Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
kamičak...ovde stasava nova budućnost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ма не дрогира се он.Надувани клинац.
Фељтони су му исто били добри... ја сам изрезао једно 7/8 из политике.Inace, sto vise citam ovj tekst koji je Vlajko postavio sa NSPM-a, sve me vise podseca na luckywina...

**** Ivu tunjavog , Kolinda je štogod milfača .Ма не дрогира се он.
- - - - - - - - - -
Фељтони су му исто били добри... ја сам изрезао једно 7/8 из политике.
- - - - - - - - - -
IDEMO MOJI HRVATSKI GRADŽANI! IDEMO ZA NAŠU HRVATSKU DOMOVINU!
BORIĆU SE ZA PRAVA MANJINA U HRVATSKOJ (u publici blago negodovanje), ALI I ZA PRAVA HRVATA U VOJVODINI I HERCEGOVINI! (u publici trans)
А ћа ми ја жа Ивека... сад си може с Тадијом, својим френдом у дуету фафат пимпек.![]()

Inace, sto vise citam ovj tekst koji je Vlajko postavio sa NSPM-a, sve me vise podseca na luckywina...
Нисам мислила да се дрогира већ да је препотентан, без покрића.Ма не дрогира се он.

Mogao bi Laki malo da svrati. Nema ga još od poplava. Virtuelni i Laki su prava mera za liberalne iluzije.
Mislim da je Radović levičar. Zvali su ga "čovek bez lica" u vreme dok je bio na čelu poreske uprave jer nije bilo njegovih fotografija u medijima. Ima interesantnu biografiju.
Napisao je špijunski roman Švajcarski gambit, a koautor romana je Iv Bone, šef francuske obaveštajne službe.
Virty i Laki uvek pocepaju kamička, neka ga, nek' se odmori malo siroče.
Samo u teoriji i praksi.
Колинда рулз!**** Ivu tunjavog , Kolinda je štogod milfača .![]()
И волим да чујем отворен усташлук, из женских уста... 
А то... неам појма... не пратим га толико. Али су му филмови сасвим добри. Има стварно поглед из друге перспективе.Нисам мислила да се дрогира већ да је препотентан, без покрића.![]()
Moguce u programiranju, Laki zna da programira, a ja ne znam.

Без обзира, оно што пише на фејсу , из моје перспективе гледано, указује на површност.А то... неам појма... не пратим га толико. Али су му филмови сасвим добри. Има стварно поглед из друге перспективе.
Колинда рулз!И волим да чујем отворен усташлук, из женских уста...
.

Materinske obline , što bi rekao profa u Varljivom Letu![]()
![]()
U ova je isto prepička ,a nije ni ciganka toliko .Мртва трка између ’рвата и Румуна.
![]()

Malagurski obrisao diskusiju na kojoj sam postovao,lol
Mada, verovatno nijezbog mene, napali ga neki ljudi kako je odrastao u Kanadi![]()
Наива... да не будемо прегруби. Момак је 90-то годиште и сигурно је да нема логистику и средства која има Инсајдер, али се супротставља причи тог истог инсајдера.Без обзира, оно што пише на фејсу , из моје перспективе гледано, указује на површност.
Jaaaooo...![]()
Materinske obline , što bi rekao profa u Varljivom Letu![]()