Сад ме је једна тема сетила на прве месеце студија. У првом стану де сам бијо је било нас четворица, ја, са мном један Параћинац, а у другој соби један лик из Берана и један наркоман из Републике Србске кога су послали на студије да се одвоји од лошег друштва, али он је убрзо нашо још горе будале и ђанкије по Београду.
Овај Параћинац несрећник после 3-4 месеца је добијо такве батине да је напустијо факс.
Пазите како је било. Ишли су он и један лик из Прокубља у пола ноћи улицом. И нека двојица кримоса тукли неку трећу особу, од душе га растављали. И ови мамлази се приближили и гледају. Онда им ови кримоси кажу "дођите овамо", и они дођу.

Замисли које будале.
Овај из Прокубља је бијо мало искуснији и паметнији дечко, само је покријо главу рукама и није ни зуцнуо док га бију, тако да је прошо само са пар хематома по бубрезима.
Ал зато се овај Параћинац будала драо док га млате "аааа јебаћу вам мајку, осветићу вам се, пи.чке, цркли дабогда". Ови су га откинули, није бијо плав, него црн од батина. Глава му је била сва надувена. Сутрадан се спаковао и отишо кући, напустијо студије, пошто је као примијо неке поруке са непознатог броја па се утрипово да су то ти ликови од синоћ.
Ееее добре су то биле године сваки дан је бијо неки доживљај и авантура.