lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Pozdrav dobri labe, srećan ti praznik.
i tebi, čestiti pašo...
vidiš da te je rorka zvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav dobri labe, srećan ti praznik.
Kod tebe, babe ili tate, pitanje je sad? Odluči se Rorka.![]()
i tebi, čestiti pašo...
vidiš da te je rorka zvala...
jel si pozvan, pozvan si...ne zakeraj...bolje ti da ideš kod rorke no kod Derer-a...![]()
Kod tebe, babe ili tate, pitanje je sad? Odluči se Rorka.![]()
Ma dobra je naša Rorka, ali se prima neviđeno. Mislim da bi mogao ovako d aje vozam dok je živa, nikad se ne bi umorila. Izgleda da dobije neku dodatnu energiju kad se raspravlja sa dragim osobama?
- - - - - - - - - -
Ma nije to problem, nego što je napisala da me je pozvala kod sebe, kad ono šipak. Pozvala me kod babe, a izgleda da kuća nije ni babina, već tatina. Zbun totalni.![]()
ajde ne vadi se sad lazovcino...u kragujevcu imamo ogromnu kucu koja pripada i babi i tati i meni...rekoh ti da mi nismo potomci komunista da svako ima svoj stan, to je tebi moguce, nama nije...
- - - - - - - - - -
nije zbun...u kuci od 200 i kusur kvadrata bi imao ihaha mesta, ne bi ti bilo tesno...i zenu bi mogao da povedes, i decu...da imas mooda naravno...![]()
ajde ne vadi se sad lazovcino...u kragujevcu imamo ogromnu kucu koja pripada i babi i tati i meni...rekoh ti da mi nismo potomci komunista da svako ima svoj stan, to je tebi moguce, nama nije...
- - - - - - - - - -
nije zbun...u kuci od 200 i kusur kvadrata bi imao ihaha mesta, ne bi ti bilo tesno...i zenu bi mogao da povedes, i decu...da imas mooda naravno...![]()
on bi izgleda, više voleo da ga pozove Derer u posetu...![]()
Kažu da muškarci sa spojenim obrvama imaju više sreće u životu. Sad kad Rajka udomi ovog srećnika i njoj će se nešto lepo dogoditi
![]()
Sigurno nije histeričan ko Rorka.![]()
on bi izgleda, više voleo da ga pozove Derer u posetu...![]()
on crce da ga kami pozove, al' ovaj uspesno odoleva...![]()
Kažu da muškarci sa spojenim obrvama imaju više sreće u životu. Sad kad Rajka udomi ovog srećnika i njoj će se nešto lepo dogoditi
![]()
Ma, kako nije...Viš kako je namrčen....Mora, pašo, dobro da se potrudiš da ga razveseliš...
![]()
on crce da ga kami pozove, al' ovaj uspesno odoleva...![]()
Само се бојим да се Рајка не заљуби, пошто је Вукела главни увек бијо на тим сијелима, вашарима и племенским окубљањима, много га воле чобанице и катунарке. Сад ће му у Њемачкој требати неко време док се навикне на асфалт, али надам се да ће све бити честито и како треба.
Такође и доста добро пева, кад пусти глас планине одјекују. Надам се да ће тамо у солитеру моћи да да себи одушка и да повремено запева неку ојкачу из свег мозга, ваљда се комшије Швабе неће љутити, иначе ће им јебат оца у пркно.
Objasni mi labe, vidim da imaš bogato iskustvo u tome?
- - - - - - - - - -
Samo ne troši želju uzalud na mene i sve će da bude dobro.![]()
Ma dobra je naša Rorka, ali se prima neviđeno. Mislim da bi mogao ovako d aje vozam dok je živa, nikad se ne bi umorila. Izgleda da dobije neku dodatnu energiju kad se raspravlja sa dragim osobama?
- - - - - - - - - -
Ma nije to problem, nego što je napisala da me je pozvala kod sebe, kad ono šipak. Pozvala me kod babe, a izgleda da kuća nije ni babina, već tatina. Zbun totalni.![]()
kako sad vukela, zar nisi ti trebao da zapalis za vrankfurt?
- - - - - - - - - -
ma, ubi me zelja za matorcem...![]()
Opet ti o Šiceru. Ostavi čoveka, bre.
Само се бојим да се Рајка не заљуби, пошто је Вукела главни увек бијо на тим сијелима, вашарима и племенским окубљањима, много га воле чобанице и катунарке. Сад ће му у Њемачкој требати неко време док се навикне на асфалт, али надам се да ће све бити честито и како треба.
nensyka![]()
sicer je osvojio zenu na svom nivou, a ne dve decenije mladju klinku...![]()
Ima švalerku?!![]()
![]()
nema...nije on ti da od zene krije da piskara na krsti i muvka sve zivo..![]()
Zato smo joj postavili sliku. Ako ovde ispolji erotske i te druge egzotične aspiracije da momka ne šaljemo u kandže. Ili bar da ga valjano pipremimo. Eto, sad nisam pametna.
Mogao bi da napišeš nešto na temu odbrane od nasrtljivih žena (ne odnosi se na našu Rajku, bar dok se ne izjasni o Vukoju).
- - - - - - - - - -
Zdravo, Tolčice.[/QUOTE
Ma mogo je Srba da udovolji mojoj molbi i uvijenim recnikom samo nagovesti koji se picvajz nocas dogodio.
Bio neki swinging in the rain, a ja nocu ovde ne zalazim.