SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radio je praktično mrtav...z:cry:

"Podaci pokazuju da se radio najviše sluša u jutarnjim satima. Sve do 11h radio čak ima blagu prednost u odnosu na televizijski program, ali od podneva se broj gledalaca televizije konstantno uvećava, dok broj konzumenata radijskog programa lagano opada."
"Uz sve to, radio je portabl medij – može se slušati u automobilu ili preko mobilnog telefona, bilo gde i bilo kada, a u nekim situacijama, poput vožnje automobila, radio je praktično jedini medij koji se može konzumirati."
"Dalje, ne treba smetnuti sa uma ni snagu lokalnih i regionalnih radio stanica. Za razliku od televizije, kao medija na koji odlazi najveći deo budžeta oglašivača, radio je vrlo snažan na lokalu; podaci pokazuju da su indikatori slušanosti za lokalne i regionalne radio stanice bolji od indikatora radio stanica sa nacionalnom frekvencijom – ukupni nedeljni auditorijum lokalnih radio stanica u 2012. godine bio je 52%, a nacionalnih 41%, dok je prosečno vreme slušanja lokalnih radio stanica bilo 184 minuta, a nacionalnih 162 minuta."

- - - - - - - - - -

ostaje, ali više nije komercijalno, pa ga ta nekomercijalnost i gasi...z;)

Labe, itekako je radio komercijalan, ali ti samo nagađaš po svojoj slobodnoj proceni. Na sreću postoje ljudi koji se bave marketingom i izradom medija planova, koji znaju dobro kolika je moć radio stanica.

е мени је вазда кул симболика ове песме као прве ствари емитоваане на мтв-ју...

неће умрети ни радио ни тв у потпуности... само ће се обоје онлајновати и постати интерактивни... ал важност какву су имали неће имат више

Ali i dalje nije mrtav. Pogledaj samo koliko ljudi sluša u pokretu muziku sa mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja. Dobar deo sluša baš radio.
KAd se pojavio TV, mnogi su pričali da je radio umro, pa evo vidimo da nije tačno. Nove tehnologije donose određene stvari, menjau nas, ali ono što valja, opstaje.

umro je jer je nevazan za reklamiranje
kad velike pare u reklamiranju migriraju na net isto ce se ponoviti

паз и то би можда могло да упали.. z:)

Иначе најчуднија убеђивања преко нета су ми била кад ми је човек објашњавао кемтрејлсе и илуминате. Ни на шта чудније нисам налетео..
ih, ja sam se svega nagledala :lol:
ipak, ovaj mi je omiljeni :mrgreen:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/84414-Како-да-угасим-тему-на-форуму?highlight=pray+lord
Ima ih nekoliko na forumu koji to mogu, samo ti pošalju svoju forku i to je to.

- - - - - - - - - -

Ako izbušiš još jednu, možeš da povećaš upotrebnu vrednost te folije. :mrgreen:

pray the lord :)

дечко тзар :hahaha:

нисам стигао обићи психологију овде, ал обично по тим пдф-овима буде прајслес тема и ликова... од оћу да се убијем због другарице из одељења до пушила сам дечку, мало прогутала оћу ли затруднети...

kolko zaradjuju od reklama?
0
radio je izgubio globalni znacaj jos tamo 30-tih a umro 50-tih

Pa da, ne zarađuju ništa, ali zato opstaju na tržištu... valjda zahvaljujući labovom "pranju" novca?

- - - - - - - - - -

5ujolf.jpg

Prosečan rejting radija i televizije po satnim intervalima

дечко тзар :hahaha:

нисам стигао обићи психологију овде, ал обично по тим пдф-овима буде прајслес тема и ликова... од оћу да се убијем због другарице из одељења до пушила сам дечку, мало прогутала оћу ли затруднети...

ama ne verujes sta sam sve videla. mingo the legend je jednom otvorio temu kako je bio prinudjen da koristi toalet papir. covek u apsolutnom haosu :zcepanje:
bio je jedan sto je otvorio klon nalog pa sam sebe muvao i delio komplimente.
ti o trudnocama mi posle nisu bili smesni :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back