zašto misliš da je neko drugi (samo primer)?
Znamo, mi smo u stvari najgori na svijetu...
То је део легенде о нашој дивоти и њиховој гнусности. Та легенда је, авај, заснована на лажима.
Жене су свуда великодушније, тако ми се бар чини.
Сад сам нашао неку статистику, Британци - појединци - су дали око 12 милијарди фунти прошле године у добротворне сврхе. Значи у просеку свако дете, чоек и жена 190-200 фунти годишње.
zasto me ne cudi sto si se muvao sve sa nekima naopakima?![]()
Refke da zivi u Americi, radio bi za IRS i potkazivao bi komsije. Ono tipa- 'e ovi nisu prijavili novu ves masinu koju su kupili u svojoj poreskoj prijavi za ovu godinu!'
ja znam za jednog što ima al se stalno grebe da ga neko sa foruma časti kafom
da nisi iz Pirot?
Opet sanjaš puste snove o Americi? Nadam se da su ti ruke na tastauri dok to radiš.
To je, Reef, samo zato sto to nisam videla kod jedne ili dve osobe.
ne znas ti, njemu ni hitna nije htela da dodje kad su culi da je srbin... a sve zbog rata u ex yu... muke su to...
Zasto ljudi imaju osobinu da u svaku diskusiju ubace neko drkanje ili pederluk?
Laku noc svima![]()
U to vreme si ti još tražila način da pobegneš sa Kosmeta.
ne znas ti, njemu ni hitna nije htela da dodje kad su culi da je srbin... a sve zbog rata u ex yu... muke su to...
aha... pricaj mi jos, kako su te jos diskriminisali? nadam se da im nisi dozvolio da ti ubrizgaju neki smrtonosni koktelcic...![]()
Bio ja u vojske na Kosovo...
Rastura ti mene na izdvojenu stražu donja vilica, zub šestica...
Zovem ja da me zamene - jao, jao, nemoj to se knjiži pa se pečatira pa se pišu izjave pa se analizira aj se strpi još letri dana...
Kud ću šta ću - aj privatna inicijativa...
Kažem ortacima aj da izvadimo zub pa šta bude...
Vuče jedan - neće
Vuče drugi ma kakvi...
Nalazim konopce da izvučemo zub ma nema šanse...
Boli pa rastura... na ledenu vodu kao malo stane par sekundi
al onda ide feedback... pa sa kamatom...
Prodje ta 4 ebena dana, aj oma kod Čika Zube u stacionar...
Vuče ti Milivoje kleštima, kažem tu boli...
Ma kakvi neće pa neće...
Kaže on meni evo ti dozvola za grad pa kod zubara u Dom Zdravlja
Odem ja na kapiju - kurton neće me pusti, znaš to nije dovoljno, nije tu zamenik dežurnog oficira, može da bude grdnih problema... naidje čovek slučajno takva i takva stvar... on kaže au sinko al si nateko trči vadi to...
Odem ja u Dom Zdravlja... gde je stomatologija, kaže dole u suterenu al nije naš...
Sidjem ja, evo ih vrata...
raspored:
PREPODNE - Srbin Dr. Uglješa
POPODNE - Šiptar Dr. Nasufi
kuc kuc... el slobodno...
izvoljte..
Sednem ja ko da sam predsednik države, kažem doktore pomagaj dole desno šestica rastura, trpim pet dana...
Stade Dr. Nasufi kraj mene, kaže...
- ali ja sam Šiptar...
- Meni treba doktor, stomatolog
- ali da lji ti mene veruješ vojniće?
- ma šta da ti verujem ili ne verujem prvi put te vidim u životu, umeš da radiš ili jok? da odem privatno negde dok mi važi dozvola
- ama ćoveće Božiji ovde Srbi idu prepodne a moji popodne za ovu nedelju
- aj ne zajebavaj, znate da vodite politiku a lepo ste se dogovorili za smene...
- ama veruješ li ti meni?
- ama hoćeš li ti meni da pomogneš?
- a odakle si?
- iz Beograda, tamo mi i zubar...
- eee pa onda može! ja sam bio vojnik u Beogradu i mislio sam da će me zajebavaju, medjutim tamo super bilo, sve nas uvek častilji...
- aj vadi čoveče ovaj zub...
- e pa nije taj zub što misljiš...
- kako nije, dole desno, šestica sa spoljnom plombom postavljena 1988... verovatno sad zajebava...
- ama nije, ne znaš... džaba ste pokušavali da ćupate... taj ti zub zdrav
- pa koji je?
- eee to su nervi ćoveće, refleksija, tebe u stvari boji gornja šestica sa te strane, vidim ja da je pljomba dotrajala
zapete sa onom ručkicom...
KRK NESTADE BOL!
eto vidiš vojniće šta kažem... evo tebi ljek na ovaj zub pošto gangrea trenutno pa dodji za tri dana obavezno...
prodje tri dana, kažem u kasarni dajte mi dozvolu prošo mi otok, ispašće privremeni lek, ovo je hemija ne sme da stoji dugo u vilici...
a ne brate Srbine papirologija ti je vojnajako zaebana stvar... ne razumeš se ti u to...
Prodje mesec dana, moj red za redovno odsustvo...
Dodjem u Beograd, trk kod čika zube, profa na stomatološkom...
- e do krasnog, pa ovo ti sad skroz istrulilo, što ti nisu plombirali...
- rekli da je vojna papirologija jako zeznuta stvar
- zato smo i propali jer je samo kod nas komplikovano biti čovek
eto... i tako ja ostah bez jednog zuba zbog braće Srba, koji se razumeju u papirologiju ko Marica u kriv ****...
ja sam srecna i najsrecnija sto sam srpkinja, sto pripadam najboljoj naciji na svetu. laku noc narode i narodnosti![]()
Ma ne, samo su mi pucali u koleno.
Da ne čitam sve, jesi li stavio zlatan zub, ili su te zaebali?
nije koleno, nisi dobro pratio...
i? sta je dalje bilo? kako su te jos zlostavljali ti uzasni nemci mamicuimfasisticku... oni su nasli da mrze najbolji narod na svetu...![]()
Srbi jesu najbolji narod na svetu
Bio ja u vojske na Kosovo...
Rastura ti mene na izdvojenu stražu donja vilica, zub šestica...
Zovem ja da me zamene - jao, jao, nemoj to se knjiži pa se pečatira pa se pišu izjave pa se analizira aj se strpi još letri dana...
Kud ću šta ću - aj privatna inicijativa...
Kažem ortacima aj da izvadimo zub pa šta bude...
Vuče jedan - neće
Vuče drugi ma kakvi...
Nalazim konopce da izvučemo zub ma nema šanse...
Boli pa rastura... na ledenu vodu kao malo stane par sekundi
al onda ide feedback... pa sa kamatom...
Prodje ta 4 ebena dana, aj oma kod Čika Zube u stacionar...
Vuče ti Milivoje kleštima, kažem tu boli...
Ma kakvi neće pa neće...
Kaže on meni evo ti dozvola za grad pa kod zubara u Dom Zdravlja
Odem ja na kapiju - kurton neće me pusti, znaš to nije dovoljno, nije tu zamenik dežurnog oficira, može da bude grdnih problema... naidje čovek slučajno takva i takva stvar... on kaže au sinko al si nateko trči vadi to...
Odem ja u Dom Zdravlja... gde je stomatologija, kaže dole u suterenu al nije naš...
Sidjem ja, evo ih vrata...
raspored:
PREPODNE - Srbin Dr. Uglješa
POPODNE - Šiptar Dr. Nasufi
kuc kuc... el slobodno...
izvoljte..
Sednem ja ko da sam predsednik države, kažem doktore pomagaj dole desno šestica rastura, trpim pet dana...
Stade Dr. Nasufi kraj mene, kaže...
- ali ja sam Šiptar...
- Meni treba doktor, stomatolog
- ali da lji ti mene veruješ vojniće?
- ma šta da ti verujem ili ne verujem prvi put te vidim u životu, umeš da radiš ili jok? da odem privatno negde dok mi važi dozvola
- ama ćoveće Božiji ovde Srbi idu prepodne a moji popodne za ovu nedelju
- aj ne zajebavaj, znate da vodite politiku a lepo ste se dogovorili za smene...
- ama veruješ li ti meni?
- ama hoćeš li ti meni da pomogneš?
- a odakle si?
- iz Beograda, tamo mi i zubar...
- eee pa onda može! ja sam bio vojnik u Beogradu i mislio sam da će me zajebavaju, medjutim tamo super bilo, sve nas uvek častilji...
- aj vadi čoveče ovaj zub...
- e pa nije taj zub što misljiš...
- kako nije, dole desno, šestica sa spoljnom plombom postavljena 1988... verovatno sad zajebava...
- ama nije, ne znaš... džaba ste pokušavali da ćupate... taj ti zub zdrav
- pa koji je?
- eee to su nervi ćoveće, refleksija, tebe u stvari boji gornja šestica sa te strane, vidim ja da je pljomba dotrajala
zapete sa onom ručkicom...
KRK NESTADE BOL!
eto vidiš vojniće šta kažem... evo tebi ljek na ovaj zub pošto gangrea trenutno pa dodji za tri dana obavezno...
prodje tri dana, kažem u kasarni dajte mi dozvolu prošo mi otok, ispašće privremeni lek, ovo je hemija ne sme da stoji dugo u vilici...
a ne brate Srbine papirologija ti je vojnajako zaebana stvar... ne razumeš se ti u to...
Prodje mesec dana, moj red za redovno odsustvo...
Dodjem u Beograd, trk kod čika zube, profa na stomatološkom...
- e do krasnog, pa ovo ti sad skroz istrulilo, što ti nisu plombirali...
- rekli da je vojna papirologija jako zeznuta stvar
- zato smo i propali jer je samo kod nas komplikovano biti čovek
eto... i tako ja ostah bez jednog zuba zbog braće Srba, koji se razumeju u papirologiju ko Marica u kriv ****...