SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да омане Рекс координатора за рад свих служби безбедности? Е то би био баш бедак... тај филм с Рексом можда и будемо гледали ал продуценти ће захтевати хепиенд јбга... z:)

мислиш продуценти у Холшинтону z:lol:

- - - - - - - - - -

Živ je Vučko, spasio ga Neško (u narodu zvani Slina)

роде, сети се да је Рекс страдао да би Вођа живео. Слиница на мегазезању није учио лекције из повијести.. није се сетио ни оног другог пса званог Лека.

sada su na vlasti bukvalno oni koji su svrgnuti 5. oktobra...Fali nam samo Mirka i Sloba...:zima2:

+ dio DOS-a + SPO

- - - - - - - - - -

мислиш продуценти у Холшинтону z:lol:

- - - - - - - - - -

роде, сети се да је Рекс страдао да би Вођа живео. Слиница на мегазезању није учио лекције из повијести.. није се сетио ни оног другог пса званог Лека.
Tito je imao Leku, Vučko ima Laku (SaLAKOvić)...

+ dio DOS-a + SPO

ко не схвата да у Србији не постоји прави политички плурализам, него само фракцијске борбе унутар бивше Комунистичке партије, тај никад неће разумети како је могуће да демокнкрате буду против Слобе, а у коалицији са Дацијем. и како се то Тадија подмеће Вукију, а био је главни супарник његовом духовном оцу. и како се Чедица као јефтина ***** нуди свима, а није Мими Оро.

ко не схвата да у Србији не постоји прави политички плурализам, него само фракцијске борбе унутар бивше Комунистичке партије, тај никад неће разумети како је могуће да демокнкрате буду против Слобе, а у коалицији са Дацијем. и како се то Тадија подмеће Вукију, а био је главни супарник његовом духовном оцу. и како се Чедица као јефтина ***** нуди свима, а није Мими Оро.

Imaš li osećaj da ponekad podsećaš na Iliju Čvorovića? samo što ti, za razliku od njega vidiš svuda komunizam?
Ma, kakav komunizam, gledaju oni samo svoje lične interese...Nema tu nikakve ideologije!

Da li je bilo razloga za očaj ili radovanje tog 5.oktobra, ako se posmatra iz sadašnjeg ugla, vrlo je diskutabilno...z:cry:

Колумбо, ’ебем те радозналог...

petog oktobra su vikali "gotov je" a sad vicu "gotovi smo" :cool:

Ко нам је крив кад на време нисмо побегли из ове државе. Сад нам преостаје само да се укопамо у ровове и сачекамо да олуја прође.

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

народ је и гласао за Вуа из очаја и безнађа, а не зато што верују у њега. расплет мелодраме има да бидне урнебесан :lol:

Овај народ је последњи пут био "за" пре сто година. Од тада увек се поводи логиком "против". Против Краља, против Броза, против Милошевића, против Ђинђића, против Тадића...

Овај народ је последњи пут био "за" пре сто година. Од тада увек се поводи логиком "против". Против Краља, против Броза, против Милошевића, против Ђинђића, против Тадића...

јер сви знамо шта нећемо а слабо ко шта оће...

него ***** кафану без музике, а ево мало колезиних фаворита... да видите како је мене...

фак јеа... Мира Кобра изврће кафане па ви видите, ко румски вашар

сад си ме подсетио на један сусрет на сајму књига, ал не могу да причам детаље :lol:

Ma znaš kako je kad poznaješ nekoga čini ti se da je manje vrijedan (ja Selakovića znam sa faksa iako je malo mlađi od mene)... ali kad malo bolje razmislim on je možda i najobrazovaniji i najinteligentniji od te ekipe...

Čitaj sve Srpine, imaš glavnu reč ispred koju si preskočio! :deda:

- - - - - - - - - -

Imaš li osećaj da ponekad podsećaš na Iliju Čvorovića? samo što ti, za razliku od njega vidiš svuda komunizam?
Ma, kakav komunizam, gledaju oni samo svoje lične interese...Nema tu nikakve ideologije!

Labe, kad bi zagrebao njihovu prošlost, video bi da su svi bogata deca bogatih paetijskih drugova. Skoro svi, da budem precizniji. Navikli su na takvo "vladanje narodom", lepo im ide i ne žele da menjaju.

- - - - - - - - - -

što bih se štrecao? Da sam crven, javno bih obznanio svoje političko opredeljenje....z;)

Pa koje si boje, da nisi zelen? Ono, kao mlad?

Ma znaš kako je kad poznaješ nekoga čini ti se da je manje vrijedan (ja Selakovića znam sa faksa iako je malo mlađi od mene)... ali kad malo bolje razmislim on je možda i najobrazovaniji i najinteligentniji od te ekipe...

боље да ћутим :D

а што се тиче његове стручности, не верујем да је икад у животу био на неком рочишту или да је саставио тужбу или поднесак. не верујем ни да је закорачио у писарнице или видео како изнутра функционише систем којим управља. надлежан је за нешто о чему нема појама. бави се теоријом и правном историјом, а руководи судством. то може само у Србији, зато и имамо блокаду правосуђа која траје 4 месеца.

- - - - - - - - - -

kad bi zagrebao njihovu prošlost, video bi da su svi bogata deca bogatih paetijskih drugova. Skoro svi, da budem precizniji. Navikli su na takvo "vladanje narodom", lepo im ide i ne žele da menjaju.

оличење ''прве'' и ''друге'' Србије су Добрица Ћосић и Латинка Перовић. зар треба даље објашњавати о чему се ради.

боље да ћутим :D

а што се тиче његове стручности, не верујем да је икад у животу био на неком рочишту или да је саставио тужбу или поднесак. не верујем ни да је закорачио у писарнице или видео како изнутра функционише систем којим управља. надлежан је за нешто о чему нема појама. бави се теоријом и правном историјом, а руководи судством. то може само у Србији, зато и имамо блокаду правосуђа која траје 4 месеца.

U stvari nije ni mlađi od mene, sad sam provjerio (svega par mjeseci)... ma u pravu si ti 1000%, ne samo da ne zna praksu, nego nije bio ništa posebno ni među studentima, tek nešto iznad prosjeka... ali barem nije završavao neke mega trende...

кад погледам Селаковића видим човека који изгледа као да је у стању да сачува две овце. Кад погледам Нешу Слину и оног Вербића, не видим ни то...

кладим се да знаш и како је постао министар :hahaha:

ne zanimaju me čaršijske priče...imajući u vidu kakvo nam je sudstvo i da je on relativno mlad, dobro se snašao na položaju na kome je...z;)

- - - - - - - - - -

ne zanimaju me čaršijske priče...imajući u vidu kakvo nam je sudstvo i da je on relativno mlad, dobro se snašao na položaju na kome je...z;)

a čovek je kulturan i sa manirima...

ма убио се за продавачицу љу.. овај књига :lol:

načitan i svestran čovek, baš kao i ti..ne znam stvarno zašto ga mrziš? :zima2:

- - - - - - - - - -

Bio je solidan student, ali je mnogo lakše sve kad si dobar sa profesorima... ;)

e sada ste ljubomorni ti i SaWa što se on istakao...Ko je vama branio da više učite...:deda:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back