gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
jes vala... al' danas si nesto posebno fin i kulturoloski zanimljiv![]()
Jel to pričaš za mog tatu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes vala... al' danas si nesto posebno fin i kulturoloski zanimljiv![]()

Зли ћетници.

A jel... pa ni tamo ni vamo već drito na baš moju reputacijsku moć? Srpska posla! Nije im dovoljno kopirati moja politička ubjeđenja po forumu, već im je goozica zijevnula i na reputaciju.Шта да ти кажем, рука правде је дугачка.
Ljudi tko mi drpi moju reputacijsku moć?
а како мислиш да се бориш са Тајсоном кад су ти руке везане, а он ем млати ем гризе.
али ти ниси био присутан и ниси виде блажено лице и савршен спокој и срећу Патријарха који је посматрао народ који замало да Тому каменује. да је био Ву, било би свашта.

Aha... Sad smo i dotle došli? Smeta vam hrvatski?Јбга, пробај на србском , ништа те не разумем.
A ko je drpio temilicu o premijeru vučkiću i gradonačelniku maliku?
Njegovu reputaciju nitko ne dira.Гледам оног маторог педофила Ероа Ојданића на телевизору, распада се човек, има неке старачке тикове, облизује се нешто, али се узвртео око неке фуље са великим сисама и у црвеној сукњи. Шта ти је инсан, на самрти је ал и даље оће да га умочи.
Aha... Sad smo i dotle došli? Smeta vam hrvatski?
Иначе приметијо сам да су жене промискуитетније и више дају пи.чке како се иде са југа на север Европе. Нпр. Италијанке и Гркиње баш тешко скидају гаће, док Британке и Скандинавке то раде на кеца.
А требало би ваљда да је другачије, да су жене са југа врелије крви и више вољне за акцију, али није.
Иначе приметијо сам да су жене промискуитетније и више дају пи.чке како се иде са југа на север Европе. Нпр. Италијанке и Гркиње баш тешко скидају гаће, док Британке и Скандинавке то раде на кеца.
А требало би ваљда да је другачије, да су жене са југа врелије крви и више вољне за акцију, али није.

Та искварена верзија србског је ружна и неразумљива понекад.
ustaša. Stavit ću te pod zaštitu jer si mi odveć simpatična pojava na ovom mjestu. Na glavu se možeš nasadit, al za tebe više nema interveniranja modovima. Jednostavno, osuđen si na nazočnost u mojemu društvu.Udri ga. Ja zaradio C1 čim sam ga nazvao pravim imenom.ustaša.
Daj se smisleno ispoštovati na ovom PDFu i malo sinhroniziraj svoja izjašnjavanja da bi ti na njih netko našao smisla nešto civilizirano komentirati.Нисам знао да су рвати крезави, разроки и ниских чела. То мора да су неки конвертити, јбоих пас
Odi si na more!!!Него другари, сад ће блата да ми стигне на жиро рачун, најкасније до 20-ог сад још мало. Бланиро сам да одем негде на 7 дана, а немам појма де. 7 дана максимално могу да добијем због посла, тако да дестинација мора бити усклађена са тим временским цајтнотом.

Kad je sve ono gore nedoyebano. Ove južnije sve izgustiraju još u srednjoj, a ono skandinavsko ni nema tko yebavati.![]()
Него другари, сад ће блата да ми стигне на жиро рачун, најкасније до 20-ог сад још мало. Бланиро сам да одем негде на 7 дана, а немам појма де. 7 дана максимално могу да добијем због посла, тако да дестинација мора бити усклађена са тим временским цајтнотом.
Мораш да кажеш шта те интересује - античка уметност, ждрање, куповина, театар или шта већ.
Овако је тешко одредити се.
Мораш да кажеш шта те интересује - античка уметност, ждрање, куповина, театар или шта већ.
Овако је тешко одредити се.