SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ona to jeste zato sto ti tako mislis?
Npr, neka budala ovde ljude nazove stokom, da li to znaci da su oni stvarno stoka?
I mislis li da im je bitno njegovo misljenje, ili im je vaznije da im ne lomi kosti, a moze da trabunja sta god hoce?

Ono sto sam htela da kazem jeste, da mene i moju ljudskost ne moze da odredi bilo ko.

То и кажем, ти одређујеш саму себе као човека, а то је мени увек битније од твојих мана.

Да, ломљење костију је слобода мишљења ако је вређање слобода мишљења колико год се теби то не свиђа. Рецимо овако, да неко нападне нормалног човека на улици ја би му притекао у помоћ и одбранио би га, а да тебе неко нападне на улици боло би ме ****** јер си заслужио својим понашањем. Ви либертијанци сте само још једна болесна секта, наука је ваша догма.И наравно, ви сте програмирани и плаћени за то што радите, ви сте вирус у ткиву сваке државе и треба вас почистити док не заразите још неког.

Ne moras da mi pomazes ako me neko napadne, zabole me, to jeste tvoj slobodan izbor kome ces pomoci.

Ali ne mozes nekome da lomis kosti zato sto ti se ne svidja sto on nekog vredja. Mozes i ti njega da vredjas, i to je to.

Eto, ti mene konstantno vredjas tim svojim smrdljivim i ogranicenim recima, i NIKADA TI NITI JEDNOM nisam to uzeo za zlo, nikada te nisam prijavio, meni ne smetaju te reci, zabole me. Ali cu uvek iskazati svoje misljenje o tvojim oloskim vrednostima i stavovima, i uvek cu ti ih vredjati. I to je moja sloboda. I toliko.

- - - - - - - - - -

А шта је Ками за тебе слобода?
.

Sloboda je kada zgrabis zenu koju volis, i koja voli tebe, i vodis je, bez obzira sta kazu rodbina, prijatelji, porodica i Crkva.

Na 1000 nacina. To je isto ono kao kada monahinje vredjaju paradu, kada gejevima govore da su bolesnici na svakom koraku, a onda udre u kuknjavu kada im neka lezbaca pokaze labuda, kao ona je nekulturna i agresivna, strasno strasno.

Ma trebalo im je pokloniti dildo.

E to je sloboda po kojoj se konstantno pljuje u ovom drustvu, a SPC je jako bitan deo ogranicavanja iste ovde.

vidiš, ja mislim da bi tebi trebalo pokloniti tog dilda, a monahinje ostavi na miru...z:((

nije u pravu...meni je bitno sta o meni misli moja porodica, moji prijatelji, moj sef, kolege, komsije...a ne neki forumasi...u tome je razlika...

Ниси укапирала. Поента мог поста је та да се твоја (или моја) људског ничиме не може довести у питање, нити твојим манама нити туђим схватањима или коментарима твоје личности.

I ona to jeste zato sto ti tako mislis?
Npr, neka budala ovde ljude nazove stokom, da li to znaci da su oni stvarno stoka?
I mislis li da im je bitno njegovo misljenje, ili im je vaznije da im ne lomi kosti, a moze da trabunja sta god hoce?

Ono sto sam htela da kazem jeste, da mene i moju ljudskost ne moze da odredi bilo ko.

mogu, ali iskljucivo osobe koje su ti bliske...

То и кажем, ти одређујеш саму себе као човека, а то је мени увек битније од твојих мана.

Naravno da sebe odredjujem ja, svojim potupcima.
Sustina je da me ne mozes odrediti ti ili neko drugi, jer ja nisam ono sto ti mislis, vec ono sto mislim i radim ja i ono sto o meni misle ljudi koji me poznaju.
Tako da, u nekom eventualnom vredjanju, ne mozes narusiti nista od mene kao coveka, a ako mi polomis kosti, mozes.

Ne moras da mi pomazes ako me neko napadne, zabole me, to jeste tvoj slobodan izbor kome ces pomoci.

Ali ne mozes nekome da lomis kosti zato sto ti se ne svidja sto on nekog vredja. Mozes i ti njega da vredjas, i to je to.

Eto, ti mene konstantno vredjas tim svojim smrdljivim i ogranicenim recima, i NIKADA TI NITI JEDNOM nisam to uzeo za zlo, nikada te nisam prijavio, meni ne smetaju te reci, zabole me. Ali cu uvek iskazati svoje misljenje o tvojim oloskim vrednostima i stavovima, i uvek cu ti ih vredjati. I to je moja sloboda. I toliko.

- - - - - - - - - -

Sloboda je kada zgrabis zenu koju volis, i koja voli tebe, i vodis je, bez obzira sta kazu rodbina, prijatelji, porodica i Crkva.

Ја никоме нећу ломити кости због речи, више пута сам те упозорио да можеш проћи као ови "карикатуристи" јер живимо у таква времена и раса смо са вишком тестестерона. И то што ти мислиш да неко треба да ти вербално одговара на увреде зато што си ти шампион у вербалном вређању и да он нема право да ти саспе зубе у гркљан су само твоји мокри снови. Треба вам ломити кости, поготово кад кроз вређање промовишете болест као што је хомосексуализам и педофилија.

I naravno da cu da opsujem svakoga ko ima misljenje da su npr. gejevi bolesnici.

I onda dodje ovaj junk i kaze kako je to sto ja radim vredjanje, to sto neko misli da je neko bolesnik nije vredjanje nego cinjenica i stav.

Buhahahhaha.

Pa psovacu takve kreature uvek i svuda.

Mrsh.

Ниси укапирала. Поента мог поста је та да се твоја (или моја) људског ничиме не може довести у питање, нити твојим манама нити туђим схватањима или коментарима твоје личности.

Pa zar nisi upravo ti pitao zar su joj vaznije kosti od ljudskosti?
Shvaceno je kao da je ljudskost povredjena vredjanjem od strane drugih.

zavisi sta podrazumes pod "ljudskost"...
meni je to vise od toga nego biti samo ljudsko bice od krvi i mesa...zato mi i nije vazno sta ti mislis o meni ali mi je vazno kakvo misljenje ima moj prvi komsija..

neke zivotinje su covecnije i "ljudskije" od nekih ljudi..

Ја никоме нећу ломити кости због речи, више пута сам те упозорио да можеш проћи као ови "карикатуристи" јер живимо у таква времена и раса смо са вишком тестестерона. И то што ти мислиш да неко треба да ти вербално одговара на увреде зато што си ти шампион у вербалном вређању и да он нема право да ти саспе зубе у гркљан су само твоји мокри снови. Треба вам ломити кости, поготово кад кроз вређање промовишете болест као што је хомосексуализам и педофилија.

Ko je rasa sa viskom testosterona, ne razumem?

Ti mislis da cu ja da promenim svoje misljenje jer kao treba da se plasim da me neka bitanga ljudska ne rokne...

Auh jbte, pa to je ono o cemu ja pricam sve ovo vreme...

Svako ko krene da mi lomi kosti zbog svojih oloskih i smrdljivih vrednosti, neka bude spreman i na odgovor. Prosto.

zavisi sta podrazumes pod "ljudskost"...
meni je to vise od toga nego biti samo ljudsko bice od krvi i mesa...zato mi i nije vazno sta ti mislis o meni ali mi je vazno kakvo misljenje ima moj prvi komsija..

neke zivotinje su covecnije i "ljudskije" od nekih ljudi..

Људскост извире из тебе, или је нема уопште. А мишљење других у том случају не помажу ни најмање.

da se nisi previše zaneo? z:cry:

Ko je rasa sa viskom testosterona, ne razumem?

Ti mislis da cu ja da promenim svoje misljenje jer kao treba da se plasim da me neka bitanga ljudska ne rokne...

Auh jbte, pa to je ono o cemu ja pricam sve ovo vreme...

Svako ko krene da mi lomi kosti zbog svojih oloskih i smrdljivih vrednosti, neka bude spreman i na odgovor. Prosto.

Ти си жестоко искомплексиран , ниси такав рођен, твоја околина те је начинила таквим.Заштићен си анонимношћу и од стране модератора овде па дивљаш хистерично ко климактерична жена. Мислиш да си интелектуалац, а обична си будала која нема појма о животу. То што те ја подјебавам није због тога што те мрзим већ зато што ми забавно да те гедам како пиздиш, али има оних других на које ћеш да налетиш у рл и који ће да ти се посеру у живот и интелект. Можда ти је то потребно да се пробудиш и почнеш да поштујеш друге људе.

Pa zar nisi upravo ti pitao zar su joj vaznije kosti od ljudskosti?
Shvaceno je kao da je ljudskost povredjena vredjanjem od strane drugih.

Навео сам једну њену ману која је реална, ал’ да ли ће њена личност бити оличење људскости не зависи од те мане, још мање од спознаје други људи.

Телесно страдање никад не умањује људскост, зато је бесмислено на туђе болештине ударати физичком силом. Увек ће онај који посегне за силом бити умањен у својој људскости у односу на оног над ким се врши насиље.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back