- Poruka
- 402.708
Dobar dancek...
gde nam je Mica..Micoooooooooooooooo
gde nam je Mica..Micoooooooooooooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jooooooooooj đe me nađeeeeeeeeДобар дан
изненађење

Еее деда деда. Ја што сам преврнуо досад то ти нећеш за 300 живота.
Dam ti sutra....Desi Nino, gde su srculenca?

Длугомире, није у реду да ми се гасе теме из чиста мира. Жалићу се Табу, само да знаш.
Ја вам правим пазар овде а ви се тако понашате.
sigurna sam, posebno na izvore koji nisu registrovani
pa mi posalji da zamenim uvodnjak pa cu ti otvorim temu..
Bice Tab odusevljan,sigurna sam, posebno na izvore koji nisu registrovani
brate Srbo, srbine, aj napisi lepse uvodni post iz svoje glave,kako rece dlugomir,
a ne iz magazina Вајс и Тарзанијеpa mi posalji da zamenim uvodnjak pa cu ti otvorim temu..
dotle... ziveli....
Pogledajte prilog 344552
eto me![]()

Srbo, pisi da te ceo svet razume....Пост је из моје главе, свака моја тема је ауторска. Проблем је што Длугомир сматра да се ја изручујем честитом Србском језику, а ја уствари једино пишем староСрбски, док сви ви остали пишете неку католичко-ватиканску верзију Сербскаго језикаго, и тиме срдите Вождаго Православнаго који понекад наврати на овај форум да чује шта му народ мисли.
nemoj da drzis predavanje.
Србо шта се јогуниш, мени теме о Ромској Кнежевини и слаткоћи нестају кроз 5 минута, али нисам љутко. А теме су важне за наш друштвени ћивот, и скроз су ауторске.

Пост је из моје главе, свака моја тема је ауторска. Проблем је што Длугомир сматра да се ја изручујем честитом Србском језику, а ја уствари једино пишем староСрбски, док сви ви остали пишете неку католичко-ватиканску верзију Сербскаго језикаго, и тиме срдите Вождаго Православнаго који понекад наврати на овај форум да чује шта му народ мисли.

Uh, šta sve meni pada na pamet... bolje samo na PP da ti pišem.
![]()

A gde si ti na Stadionu da ideš da braniš onog svog ljubimca?
![]()
![]()
![]()

nista samo da znam da si tu...![]()

Maaa zarad javnosti.. ..necu ti dati to sto ti mislis tako da dzabe ces da pises...![]()