gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Pa jesi dzabe kad nisi lepo napisala i za koga treba da glasamo. Ovde se resavaju svetski problemi, nemamo mi vremena da razmisljamo o takvim trivijalnostima kao sto su slika broj ovaj ili onaj.![]()
Lako je bre...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesi dzabe kad nisi lepo napisala i za koga treba da glasamo. Ovde se resavaju svetski problemi, nemamo mi vremena da razmisljamo o takvim trivijalnostima kao sto su slika broj ovaj ili onaj.![]()
Ne znaš koliko sam pokušavao da balansiram i sa njom i sa njim...Dotičnu sam čak vrlo vatreno branio kada je kukala da joj je rorka objavljivala privatne podatke po forumu. A onda, kada je završila sa Rorkom, krenula je sa mnom, pljujući po mojoj rodbini po nacionalnoj osnovi.
A o Reefer-u ne bih javno. Nažalost, oženjen je čovek i ne želim, niti hoću da javno pišem o njegovim "aktivnostima" preko pp-a. Pokušavao sam preko šale u kafani da ga umirim, međutim, on je to izgleda shvatio kao ohrabrenje.

jos nisam dosla do toga da kukam kad neko okaci moju sliku. neam problem nit kompleks![]()
Labe, ti si sujetan i nesrećan i lažeš. I ne umeš da se šališ, toliko puta si već vređao razne forumaše, da je to uz tvoj nadimak postalo uobičajeno.
- - - - - - - - - -
Kačila si više puta i sama, i svi smo se zezali, bar oni koji umeju.
jutric 
Moja mama je prošle godine operisala štitnu žlijezdu...meni fale mojih 52-53/160..mada i ovih + 4 ide samo u sesi i quqove
- - - - - - - - - -
danas mi najbolji lekar za štitnu u RS rekao da je sve u redu, presrećna sam
samo me hebe zamor materijala i nedostatak plivanja

еееe jeл овде неко покушао да се потепа ко човек ил на неки други начин реши шта има... или овде ко шта има решава као Сека и Карлеуша своја пичкарања кад се развлаче у недоглед по Свету и Скандалу?
него... добро јутро људи и Вучић![]()

RELATIONSHIP WITH SNOW: It is rumored that he was beaten by snow as a young child, not Ned's bastard but the freezy watery kind. Since then he has vowed to fight against snow and all it's "evil minions", ice cream, ice cubes, ice T and other rappers. Using vast amounts of the treasury, with the help of Serbian basketball coach Novkovic Djole on Feb 1, 2014 he struck a critical blow to snow! He managed to single handedly carry a child for a few meters and thus defeat his arch enemy.
THE FUTURE: Now that snow is defeated and is shamed in the eye of the Serbian public he stated in an interview "Today have sad snow in shoe, but my kidney is full price for artichoke" [20]. Snow could not be reached for comments because it's basically water.

Vučić is a graduate of the Belgrade Law School. He can also fly, jump a very high building and eat 10 hotdogs at once[though this is not confirmed].

не знам, ал да је цар, јесте цар ...![]()

joj i ovo je bilo zesce podhebavanje. u stilu bosnjaci su vrsta krompira![]()
старе српске речи за кромпир... кртола и бошња? Не би било лоше...![]()

Nedostaje Paprikarius
i macak mi nedostaje sa pisanjem...Ови моји тамо око Борика имају дане кромпира и стручњаци су и за лингвистику и кромпир... по њиховом кумпјер је архаичан облик и треба га избегавати, још Вук реко док га је вадио испод сача...
Je l' to kod Rogatice?

ipak se zeznuh, diskusija je bila sa hrvatima. nisu verovali da moz da se pise sta oces i da ispravis kad oces
- - - - - - - - - -
da da bas nedostaje. misurak moji macak mi nedostaje sa pisanjem...
- - - - - - - - - -
http://forum.krstarica.com/showthre...birna-tema?p=26229866&viewfull=1#post26229866
Искрено , немам утисак да ти умеш да се зезаш .
Мици је нешто друго , али ти ....
napokon nema one uzasne maglejutric
![]()

виш како знаш
јесу ауторитети по тем питању а имају и најјачу башту после оне Платани баште у Требињу... много је то леп крај тамо![]()
Ови моји тамо око Борика имају дане кромпира и стручњаци су и за лингвистику и кромпир... по њиховом кумпјер је архаичан облик и треба га избегавати, још Вук реко док га је вадио испод сача...
Krumpir je dosho iz Jameriku, kao i kukuruz. Sta li su ljudi jeli kada nije bilo proje i pite krompirushe?
Od arhaicnog oblika nema tu ni qrtz.