SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da si i sam svestan da si preterao sa pljuvanjem levice...Može čovek da veruje u kakve god hoće ideje, ali ti ga pretera...Izjednačiti nacizam i komunizam, kada je i sam Hitler označio komunizam kao svog glavnog protivnika...z:shock:
SaWo, dozovi se sebi...

Лабе, ништа ниси укапирао. ја само примењујем Камијеве марксистичке критеријуме на утврђивање шта је левица, а шта десница. он није имао петље да каже оно што из тога произилази, али ја сам рекао. ништа страшно.

Лабе, ништа ниси укапирао. ја само примењујем Камијеве марксистичке критеријуме на утврђивање шта је левица, а шта десница. он није имао петље да каже оно што из тога произилази, али ја сам рекао. ништа страшно.

Ček da vidim...ako je tako, onda ti se izvinjavam...ne mogu da vas pohvatam više, kada se odmahnem od kompa...
SaWo, u pravu si...

Poslednja izmena:
Aj' razmenjujemo recepte? Da znaš kakve su mi suve šljive punjenje sirom u slaninici, mmmmm!
Može Topčiderska zvezda, ali mi je onaj deo kod našeg prestolonaslednika draži, krenemo od Nišave, pa tamo do Piksijeve vile i nazad. Malo pljucnemo kad prođemo pored one ružne ambasade.

Ae pucaj recepat al' sve po redu , donela to za novaka nova treća žena jednog ortaka al' meni izgledalo više k'o ikebana i ne uzeh da probam...baš sam seljančura je l' da z:D

Si video kako su sredili Nišavu ...ka'se setim koja je to rupčaga bila dok sam išla u gimnaziju , nije se znalo ko se tamo od koga krije ...mi što smo begali sa časova il' profani što su nam na mufte tamo pravdali neopravdane .

Msm ni sad nije ekskluziva al' za onu rupoću od onomad je Hajat .

Hoćeš da ti pišem recepAt ovih mojih kiflica koji sam doktorirala , nema šanse da ne uspe nikom ? :flert:

Ae pucaj recepat al' sve po redu , donela to za novaka nova treća žena jednog ortaka al' meni izgledalo više k'o ikebana i ne uzeh da probam...baš sam seljančura je l' da z:D

Si video kako su sredili Nišavu ...ka'se setim koja je to rupčaga bila dok sam išla u gimnaziju , nije se znalo ko se tamo od koga krije ...mi što smo begali sa časova il' profani što su nam na mufte tamo pravdali neopravdane .

Msm ni sad nije ekskluziva al' za onu rupoću od onomad je Hajat .

Hoćeš da ti pišem recepAt ovih mojih kiflica koji sam doktorirala , nema šanse da ne uspe nikom ? :flert:

Volim Nišavu, nešto mi prirasla za srce. Jedva čekam lepo vreme, da sednem u baštu. Lepo je i unutra, ali volim da se sunčam ispred. :mrgreen:
Kiflice ne bih ali hvala, kao da si ga napisala. Moja keva pravi kiflice koje svi u okruženju traže, ne bih da menjam.

- - - - - - - - - -

Koja se ovde bagra nakupila, Pobedonoscev, Rebeka i Kami. :mrgreen:

Nemoj ti okačim fotku ženskih si.sa da se uplašiš!
Dobro veče z;)

Који си ти, дебилко? Нешто си ми непознат, али има вас овде псоглавих, ко би попамтио...

Nisi kompetentan.

- - - - - - - - - -

Kakvi su ovi...ti i ja smo još dobri. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemoj ti okačim fotku ženskih si.sa da se uplašiš!
Dobro veče z;)

Dobro veče, vidiš da te nisam stavio u onu grupu. :mrgreen:

Не љути се, мора увек бити људи и кртолу да саде ;)

ma, mrsh bre..ti ćeš MENI to da kažeš...Goni se na neki engleski forum koji odgovara tvom gospodstvu...
Samo, ne znam jel ćeš moći tamo sa tim Mitrom i prazilukom koga si iz Srbije poneo i još ga se nisi oslobodio...:kafa:

- - - - - - - - - -

Tako je labavi, baš kako ti ISKUSNI napišeš. Idi listaj Zum Reporter kad nisi u vreme kad si trebao.

Kobasičaru, pali...z:((

Чекај, пусти кифлице и Зум репортер (где се тога сети :lol:), овде мора да се реши шта је левица а шта десница. Досад је јасно само то да су сви (историјске личности) били - све. :lol:

И каква је то идеологија где се економски аспект разликује од друштвеног? Ваљда треба да се иде на то да идеологија служи друштву а не обрнуто?

ma, mrsh bre..ti ćeš MENI to da kažeš...Goni se na neki engleski forum koji odgovara tvom gospodstvu...
Samo, ne znam jel ćeš moći tamo sa tim Mitrom i prazilukom koga si iz Srbije poneo i još ga se nisi oslobodio...:kafa:

Па теби, ти ми некако личиш на неког напаћеног и сиротог тежака са кртолом у руци. Не зна много, али се разуме у кртолу.

По имену, рецимо... Миљенко.

Зар сам баш ТОЛИКО погрешио?

Volim Nišavu, nešto mi prirasla za srce. Jedva čekam lepo vreme, da sednem u baštu. Lepo je i unutra, ali volim da se sunčam ispred. :mrgreen:
Kiflice ne bih ali hvala, kao da si ga napisala. Moja keva pravi kiflice koje svi u okruženju traže, ne bih da menjam.

I ti si mi kao neki veliki svaler i poznavatelj zena, a ne znas da je pominjanje tvoje mame i toga kako ona nesto najbolje pravi, i kako neces da je menjas, ultimate turn off za svaku zenu. z:shock:

Дајте да мало окитимо кафану

10924678_10153961691718539_5590200297555315614_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back