SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes vala... al' danas si nesto posebno fin i kulturoloski zanimljiv :lol:

Jel to pričaš za mog tatu? :sad2:

enFNBbE.png

а како мислиш да се бориш са Тајсоном кад су ти руке везане, а он ем млати ем гризе.

али ти ниси био присутан и ниси виде блажено лице и савршен спокој и срећу Патријарха који је посматрао народ који замало да Тому каменује. да је био Ву, било би свашта.

Čekaj, kada je ovo bilo i o čemu govoriš...U to vreme sam slavio Božćić, pa nisam ni gledao TV tamo gde sam bio...z:shock:

Гледам оног маторог педофила Ероа Ојданића на телевизору, распада се човек, има неке старачке тикове, облизује се нешто, али се узвртео око неке фуље са великим сисама и у црвеној сукњи. Шта ти је инсан, на самрти је ал и даље оће да га умочи.

A ko je drpio temilicu o premijeru vučkiću i gradonačelniku maliku?

Točno! Ljudi, danas ovdje kradu na sve strane!

- - - - - - - - - -

Гледам оног маторог педофила Ероа Ојданића на телевизору, распада се човек, има неке старачке тикове, облизује се нешто, али се узвртео око неке фуље са великим сисама и у црвеној сукњи. Шта ти је инсан, на самрти је ал и даље оће да га умочи.
Njegovu reputaciju nitko ne dira.

Иначе приметијо сам да су жене промискуитетније и више дају пи.чке како се иде са југа на север Европе. Нпр. Италијанке и Гркиње баш тешко скидају гаће, док Британке и Скандинавке то раде на кеца.

А требало би ваљда да је другачије, да су жене са југа врелије крви и више вољне за акцију, али није.

Иначе приметијо сам да су жене промискуитетније и више дају пи.чке како се иде са југа на север Европе. Нпр. Италијанке и Гркиње баш тешко скидају гаће, док Британке и Скандинавке то раде на кеца.

А требало би ваљда да је другачије, да су жене са југа врелије крви и више вољне за акцију, али није.

Na jugu je kultura straha veca, pa su i zene uplasenije i neslobodnije.

Jbga.

Kad je sve ono gore nedoyebano. Ove južnije sve izgustiraju još u srednjoj, a ono skandinavsko ni nema tko yebavati.:zelenko:

Него другари, сад ће блата да ми стигне на жиро рачун, најкасније до 20-ог сад још мало. Бланиро сам да одем негде на 7 дана, а немам појма де. 7 дана максимално могу да добијем због посла, тако да дестинација мора бити усклађена са тим временским цајтнотом.

Нисам знао да су рвати крезави, разроки и ниских чела. То мора да су неки конвертити, јбоих пас
Daj se smisleno ispoštovati na ovom PDFu i malo sinhroniziraj svoja izjašnjavanja da bi ti na njih netko našao smisla nešto civilizirano komentirati.

- - - - - - - - - -

Него другари, сад ће блата да ми стигне на жиро рачун, најкасније до 20-ог сад још мало. Бланиро сам да одем негде на 7 дана, а немам појма де. 7 дана максимално могу да добијем због посла, тако да дестинација мора бити усклађена са тим временским цајтнотом.
Odi si na more!!!:lol:

Kad je sve ono gore nedoyebano. Ove južnije sve izgustiraju još u srednjoj, a ono skandinavsko ni nema tko yebavati.:zelenko:

Ма није него су незасите. Добре су то жене, плус све дају, ове наше пробаш на кварно у гузицу да јој ставиш она одма скочи ко попарена.

Мораш да кажеш шта те интересује - античка уметност, ждрање, куповина, театар или шта већ.

Овако је тешко одредити се.

Мораш да кажеш шта те интересује - античка уметност, ждрање, куповина, театар или шта већ.

Овако је тешко одредити се.

Пре свега алкохолисање и дружење са мештанкама и туристкињама.

Архитектура и старе историјске целине могу да се нађу малтене свугде, чак и у Албанији имаш невероватно добро сачуваних римских амфитеатара, а шопинг ме ич не интересује.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back