SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, prozivao sam ljude na Ateistima na Fejsu, i na toj Grupi koja pljuje po Srbiji, da su komunjare, i da nemaju pojma o ekonomiji. Banovali me, pajseri.

Ono tamo sve prepuno nekakvih profesora, studenta prava i medicinskih sestara, i osnovna kuknjava im je kako Vucic treba da im daje vise kinte, i kako je kljucni problem drustva to sto Vucic ne otvori neki kovceg sa blagom, i da im kintu.

Uzas.

Poslednja izmena:
Надувани клинац.
Ма не дрогира се он.

- - - - - - - - - -

Inace, sto vise citam ovj tekst koji je Vlajko postavio sa NSPM-a, sve me vise podseca na luckywina...
Фељтони су му исто били добри... ја сам изрезао једно 7/8 из политике.

- - - - - - - - - -

IDEMO MOJI HRVATSKI GRADŽANI! IDEMO ZA NAŠU HRVATSKU DOMOVINU!

BORIĆU SE ZA PRAVA MANJINA U HRVATSKOJ (u publici blago negodovanje), ALI I ZA PRAVA HRVATA U VOJVODINI I HERCEGOVINI! (u publici trans)

А ћа ми ја жа Ивека... сад си може с Тадијом, својим френдом у дуету фафат пимпек. :(

Ма не дрогира се он.

- - - - - - - - - -

Фељтони су му исто били добри... ја сам изрезао једно 7/8 из политике.

- - - - - - - - - -

IDEMO MOJI HRVATSKI GRADŽANI! IDEMO ZA NAŠU HRVATSKU DOMOVINU!

BORIĆU SE ZA PRAVA MANJINA U HRVATSKOJ (u publici blago negodovanje), ALI I ZA PRAVA HRVATA U VOJVODINI I HERCEGOVINI! (u publici trans)

А ћа ми ја жа Ивека... сад си може с Тадијом, својим френдом у дуету фафат пимпек. :(
**** Ivu tunjavog , Kolinda je štogod milfača . :ok:

Inace, sto vise citam ovj tekst koji je Vlajko postavio sa NSPM-a, sve me vise podseca na luckywina...

Mogao bi Laki malo da svrati. Nema ga još od poplava. Virtuelni i Laki su prava mera za liberalne iluzije.

Mislim da je Radović levičar. Zvali su ga "čovek bez lica" u vreme dok je bio na čelu poreske uprave jer nije bilo njegovih fotografija u medijima. Ima interesantnu biografiju.
Napisao je špijunski roman Švajcarski gambit, a koautor romana je Iv Bone, šef francuske obaveštajne službe.

Mogao bi Laki malo da svrati. Nema ga još od poplava. Virtuelni i Laki su prava mera za liberalne iluzije.

Mislim da je Radović levičar. Zvali su ga "čovek bez lica" u vreme dok je bio na čelu poreske uprave jer nije bilo njegovih fotografija u medijima. Ima interesantnu biografiju.
Napisao je špijunski roman Švajcarski gambit, a koautor romana je Iv Bone, šef francuske obaveštajne službe.

Nemam pojma kako se deklarise, ali iz teksta vidim da je klasican moderni new age levicar, u stilu Zorana Djindjica i ostalih pajsera, bas kao sto je i nas Lucky sa foruma.

Mogu da zamislim da mu je junak romana tako neki parazit kao sto je Sef Tajne Sluzbe...

- - - - - - - - - -

Virty i Laki uvek pocepaju kamička, neka ga, nek' se odmori malo siroče.

U cemu, u sahu?

**** Ivu tunjavog , Kolinda je štogod milfača . :ok:
Колинда рулз! :worth: И волим да чујем отворен усташлук, из женских уста... :lol:
Нисам мислила да се дрогира већ да је препотентан, без покрића. :lol:
А то... неам појма... не пратим га толико. Али су му филмови сасвим добри. Има стварно поглед из друге перспективе.

Колинда рулз! :worth: И волим да чујем отворен усташлук, из женских уста... :lol:

.
10930125_10205662088221795_7143478377236585062_n.jpg

Materinske obline , što bi rekao profa u Varljivom Letu z:D

Pozdrav svima.

Ja sam Brica i novi sam na forumu. Kao što samo ime kaže, po zanimanju sam frizer, brijadžija, a u slobodno vreme bavim se poezijom. Predstaviću se svojom najnovijom pesmom koja nosi naziv brica ubica.

Ja sam brica
Brica
Brica
Brica ubica.

Brijač moj
Mala satarica
A mašinica motorna
Motorna testerica.

Odraću ti kožu s lica
Uz pomoć mojih malih makazica
Ostaće ti žena udovica
Jer ja sam brica brica brica ubica.

Ja sam brica
Brica
Brica ubica

A ti si samoubica
U ovo vreme sve ih više ima!
Ova kriza i njih samoubija.

Idemo kod brice
Brice ubice.
Idemo kod brice
Brice ubice.
Na partiju mice
I na vruće pice.

Neki mole da ih brijem dole
Oni dole više vole.

Neki mole da ih brijem dole
Oni dole više vole.

Без обзира, оно што пише на фејсу , из моје перспективе гледано, указује на површност.
Наива... да не будемо прегруби. Момак је 90-то годиште и сигурно је да нема логистику и средства која има Инсајдер, али се супротставља причи тог истог инсајдера.
Безобразан је... то је добро.
10930125_10205662088221795_7143478377236585062_n.jpg

Materinske obline , što bi rekao profa u Varljivom Letu z:D
Jaaaooo... :sad2:

Иста Сашка Илић, апотекарка...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back