- Poruka
- 202.012
pašo, ne potkačinji ga ponovo....
Neću dobri labe. Odoh da motam punjene šljive u slanin'cu... sutra da postim malo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pašo, ne potkačinji ga ponovo....

Ček, ček, ne znam ništa o tome...kada je to bilo? da li je sutorina bila u novijoj istoriji u sastavu Hercegovine?

Ćuti i uživaj
- - - - - - - - - -
Onda obrati pažnju na Milicu. Al' nemoj da kažeš da sam ti ja kazala.

Бем' ти српску нову годину кад је чекам у Београду.
Нећу нигде да идем. Зову ме другари на неку распалу свирку у КСТ уфур 1000 динара.
И шта да радим тамо? Попијем један панклав у 4 ујутру.
А најлепше је кад одеш на Косово и Метохију. Па обиђеш све оне српске светиње доле. Поделиш клинцима пакетиће и онда се 13. вече развалиш као свиња у кафани. Мало пипкаш колегинице онако под гасом, а не љуте се јер си у свакој кафани фаца, јер имаш праве кафанске манире. Што је природно пошто те отац заборављао као бебу пијан у кафани, а њега његов отац гурао конобарици у сисе и завлачио под сукњу.
Тако да, СРБАДИЈО МОЈА, НЕК ВАМ ЈЕ СРЕЋНА НОВА СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ГОДИНА!
Да ми будете здравији, лепши и српскији!
#трипрстасрбија

Ја имам целу кутију петарди, чекам поноћ с нестрпљењем.
Jel može neko da mi dešifruje ovu kaznu?

Само рокај, да отерамо зле духе и да српска нова година буде српска.Ја имам целу кутију петарди, чекам поноћ с нестрпљењем.
Nemoj bacat' petarde bolan strefiće ti svinje inferkt...
.gif)
on želi tvoju privatnu nastavu u stilu onih koje si mu držao javno...

Само рокај, да отерамо зле духе и да српска нова година буде српска.
Амин
+

Jel da ga pitam na pp da pojasni ili ovde javno?

na pp.. vidiš da voli privatnost...

Ja ipak mislim da voli javno. Odmah se razigra.

Milica ima sve... osim sesi...
Nova godina je sranje teško i jedna i druga
Šta qurac kao svake godine nešto se slavi , svi kao srećni , onuku se ko za svadbu , puknu silne pare za neki trash i onda po običaju ta nova godina kojoj se ko mali majmuni raduju bude veće sranje prethodne ,koja je isto već bila usrana ,more mrš'
Doduše ima i onog finog,radnog i poštenog sveta koji izlazi i napije se samo kad je prazmnik i crveno slovo , pa onda i razumem što se uspale kad su ovi blagdani u pitanju .
Nova godina je sranje teško i jedna i druga koja se ovde slavi ,a i kineska , čivutska , balijanerska ako je imaju .
Šta qurac kao svake godine nešto se slavi , svi kao srećni , onuku se ko za svadbu , puknu silne pare za neki trash i onda po običaju ta nova godina kojoj se ko mali majmuni raduju bude veće sranje prethodne ,koja je isto već bila usrana ,more mrš'
Doduše ima i onog finog,radnog i poštenog sveta koji izlazi i napije se samo kad je prazmnik i crveno slovo , pa onda i razumem što se uspale kad su ovi blagdani u pitanju .

Мени је српска нова година круна крстарења дуж Косова и Метохије... онако, кад знаш да си све обавио, распиштољиш се напијеш ко свиња.Nova godina je sranje teško i jedna i druga koja se ovde slavi ,a i kineska , čivutska , balijanerska ako je imaju .
Мени је српска нова година круна крстарења дуж Косова и Метохије... онако, кад знаш да си све обавио, распиштољиш се напијеш ко свиња.
Прошле године Оливер Ивановић био с нама у кафани. Фин ћоек.
А ова регуларна ми служи да окупим око себе пичњак који не могу регуларно.
С тим што сам га ове године издуво у том пичњаку.
А кад је не издувам...
Грачаницу, Дечане, Пећку... то сам до сад обишао. Нисам обишао Љевишку и Велику Хочу.Jesi bio u Gračanici kad?

Грачаницу, Дечане, Пећку... то сам до сад обишао. Нисам обишао Љевишку и Велику Хочу.
Грачаницу, Дечане, Пећку... то сам до сад обишао. Нисам обишао Љевишку и Велику Хочу.

Хтео сам да напишем Зочиште.e u velikoj hoci postoji 12 crkvi...neke su samo ostaci od kojih jedna potice cak iz devetog veka...
Ma jeste praznik kada je svi slave, tačnije 90 i kusur % raje , a i zvanično je državni praznik pošto se 1. januara ne radi ,a često ni 2.Ima Mica sesi, samo ih malo slabije hrani.
- - - - - - - - - -
Nova godina i nije praznik, već je to Božić. Ionako je za Novu godinu (kalendarsku) post na vodi.
Ne ,mada nije da se nešto zgražavam i bojkotujem zabole me , nego sam do 13. januara od svih tih praznika od svetog Nikolaja ,jednog Božića , Nove Godine , Badnje večeri , drugog Božića, svetog Stefana ... već potpuno zdravstveno , moralno i finansijski posrnuo čovek da nema više smisla da se slavi bilo šta , nije kao ni da ove navedene praznike nešto poštujem al se uvek kod nekog ili negde zalomi neko razvaljivanje koje se pretvori u igre bez granica , a nemam više 20 godina .Ne slušaš srpsku majku?
 Tada se ni srpska nije preskakala ,pogotovo ako padne tako usred nedelje , al ne mere više .
  Tada se ni srpska nije preskakala ,pogotovo ako padne tako usred nedelje , al ne mere više .