lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
petog oktobra su vikali "gotov je" a sad vicu "gotovi smo"![]()
sada su na vlasti bukvalno oni koji su svrgnuti 5. oktobra...Fali nam samo Mirka i Sloba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да омане Рекс координатора за рад свих служби безбедности? Е то би био баш бедак... тај филм с Рексом можда и будемо гледали ал продуценти ће захтевати хепиенд јбга...![]()

Živ je Vučko, spasio ga Neško (u narodu zvani Slina)
sada su na vlasti bukvalno oni koji su svrgnuti 5. oktobra...Fali nam samo Mirka i Sloba...![]()
Tito je imao Leku, Vučko ima Laku (SaLAKOvić)...мислиш продуценти у Холшинтону
- - - - - - - - - -
роде, сети се да је Рекс страдао да би Вођа живео. Слиница на мегазезању није учио лекције из повијести.. није се сетио ни оног другог пса званог Лека.
+ dio DOS-a + SPO
Tito je imao Leku, Vučko ima Laku (SaLAKOvić)...

ко не схвата да у Србији не постоји прави политички плурализам, него само фракцијске борбе унутар бивше Комунистичке партије, тај никад неће разумети како је могуће да демокнкрате буду против Слобе, а у коалицији са Дацијем. и како се то Тадија подмеће Вукију, а био је главни супарник његовом духовном оцу. и како се Чедица као јефтина ***** нуди свима, а није Мими Оро.
Imaš li osećaj da ponekad podsećaš na Iliju Čvorovića? samo što ti, za razliku od njega vidiš svuda komunizam?
Ma, kakav komunizam, gledaju oni samo svoje lične interese...Nema tu nikakve ideologije!

а шта се ти штрецаш кад поменем црвене![]()

Da li je bilo razloga za očaj ili radovanje tog 5.oktobra, ako se posmatra iz sadašnjeg ugla, vrlo je diskutabilno...![]()
народ је и гласао за Вуа из очаја и безнађа, а не зато што верују у њега. расплет мелодраме има да бидне урнебесан![]()
što bih se štrecao? Da sam crven, javno bih obznanio svoje političko opredeljenje....![]()

Овај народ је последњи пут био "за" пре сто година. Од тада увек се поводи логиком "против". Против Краља, против Броза, против Милошевића, против Ђинђића, против Тадића...
сад си ме подсетио на један сусрет на сајму књига, ал не могу да причам детаље![]()
SrBskim![]()

Imaš li osećaj da ponekad podsećaš na Iliju Čvorovića? samo što ti, za razliku od njega vidiš svuda komunizam?
Ma, kakav komunizam, gledaju oni samo svoje lične interese...Nema tu nikakve ideologije!
što bih se štrecao? Da sam crven, javno bih obznanio svoje političko opredeljenje....![]()
Ma znaš kako je kad poznaješ nekoga čini ti se da je manje vrijedan (ja Selakovića znam sa faksa iako je malo mlađi od mene)... ali kad malo bolje razmislim on je možda i najobrazovaniji i najinteligentniji od te ekipe...
kad bi zagrebao njihovu prošlost, video bi da su svi bogata deca bogatih paetijskih drugova. Skoro svi, da budem precizniji. Navikli su na takvo "vladanje narodom", lepo im ide i ne žele da menjaju.
боље да ћутим
а што се тиче његове стручности, не верујем да је икад у животу био на неком рочишту или да је саставио тужбу или поднесак. не верујем ни да је закорачио у писарнице или видео како изнутра функционише систем којим управља. надлежан је за нешто о чему нема појама. бави се теоријом и правном историјом, а руководи судством. то може само у Србији, зато и имамо блокаду правосуђа која траје 4 месеца.
Ma znaš kako je kad poznaješ nekoga čini ti se da je manje vrijedan (ja Selakovića znam sa faksa iako je malo mlađi od mene)... ali kad malo bolje razmislim on je možda i najobrazovaniji i najinteligentniji od te ekipe...

kladim se da je čovek bio super student i da je fakultet završio u roku...![]()

кладим се да знаш и како је постао министар![]()

ne zanimaju me čaršijske priče...imajući u vidu kakvo nam je sudstvo i da je on relativno mlad, dobro se snašao na položaju na kome je...![]()
ne zanimaju me čaršijske priče...imajući u vidu kakvo nam je sudstvo i da je on relativno mlad, dobro se snašao na položaju na kome je...
a čovek je kulturan i sa manirima...

kladim se da je čovek bio super student i da je fakultet završio u roku...![]()
ма убио се за продавачицу љу.. овај књига![]()

Bio je solidan student, ali je mnogo lakše sve kad si dobar sa profesorima...![]()

načitan i svestran čovek, baš kao i ti..ne znam stvarno zašto ga mrziš?![]()
načitan i svestran čovek, baš kao i ti..ne znam stvarno zašto ga mrziš?
e sada ste ljubomorni ti i SaWa što se on istakao...Ko je vama branio da više učite...![]()