ako neko veruje u sudbinu taj sam.... ali svaki covek koji ima nesto iza sebe i zna stvari koje se javno ne govore, vremenom ne moze nikako biti optimista kao sa 25god. vec samo i jedino pesimista.
princip placanja dugova na cuprijama a ne na mostovima znam jako dobro, ali isto tako znam da nijedan novac ili ekonomski prosperitet nece vratiti narodu poljuljani moral i kakvu takvu nadu za svoju decu kad se ovako bestidno kvislinzi bore izmedju sebe ko ce vise da napakosti i zla nanese srpskom zivlju ovde u srbiji.... ko sto rekoh za to se ide na sud, a tog prekog suda ako ne bude za sve one na bilo kojoj formi vlasti od 2000 na ovamo pljuvali u lice srbije i srpskog zivlja a i dalje pljuju, onda od te tvoje kraljevine ako ikada do nje dodje i nove preobracene spc po volji naroda nece biti nista....
stalno se setim jermena jer su turci bili u pitanju a istorija je puna spojenih sudova
- - - - - - - - - -
fdu je neki drugi faks i nema veze sa platnom i bojom vec sa filmom, a istorija umetnosti se studira iz ljubavi na filozofiji jer u startu znas da posla za te istoricare nema... tako da ko sto rekoh u postu iznad razmisli pre no sto nesto odvalis... a za likovnu akdaemiju

to se kaze za one koje su na primenjenoj da su tamo jer nisu mogli na likovnokj da se upisu, ko sto se kaze za zubare da nisu mogli na medicinski...