svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ja znam da ima jedan na NBGDzavisi na koji siv mislis, 1, 2 ili 3?![]()
- - - - - - - - - -
Vaistinu se javi!песма је тотални хит!!умрећу од смеха
Срби, Христос се јави!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam da ima jedan na NBGDzavisi na koji siv mislis, 1, 2 ili 3?![]()
Vaistinu se javi!песма је тотални хит!!умрећу од смеха
Срби, Христос се јави!![]()
MTV nastao na propasti radija, a Refke 35 godina posle prosipa svoje filozofije.![]()
Милице, Скадарлија је само за швапске туристе. боље нека кафанчура на Ибарској![]()
Aj te pitam nesto kad si vec na vezi.
Da li je Bogojavljenje isto sto onaj Dreikönigstreffen na "Zapadu"? Tri mudraca i tako?
да, код Немаца се тако зове. ради се уствари о празнику Епифаније или Теофаније (како се где назива), који се у првим вековима славио заједно са Божићем (ако се не варам).
Ja se ubijem u Beogradu u potrazi za nekim bircuzima u kojima ima drvenih astala i stolica i onih pepita carshaFa kao sto je rvacKi barjak,
plekana pepeljara i kilo belog i sifon. Al toga vise nema.
mudraci sa istoka su vezani za Božić...[/QUOTE
Pa nisu valjda za Vaskrs?![]()
Ja se ubijem u Beogradu u potrazi za nekim bircuzima u kojima ima drvenih astala i stolica i onih pepita carshaFa kao sto je rvacKi barjak,
Meni bilo mnogo lepo, a i to sve vino i sifoni sode mogli su i studenti iz provincije sebi da priuste.to je užasno bilo...
Meni bilo mnogo lepo, a i to sve vino i sifoni sode mogli su i studenti iz provincije sebi da priuste.
ona ordinira samo u centru grada...
Милице, Скадарлија је само за швапске туристе. боље нека кафанчура на Ибарској![]()
A s ciji auto? Znas kad je onaj neki fuzbaler dolazio iz Nisha u Zevzdu pa ga pitali od kud,to, kako je dosao u Zvezdu, a onodvescu te u nesto slicno![]()
центар града је тамо где се Милица појави![]()
A s ciji auto? Znas kad je onaj neki fuzbaler dolazio iz Nisha u Zevzdu pa ga pitali od kud,to, kako je dosao u Zvezdu, a on
kaze " s Piksitov Mercedes"![]()
nikako ne znam šta je to sifon...![]()
ona ordinira samo u centru grada...