SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако нећеш на планине, туристкиње ћеш од ближих земаља сад наћи у Будимпешти, Прагу, Милану. Не знам како ћеш тамо проћи са мештанкама.

Ако је до мештанки и јефтине неке ракичине, можда Скопље? Чуо сам да су неке Скопљанке како бомбонче, али уз напомену да сам то чуо из доста некритичних извора. Успут можеш и да се поклониш статуи Цара Душана, а уз мало смелости на њеном пиједесталу да починиш и неки блудни акт на ползу отечеству.

Пре свега алкохолисање и дружење са мештанкама и туристкињама.

Архитектура и старе историјске целине могу да се нађу малтене свугде, чак и у Албанији имаш невероватно добро сачуваних римских амфитеатара, а шопинг ме ич не интересује.

mnogo komplikujes...idi na kosmet ili tursku, tamo bar imas poznate mestanke...z:shock:

Ако нећеш на планине, туристкиње ћеш од ближих земаља сад наћи у Будимпешти, Прагу, Милану. Не знам како ћеш тамо проћи са мештанкама.

Ако је до мештанки и јефтине неке ракичине, можда Скопље? Чуо сам да су неке Скопљанке како бомбонче, али уз напомену да сам то чуо из доста некритичних извора. Успут можеш и да се поклониш статуи Цара Душана, а уз мало смелости на њеном пиједесталу да починиш и неки блудни акт на ползу отечеству.

Да знаш да сам Будимпешту и Милано имо у комбинацији, поред тога Атину или Солун. У Скобљу сам бијо скорије па ми није занимљиво, а Праг ћу да оставим кад буде лебше време.

Пази цене из Темишвара до Италије, у оба правца. Ово је невероватно колко је јефтино. До Милана нпр 18 евра повратна карта.

Milan Bergamo
Milan, Italy
Wizz Air €18
Bari
Bari, Italy
Wizz Air €19
Venice Treviso
Venice, Italy
Wizz Air €20
Bologna International
Bologna, Italy
Wizz Air €25
Rome Ciampino
Rome, Italy
Wizz Air €30
Turin
Turin, Italy
Wizz Air €47

mnogo komplikujes...idi na kosmet ili tursku, tamo bar imas poznate mestanke...z:shock:

На Космету сам бијо скорије, сад у децембру, а те Туркиње што их знам не живе у Турској него у Евробској Унији. Знам само једну Нил из Стамбола што сам је упозно на једном семинару, ал она неће да даје пи.чке има дечка студира у Америци, а и има мале сисе као дечак, мада могу код ње да спавам стално ме зове.

Овај Темишвар је лудило, и до Франкфурта има лет у оба правца за невероватних 18 евра. А до Букурешта зато из Темишвара најефтинија авијо карта 143 евра у оба правца.

Стварно ми некад није јасна логика ових летова, али ајде.

Венеција је лепа, и сад још лепша зато што није сезона па је мање туриста, али је скупа.

Фиренца је пуна младих америчких студенткиња уметности. Било би добро да одеш у Фиренцу. Годинама бих чекао и надао се да се нећеш вратити, да те више никад нећу срести на овом форуму изгубљених душа. Сваке године бих узео слободно, отишао у Фиренцу, навратио у један кафић на обалама Арна. Сваке лепе вечери сео бих тамо и поручио чашу фернета. Замислио бих да те видим на другој страни баште, преко столова, са женом бостонског акцента и можда пар плаве деце. Не би ми рекао ништа, ни ја теби. Али би смо обоје знали да си успео, да си срећан. Не желим да се вратиш на Душановац. Одувек сам знао да ту нема ничег за тебе, ничег осим Вучића, бола и трагедије.

Мада, и Болоња је фрло атрактивна.

Венеција је лепа, и сад још лепша зато што није сезона па је мање туриста, али је скупа.

Фиренца је пуна младих америчких студенткиња уметности. Било би добро да одеш у Фиренцу. Годинама бих чекао и надао се да се нећеш вратити, да те више никад нећу срести на овом форуму изгубљених душа. Сваке године бих узео слободно, отишао у Фиренцу, навратио у један кафић на обалама Арна. Сваке лепе вечери сео бих тамо и поручио чашу фернета. Замислио бих да те видим на другој страни баште, преко столова, са женом бостонског акцента и можда пар плаве деце. Не би ми рекао ништа, ни ја теби. Али би смо обоје знали да си успео, да си срећан. Не желим да се вратиш на Душановац. Одувек сам знао да ту нема ничег за тебе, ничег осим Вучића, бола и трагедије.

Мада, и Болоња је фрло атрактивна.

Имам ја буразера што живи близу Фиренце, Прато се зове место, ради молерај тамо. Мада није нешто задовољан, жали се како је доста лошије задњих година што се тиче посла.

Волео би да одем из Србије свакако, али проблем је што овде имам господски посо, а ускоро ме чека и још бољи ако извесни људи испуне обећање. А тамо на западу би свакако моро да радим неко физикалисање а то није за мене, тако да сам осуђен на ову проклету авлију. Евентуално би мого неким конобарисањем да се бавим, то није много тешко.

Имам ја буразера што живи близу Фиренце, Прато се зове место, ради молерај тамо. Мада није нешто задовољан, жали се како је доста лошије задњих година што се тиче посла.

Волео би да одем из Србије свакако, али проблем је што овде имам господски посо, а ускоро ме чека и још бољи ако извесни људи испуне обећање. А тамо на западу би свакако моро да радим неко физикалисање а то није за мене, тако да сам осуђен на ову проклету авлију. Евентуално би мого неким конобарисањем да се бавим, то није много тешко.

konobarisanjem neces na zapadu mnogo zaraditi...

konobarisanjem neces na zapadu mnogo zaraditi...

Е па то је најтежи посо који сам спреман да прихватим.

Ајде да сам нека сиротиња па да морам, онда би ишо и радијо би теже послове, јер живот је један и никако неби прихватијо да преживљавам и живим ко пролетер.
Али овако за тим нема потребе, а није лоше ни овде, посебно сад откако су отпочеле реформе.

Само народ треба мало више да се култивише и да чита књиге, у том смислу је ова средина неинспиративна за живот, а што се тиче економије ту стање и није толико лоше,а биће све боље и боље откако смо најурили жутаре и Божу Ђелића званог смрда.

Данас сам чито, још 76 година и Срби ће дочекати њихову 8000. годину по најстаријем календару на којем су и уписивани датуми на средњевековним србским споменицима и по србским манастирима z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back