lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
i jedna forumasica...ali necemo da ogovaramo u odsustvu...![]()
ne budi ljubomorna...neka im je sa srećom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jedna forumasica...ali necemo da ogovaramo u odsustvu...![]()

koliko se blamiras...pa zar nije evidentno da nije srbin? kud bi ti za srbe radio?

vaistinu voskrese drugarice Nensi!

Čekaj, ti sad pokušavaš svoju ispalu i blam da prebaciš nekako? Kako samo, baš me zanima. Znaći br'te sestro, ti si kralj'ca ispala!![]()
Zato ja tebi uvek želim najbolje i najlepše - da se oženiš ove godine![]()
alo komuno kapitalisto...gde sam js napisala da je srbin? pa ja i tvrdim da ti nikad ne bi radio za srbe jer nemaju da te plate...

izolacija-usamljenostа да ја тебе нешто питам- шта је цена гордости?
ja bliz-lavGde ti je Mras
Ja sam Blizanci - Ribe, četiri žene u jednoj. Čisto da se zna da svaka zaslužuje po poklon.
Srećna Nova godina, drugari!
jel to važi i za žabe?
- - - - - - - - - -
ja lav-skorpija...![]()

alo komuno kapitalisto...gde sam js napisala da je srbin? pa ja i tvrdim da ti nikad ne bi radio za srbe jer nemaju da te plate...

nema tijeh para kojima može da plate pašu...![]()
Јес, него сам приметио да и Швабе кажу: Хинауз! Марш!Марш је парадни корак, стројак, марширање, а мрш је нешто друго![]()

Labe, ja mislio da vernike ne zanimaju te mađije i vradžbine, kad ono ti gledaš u šolje, pasulje, brojeve...![]()
Naravno da imaju, ima i ovde ljudi koji umeju da rade i zarade, ne samo gastosi. Ali to i dalje ne znači da je pomenuti čovek bio zapadnjak, kao ni Srbin.
- - - - - - - - - -
Ima labe, ima... razni dinari, dolari, evri...

srbiji je sve zapad...osim rusa, rumuna i bugara...![]()
Јес, него сам приметио да и Швабе кажу: Хинауз! Марш!

Misliš ono, da ćapim južnu lavicu? Sigurno nećeš ti, ti mora da si neko magare u oroskopu?
- - - - - - - - - -
Geografija - sedi 1.

Labe, ja mislio da vernike ne zanimaju te mađije i vradžbine, kad ono ti gledaš u šolje, pasulje, brojeve...![]()

ti si tolki smarac da jedino lav mozes da budes

Rorka, na koju stranu su nam Mađari? A Fyromovci? A Kinezi, Australijanci...![]()

cinjenica je da ne radis za srbe, zaebi nijanse...
nego, imam jedno pitanjce, zamisli situaciju: dolaze ti dva potencijalne musterije a ti imas vremena i kapacitetta samo za jednu...
jedna je mrski merikanac koji ti nudi 500 ojra a drugi brat srbin koji nudi samo 50...bi li prihvatio jednog ilu drugog? zapamti, ne moze obojica...![]()
gde sam napisao da me zanimaju, čestiti pašo...
- - - - - - - - - -
misliš na mene ili na pašu?![]()