SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Staro JDP je ono pravo, u ovo novo nisam ni ušao, nisam imao želju. z:(

- - - - - - - - - -

Ne znam, ali mi nije gadna ko prva. Jeste glupa i ružna, ali je ona samo kič, dok je Mirjana zla i negativa.

Meni, kao gledaocu i slusaocu, je potpuno nebitno ko je ruzan ili zao.
Mirjana je odlicna glumica, Karleusa ne zna da peva niti je pevanje drzi u zizi javnosti..
Razlike izmedju nih dve, u profesionalnom i javnom nastupanju, su nepremostive.
Licni zivot me ne zanima.

Dobar dancic. :D

Meni, kao gledaocu i slusaocu, je potpuno nebitno ko je ruzan ili zao.
Mirjana je odlicna glumica, Karleusa ne zna da peva niti je pevanje drzi u zizi javnosti..
Razlike izmedju nih dve, u profesionalnom i javnom nastupanju, su nepremostive.
Licni zivot me ne zanima.

Dobar dancic. :D

Nije reč o ličnom životu, već o javnom nastupu javne ličnosti. Kad nešto potenciraš, moraš i da snosiš posledice, kakve god da su. Isto kao i Balašević, solidan autor, pamtljive i poznate pesme, ali su njegovi javni nastupi toliko očajni da moraš i to da pomisliš svaki put kad slušaš neku njegovu pesmu.

- - - - - - - - - -

Другари, па ви сте сви поклоници Талије? Баш је то лепо.

To ona Meksička pevaljka? Zgodna je bila, ne znam kakva je sade.

Ја бре... не могу сад да се сетим, а мрзи ме да гуглам.

Није јој идолка, капирам да није никад чула за њу. :lol:

А јесте социјалиста, што је и природно јер јој родитељи имају мало сеоско домаћинство на обронцима Копаоника и неке мале апартмане.
Kuku ,pa el znaju gore u planini da im ćerka puderiše nos po prestoničkim klonjama i da će im otići bungalovi za lobe ? :sad2:

dobro veče, dobri ljudi...:grudvanje3:
Ko večeras slavi, sretna mu slava....:amen:

- - - - - - - - - -

Posebnan pozdrav za moje dame Milicu, Rajku, Liki, Rorku, Surku i Nensi...z:)

- - - - - - - - - -

Да су је дали на шумарску школу у Пљевљима до свега овог не би дошло.

Pobedonoscev, veruj mi da ćeš u Pljevljima naći iskrenijeg i poštenijeg čoveka, nego recimo na Vračaru ili Savskom Vencu. Ne generalizujem, ali u 90% slučajeva je tako...

Labiću, srećna Ti Slava! I svima koji slave!

jel ti tražiš ženu ili komodu za sobu? Mislim, gde su muškarcu toliko bitne dimenzije...
:cmok2: ne daju dušmani repke :(

Automehaničari kače slike. Ti ne čitaš stripove nego knjige, a mi smo mudro propratile šta volite da jedete. To definiše i vaš odnos prema ženama. Zato nema slika.
Nensy-svaka ti ka u Njegoša .:)

Био сам на балету у Народном позоришту (шта све човек мора да трпи због издајника :lol:). Давала се "Бајадера". :)

Нисам нешто импресиониран, једино овај даса што игра главну улогу објаснио.

Признајем да је балетски покрет јако леп. Стварно сам уживао гледајући како то изгледа кад је сваки покрет тела осмишљен.

Не могу више стварно да гледам људе којима сваки екстремитет води сопствену политику.

Савршенство покрета. :ok: То треба да је важна тема.

То је права физичка култура и потпуни склад душе и тела.

Балет није геј. Имао сам погрешан утисак.
Bravo Vlajkec...samo naprej!! U divnog čovu "rasteš" :heart:

Па позови понекад. :flert:

Синоћ ја са другарицом у Народном позоришту купио карте за трећи балкон. Није била гужва па смо сишли на други балкон. У међувремену она отишла да напудерише нос (оххх... дивоте. :lol:), а ја се пребацим у ложу. Улази она у салу, кад њој хостеса (илити разводница): Извините, Ваш супруг је сео у ложу шест, да Вам покажем.

Буахахаха...

:hahaha:
ahaaa...opasno "deluješ u mraku" :)

Dobro veče dragi političari!

Мислио сам више на аристократски израз за отишла у клоњару. Ако ме разумеш.

On narkoman novosadski, misli otišla da ušmrkne crtu...

- - - - - - - - - -

dobro veče, dobri ljudi...:grudvanje3:
Ko večeras slavi, sretna mu slava....:amen:

- - - - - - - - - -

Posebnan pozdrav za moje dame Milicu, Rajku, Liki, Rorku, Surku i Nensi...z:)

- - - - - - - - - -

Pobedonoscev, veruj mi da ćeš u Pljevljima naći iskrenijeg i poštenijeg čoveka, nego recimo na Vračaru ili Savskom Vencu. Ne generalizujem, ali u 90% slučajeva je tako...

U Pljevljima je 90% tako a u Tuzima 100%... pretpostavljam...

- - - - - - - - - -

Dobro veče svima i nek je sretnje (što kažu u Šumadiji) onima koji slave!

- - - - - - - - - -

Ožderah se kod tasta, ništa od alkoholisanja, 'armonikaš sutra dolazi...

Мистериозно, с обзиром да се сва најгора клања некако десе баш по тим неким честитим срединама у неком кршу, на Врачару не баш толико.

Мора да се горе попне тај дивљи свет из Београда па покоље и у јаме побаца рају честиту и поштену.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back