SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čaooooooooooooo drugaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

images

obećavam dobar sex, kakvu smradež napraviste od teme... ajd gaće dole...

Софка, да ти то ниси халуцинирала услед мањка кисеоника? :per:

Нисам. :lol:
Знаш како је изгледало то планинарење?
Прво, играње дивокоза уопште није било у плану. План је био одмор, шетња, удисање савршеног ваздуха и густирање фантастичног овчијег сира уз домаће вино.
Међутим, дошле смо са алпинистичким савезом који је организовао неко такмичење за те своје вераче.
Онда нас је организаторка питала имамо ли нешто против да будемо контролори на једној од тачака путање.
Нас две смо рекле сасвим наивно да немамо. Мада, преварила нас је она, рекла нам је да ће нас одвести возилом до 800м и да ћемо одатле имати само малко пешке.
Одмах ми је било јасно да нешто смрди чим нам је рекла да треба у 5.45 ујутру да се нацртамо испред одмаралишта.
Пази, одвезли су они нас, у тамићу који је био масан колико је био прљав и у коме сам нашла пропусницу за увоз стоке из Бугарске. А возач 90. годиште већ у другом браку нуди да потегнемо раџу из флаше. z:shock:
Одбиле смо нас две то достојанствено, довезао нас је до тих 800м и онда смо кренуле пешке са три момка из горске службе спашавања.
Па су нам се на првој коти придружила још двојица.
Једног од те двојице памтим по злу. :lol:
Све време је трчао испред нас и као врцкасто нас прозивао како немамо кондицију и како је њему прво питање које пита кад упозна девојку да ли се бави планинарењем.
Онда сам сазнала да је диф-овац. И све су се коцкице уклопиле.
Мислим се, доћи ћеш ти код мене!

Дакле, Сурка, од 800м и истовара из сточног тамића, до наше коте је било 5 км пешке крено планинског венца. У једном тренутку сам почела да се подсећам епих студентских дана и учења 15 сати дневно! Тад ми срце никад није тако прескакало и ако је слободнолебдећа напетост увек била присутна.

Веома је важно нагласити и да се наша кота звала ''смрдан''.
Па кад се јављаш на токи-воки, мораш да кажеш своје име па име коте на којој си. Значи: ''Милица смрдан''.

Та два коња која су све време прецупкала на нашој коти су било нешто најлепше што ми се десило тог дана. Мада, по магији какву су ширили, можда и један од најчаробнијих тренутака у мом досадашњем животу, у смислу односа са животињама. :)

Све у свему, нас две смо стигле на смрдан у 8.40, а у 8.45 су стигле и прве такмичарке које су своје такмичење почеле два сата након нашег стартовања тамићем.

Poslednja izmena:
A tu su i mirisi pijace + Mekdonalds... divota jedna...

McDonalds je statusni simbol za državne jasle i misaona imenica za privati sektor
Jeste da je bolja pljeska kod Pere trovača, ali treba priznati učinak zgradurine prepune tehnologa i psihologa koji su organizovali McDonalds prostorije, boje, osvetljenje, uniformu i ukus bljutavog majčinog mleka koji deluje na žlezdu i kad imate 5 banki...

Inače diša McDonaldsa je obećo da će uskoro poraditi na zdravoj hrani, što se Amerike tiče
Kod nas može i kragujevačke torte da stave - prodaće se.

Нисам. :lol:
Знаш како је изгледало то планинарење?
Прво, играње дивокоза уопште није било у плану. План је био одмор, шетња, удисање савршеног ваздуха и густирање фантастичног овчијег сира уз домаће вино.
Међутим, дошле смо са алпинистичким савезом који је организовао неко такмичење за те своје вераче.
Онда нас је организаторка питала имамо ли нешто против да будемо контролори на једној од тачака путање.
Нас две смо рекле сасвим наивно да немамо. Мада, преварила нас је она, рекла нам је да ће нас одвести возилом до 800м и да ћемо одатле имати само малко пешке.
Одмах ми је било јасно да нешто смрди чим нам је рекла да треба у 5.45 ујутру да се нацртамо испред одмаралишта.
Пази, одвезли су они нас, у тамићу који је био масан колико је био прљав и у коме сам нашла пропусницу за увоз стоке из Бугарске. А возач 90. годиште већ у другом браку нуди да потегнемо раџу из флаше. z:shock:
Одбиле смо нас две то достојанствено, довезао нас је до тих 800м и онда смо кренуле пешке са три момка из горске службе спашавања.
Па су нам се на првој коти придружила још двојица.
Једног од те двојице памтим по злу. :lol:
Све време је трчао испред нас и као врцкасто нас прозивао како немамо кондицију и како је њему прво питање које пита кад упозна девојку да ли се бави планинарењем.
Онда сам сазнала да је диф-овац. И све су се коцкице уклопиле.
Мислим се, доћи ћеш ти код мене!

Дакле, Сурка, од 800м и истовара из сточног тамића, до наше коте је било 5 км пешке крено планинског венца. У једном тренутку сам почела да се подсећам епих студентских дана и учења 15 сати дневно! Тад ми срце никад није тако прескакало и ако је слободнолебдећа напетост увек била присутна.

Веома је важно нагласити и да се наша кота звала ''смрдан''.
Па кад се јављаш на токи-воки, мораш да кажеш своје име па име коте на којој си. Значи: ''Милица смрдан''.

Та два коња која су све време прецупкала на нашој коти су било нешто најлепше што ми се десило тог дана. Мада, по магији какву су ширили, можда и један од најчаробнијих тренутака у мом досадашњем животу, у смислу односа са животињама. :)

Све у свему, нас две смо стигле на смрдан у 8.40, а у 8.45 су стигле и прве такмичарке које су своје такмичење почеле два сата након нашег стартовања тамићем.

:lol:

Шалим се, лепа авантура. :)

a što to vaše VELIKO JA ne šaljete na PP?
Šta mene briga ko je šta jeo i pio?
Ajd turite sliku leba Sava Tip500 na fejsić...

mada opet, ni ovi panduri ne pišu ništa pametno
budala ostaje budala
al ide radni staž, socijalno, plata... regres ebote...

Си уст'о на леву ногу?

ПоЈента је у Софкиној жељи за гурманским ленчарењем, које се, изненада, изјаловило у млаћење по планинчуги, па још са Дифовцем за вратом. :lol:

Ако теби то није смешно, па, ј6г...

totalno precenjeno

То и јесте дефиниција Београда.

Али, и ту има неке логике.

Наиме, Београд је јако густо насељен, а изван њега је потпуна пустош.

Зато је реална цена предратне виле од 230м2 у Нишу 20 000 евра, а у Београду око 2,5 милиона.

To jeste jedna od Top četvrti u zemlji.

Jedna kuća na oglasima ima Asking cenu €1.890.000 na Senjku.
pa???
Да.

Од кад су Сандрине усмрделе Дедиње мирисом Врлике, елите су се преселиле на Сењак.
mi nemamo elite. nase elite su proterane sa gumenim cizmama.
To neki lik sa sistemom vrednosti kao Refke? :think:
ma bog :zcepanje:
Мени је у таквим случајевима најбољи одговор онај амерички - ајм соу хепи фор ју. :lol:
nisam uspela, jos se smejem :zcepanje:
:aha:

Све се своди на жељу грађанина да побољша себи квалитет живота.

Наиме, остатак Србије је у односу на Београд црна рупетина, јер је он једино место које омогућава колико-толико пристојан живот код нас.

Али, и у њему постоји градација.

Сењак-Врачар-Вождовац-Палилула-Сопот.

- - - - - - - - - -

mi nemamo elite. nase elite su proterane sa gumenim cizmama.

Да, констатација да је Сандринин тата са својим хордама поубијао неке много фине људе је веома тачна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back