SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Длугомире, није у реду да ми се гасе теме из чиста мира. Жалићу се Табу, само да знаш.

Ја вам правим пазар овде а ви се тако понашате.

Bice Tab odusevljan,:lol: sigurna sam, posebno na izvore koji nisu registrovani
brate Srbo, srbine, aj napisi lepse uvodni post iz svoje glave,kako rece dlugomir,
a ne iz magazina Вајс и Тарзаније z:lol: pa mi posalji da zamenim uvodnjak pa cu ti otvorim temu..
dotle... ziveli....:)

Pogledajte prilog 344552

Србо шта се јогуниш, мени теме о Ромској Кнежевини и слаткоћи нестају кроз 5 минута, али нисам љутко. А теме су важне за наш друштвени ћивот, и скроз су ауторске.

Bice Tab odusevljan,:lol: sigurna sam, posebno na izvore koji nisu registrovani
brate Srbo, srbine, aj napisi lepse uvodni post iz svoje glave,kako rece dlugomir,
a ne iz magazina Вајс и Тарзаније z:lol: pa mi posalji da zamenim uvodnjak pa cu ti otvorim temu..
dotle... ziveli....:)

Pogledajte prilog 344552

Пост је из моје главе, свака моја тема је ауторска. Проблем је што Длугомир сматра да се ја изручујем честитом Србском језику, а ја уствари једино пишем староСрбски, док сви ви остали пишете неку католичко-ватиканску верзију Сербскаго језикаго, и тиме срдите Вождаго Православнаго који понекад наврати на овај форум да чује шта му народ мисли.

Пост је из моје главе, свака моја тема је ауторска. Проблем је што Длугомир сматра да се ја изручујем честитом Србском језику, а ја уствари једино пишем староСрбски, док сви ви остали пишете неку католичко-ватиканску верзију Сербскаго језикаго, и тиме срдите Вождаго Православнаго који понекад наврати на овај форум да чује шта му народ мисли.
Srbo, pisi da te ceo svet razume....:lol: nemoj da drzis predavanje.z:mrgreen:

Србо шта се јогуниш, мени теме о Ромској Кнежевини и слаткоћи нестају кроз 5 минута, али нисам љутко. А теме су важне за наш друштвени ћивот, и скроз су ауторске.

:mazi:
nisam ni ja ljutko kada pisete sve i svasta i sta vam padne na pamet :)

Тако ти е то кад нема смисла за зајебаванцију. Па он као врх шалу напише да је Тесла геније јер је побего са Балкана.Њему то смешно и мисли да је и нама. А лаже у свој својој недоучености, сви знамо да је Тесла побего из Аустроугарске.

jébote, vidi šta pišu na FB kad mi neko pošaljke poruku iz NS. :(

VnJMYxO.png

Odkad se NS zvanično zove Újvidék? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back