SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти би као напредна и свстрана жена могла да им покажеш како то изгледа, али плашим се да ће мукице да се уплаше и побегну. Сад , дал због органа ил твоје лепоте немам појма.

naravno da bih mogla, ja mogu sa kim kod hocu, tebe niko nece...u tome je razlika...

i nista ne ljulja pa onda to projektuje na druge...z:(

Гледај, уместо да на секс огласима тражиш неког да те испуни, ти машиш овде два загорела омладинца који пуцају од вишка енергије и смарају исто ко ти која си неиспуњена сањаним урчевима. Што бре онанишете овде, што не изнајмите собу и решите мука и вас и нас?

Гледај, уместо да на секс огласима тражиш неког да те испуни, ти машиш овде два загорела омладинца који пуцају од вишка енергије и смарају исто ко ти која си неиспуњена сањаним урчевима. Што бре онанишете овде, што не изнајмите собу и решите мука и вас и нас?

idi povali nesto da se smiris, mnogo si bre isfrustriran, ali mnogo...

- - - - - - - - - -

Па дај овом јадничцима, мене се мани, ја своје семе нећу да деградирам

dacu ako ja to hocu, a tvoje seme niko nece, kapiras?

idi povali nesto da se smiris, mnogo si bre isfrustriran, ali mnogo...

- - - - - - - - - -

dacu ako ja to hocu, a tvoje seme niko nece, kapiras?

Небригајте ви за моје семе, а ти би дала било коме само кад те виде постану импотентни. Зато ти кажем да ти је прилика да намамиш ова два омладинца, ја ћу да им поклоним кесе за главу и куртоне за заштиту, јер недајБоже да се нешто из тога зачне.

Auuuuu čoveče , ne verujem ...z:D

Zamisli postoji i realan život i mi koji se sa svojim prijateljima i porodicom ne dopisujemo putem foruma i sajtova...jel' možeš to da skapiraš ili je već kasno za to :sad:

:cmok:

Moja partizanka, još ćemo mi bombe bacati!

- - - - - - - - - -

Марко је сасвим очевидно болестан и није океј ругати му се.

Вратимо се ведријим темама.

Nisi fer, a rugaš se ovima što imaju šifru?

Марко је сасвим очевидно болестан и није океј ругати му се.

Вратимо се ведријим темама.

Матори, можда се докопаш дупета неког од ове двојице, за сада ти добро иде. Само још да им обећаш неки посао и смештај тамо у близини твог замка и пошаљеш џет по њих.

Небригајте ви за моје семе, а ти би дала било коме само кад те виде постану импотентни. Зато ти кажем да ти је прилика да намамиш ова два омладинца, ја ћу да им поклоним кесе за главу и куртоне за заштиту, јер недајБоже да се нешто из тога зачне.

Pa posle neko nek' kaže da nisi humanitarac i predobar čovek :cmok2:

:cmok:

Moja partizanka, još ćemo mi bombe bacati!

- - - - - - - - - -

Nisi fer, a rugaš se ovima što imaju šifru?

Ti samo ako ti neko plati , a ja iz ideala bih sutra da treba ...i ne zezam se uopšte pa sad ko tu čovek, a ko mućak ne treba ni mudrovati mnogo.

p.s. taman ti je ovO okobajčetinsko seljače sa milion klonjova nivo, a toliko se trudiš da se predstaviš sveckim čo'ekom z:D

Матори, можда се докопаш дупета неког од ове двојице, за сада ти добро иде. Само још да им обећаш неки посао и смештај тамо у близини твог замка и пошаљеш џет по њих.

Dokop´o se. :sad2:

192952_tmb_345120681_Kere%C4%87a%20svadba%20Lumbe%20i%20Drena%20001.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back