JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
A da se ti i ja malo zezamo na neki drugi način?![]()
a ne...mora ovako, nema ljutis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da se ti i ja malo zezamo na neki drugi način?![]()
Ne znam odakle su se Evropljani primili na hrišćanstvo.маги, тј. мудраци са Истока (данашња Месопотамија); били су астрономи/астролози. по предању звали су се Валтазар, Гаспар и Мелхиор. друго предање каже да су њих тројица припадали трима различитим расама, које потичу од Ноевих синова и да се тако преко њих тројице младом Христу поклонио цели свет. данас почивају у Келну.
Kamičak, nisu to moje filozofije, već realnost. Upravo je internet izbacio radio u prvi plan.
A što se tiče realnog stanja, slobodno idi na bilo koju svetsku RAB sajt stranicu i pročitaj zvanične podatke. Ili se raspitaj malo u marketing agencijama koje se bave izradom medija planova.
Ne znam odakle su se Evropljani primili na hrišćanstvo.
Jel to potiče od činjenice da je Rimska imperija osvojila izrael?
Zayebavas, pa kolko ti godina imas? Nisu te kao dete slali kod sodadzije da kupis sifon?
A jel ti znas sta je klaker ili kabeza?![]()
Internet je vratio radio, da, ali tu imas trziste sa 1321243242432342 stanica, gde svaka subkultura moze da nadje za sebe ono sto joj odgovara. To je i poenta slobode i autsajdera.
Ali uticaj u mejnstrimu mu je nikakav, upravo zbog te isparcelisanosti.
Kljucno je bilo to sto je Pavle provalio da i neobrezani mogu da budu hriscani.
U sustini, ta inauguracija u religiju, koja je kod hriscana bila i najmanje mucna, je jedna od najkljucnijih stvari za pobedu hriscanstva na slobodnom trzistu religija u Starom Rimu u to ranije vreme (Kasnije je to trziste bilo neslobodno i drzavno-kontrolisano, pa je hriscanstvo nametano, naravno, ali pre toga, hriscanstvo je pobedilo na slobodnom trzistu).
Ostali se obrezivali, klali neku stoku i ostale odvratnosti.
A hriscani provalili da mogu samo da te poliju vodom, i hriscanin si.
N
Jesi li video šta kažu stručnjaci o tome? Baš si ti i tvoj kraj, uzeti kao najbitniji za radio marketing, lokalne stanice. Ovde je matematika jasna - slušanost radia i mogućnost da se naplati reklama, a to je sve u dobrom plusu.
остали су били мухамеданци?![]()
Koliko ja znam, i jevreji se seckaju.
Mozda gresim, ispravi me.![]()
али Јевреји нису победили на слободном тржишту религија, колико ја знам.. или ти верујеш у теорије завере![]()
Da ali, Pajgambar a.s. je rekao: Moja nacija će se podeliti na 73 sekte, svaka od njih je u Vatri osim jedne.али Јевреји нису победили на слободном тржишту религија, колико ја знам.. или ти верујеш у теорије завере![]()
U sto ovo lepo izgleda. Taman kad busom stignem iz Zajecara u prestoLnicu odma cu da idem tamo da rucam.другари, ево једно отмено место у Карађорђевој, прави напредњачки фенсерајту имате све- раскошан амбијент, алкохол, ***** са штајге. тотални стил
http://www.belgradewaterfront.com/Belgrade-Waterfront/7238/Restoran-1905.shtml/nav_start=
Pa nisu jer nisu ni zeleli. Oni su velike cicije i jako nezgodni s tom svojom religijom.али Јевреји нису победили на слободном тржишту религија, колико ја знам.. или ти верујеш у теорије завере![]()
Jesi li ti razumeo sta sam napisao? Ljudima je lakse da ih polijes vodom, nego da te secnu, i zato ljudi izaberu ono sto im je lakse.
Nisu, rekao sam ko je pobedio, i zbog cega. Tj. naravno, to je jedan od razloga, ali je jako bitan razlog.
Ipak, probojem nezavisnih medija kao što je YouTube, salafizam sve više pleni srca mladih.у свему што си написао најбитније је то да је хришћанство победило на слободном тржишту, што значи да има компаративне предности у односу на примитивна веровања где се људи обрезују, кољу стоку и чине гадости.
Da ali, Pajgambar a.s. je rekao: Moja nacija će se podeliti na 73 sekte, svaka od njih je u Vatri osim jedne.
To nam pokazuje da je većina ljudi u zabludi, a samo manjina je Firqatul Naajiyah, tj. spašena sekta.
Stoga, tvoje skretanje pažnje da postoji 2 milijarde hrišćana, nam samo pokazuje da je to baatil religija.
то шта је Мухамед рекао, апсолутно је ирелевантно, јер је доказано да је био слаб пророк. тако је нпр. прорекао да ће му син Кемо постати његов наследник и већи пророк од ћалета. међутим, клиња је умро, а отац плакао и запомагао па су му чак асхаби приговарали да је лош муслиман, јер се на сахранама не сме толико кукати.
U sto ovo lepo izgleda. Taman kad busom stignem iz Zajecara u prestoLnicu odma cu da idem tamo da rucam.
To je preko puta? Mnogo volim taj kraj, podseca me na dan kada sam stigla na zeleznicku stanicu da studiram![]()
To je netačno, jer Muhamed nosi titulu Khaatam al-Anbiyaa, što znači Pečat Proroka.
Ta titula znači da neće biti nikakvih dodatnih proroka.
у свему што си написао најбитније је то да је хришћанство победило на слободном тржишту, што значи да има компаративне предности у односу на примитивна веровања где се људи обрезују, кољу стоку и чине гадости.[/QUOTE
Hrsicanstvo je pobedilo svuda ne samo na slobodnom trzistu. Kako bi danas ovaj svet izgledao bez hriscanstva?
To je netačno, jer Muhamed nosi titulu Khaatam al-Anbiyaa, što znači Pečat Proroka.
Ta titula znači da neće biti nikakvih dodatnih proroka.
Refke, vi prodajete marketing firmama koje se bave time, a one drze oglasni prostor u SVIM medijima, radiju, itd. To sto ukupne pare za oglasni prostor za 432325435354543 radio stanica prevazilazi ukupne pare za jadne lokalne TV stanice, zaista nije kulturoloski pokazatelj za bilo sta, vec ekonomski pokazatelj gde mozes da uzmes konkretnu kintu.
A lokalne TV stanice u Srbiji su smejurija, i nije ti nikakav uspeh ako si gledaniji od njih.
- - - - - - - - - -
Koliko ja znam, i jevreji se seckaju.
Mozda gresim, ispravi me.![]()
Da ali, Pajgambar a.s. je rekao: Moja nacija će se podeliti na 73 sekte, svaka od njih je u Vatri osim jedne.
To nam pokazuje da je većina ljudi u zabludi, a samo manjina je Firqatul Naajiyah, tj. spašena sekta.
Stoga, tvoje skretanje pažnje da postoji 2 milijarde hrišćana, nam samo pokazuje da je to baatil religija.
Savski Venac je najbolja opština u državi, jer sadrži ekskluzivne četvrti Dedinje i Senjak.ја сам до пре неколико година живео на Неимару, а онда сам се преселио на Савски Венац. и никад се нисам покајао. Савамала је за мене најлепши део Београда.