SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не лупај, морал је у животу, у делима. Прве цивилизације су живеле у матрархијату, без ратова, жене су владале. Нису се проституисале.

Па учите их томе ако нисте приметиле. Што би деца учила школу и борила се у животу за нешто кад само треба да рашире ноге и ето свега?

A ti mislis da je lako rasiriti noge?

- - - - - - - - - -

И замисли које је то понижење за биће кад си популаран само зато што су ти рупе на изволте?

A zbog cega treba da budes popularan?

- - - - - - - - - -

Сад си и жена постао па још феминисткиња те ми продајеш фору да постоји мушки и женски морал? Имаш лли ти благу представу колико је то бедан живот и понижење?

Ako je to bedno, onda je bedno prodavati bilo koji rad za pare.

Vi ste moroni.

Не лупај, морал је у животу, у делима. Прве цивилизације су живеле у матрархијату, без ратова, жене су владале. Нису се проституисале.

Moral i dela nemaju veze sa vezom. Dela su u fizickom svetu, moral nije u fizickom svetu.

- - - - - - - - - -

Ками иди гледај амерички фудбал, ово је разговор за одрасле.

Ma vidim.

veoma lako
dal rasiris noge muzu ili momku a ne privlaci te il nekom nepoznatom liku u krajnjem se svodi na isto samo je razlika u ceni
jedino sto koci prostituciju da se omasovi su moralni skrupuli I neisplativost na duge staze
tu su zene u bioloskoj prednosti, muskarcu ipak treba pilula
А секс је пука механика па је свакој жени секс тек тако, рекреација?

O matrijarhatu se ne zna gotovo nista a moral je samo skup propisa I pravila ponasanja u nekom drustvu.Nikakva nebeska kategorija.

Daj bre ne lupetaj, o cemu ti pricas
Da je sex bez pravilne stimulacije do te mere nesnosan zenama ubrzo bi ljudi bilo ko pandi ili ptica dodo.
Zbog takvih pajser pogleda na svet imamo crnu hroniku kad glupak tek u petoj deceniji skapira neke stvari.

Секс служи само једној сврси, а то је прављење деце, све остало је онанија неостварених људи којима је једино задовољство и блискост коју остварују са другима. Егзистенција на најнижем нивоу. Мало вишем од животињске.

Секс служи само једној сврси, а то је прављење деце, све остало је онанија неостварених људи којима је једино задовољство и блискост коју остварују са другима. Егзистенција на најнижем нивоу. Мало вишем од животињске.

Ма хајде молим те. :lol:

Секс људи схватају на различите начине и да је човек пројектован да се секса само кад се праве деца, не би имао нагон изражен деценијама, за разлику од животиња које га већином имају изражен једном- два пута годишње.

Најлепше, да не кажем најздравије је, кад се секс доживљава као плод блискости.
Међутим, ми људи се рађамо и одрастамо, бивамо оштећени на различите начине, па и однос према сексу бива измењен.

Претеривање је рећи да је у питању ''егзистенција на најнижем нивоу''.

Па ту се не слажем. Људи и неки примати су једини који уживају у сексу. То је Богом дани дар.

Ма хајде молим те. :lol:

Секс људи схватају на различите начине и да је човек пројектован да се секса само кад се праве деца, не би имао нагон изражен деценијама, за разлику од животиња које га већином имају изражен једном- два пута годишње.

Најлепше, да не кажем најздравије је, кад се секс доживљава као плод блискости.
Међутим, ми људи се рађамо и одрастамо, бивамо оштећени на различите начине, па и однос према сексу бива измењен.

Претеривање је рећи да је у питању ''егзистенција на најнижем нивоу''.

Нема шта да ме молиш. Нагон постоји док си полно зрео, тело жели да се размножава. Ми нисмо наше тело. Ми смо много више од тога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back