SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alo komuno kapitalisto...gde sam js napisala da je srbin? pa ja i tvrdim da ti nikad ne bi radio za srbe jer nemaju da te plate...

Naravno da imaju, ima i ovde ljudi koji umeju da rade i zarade, ne samo gastosi. Ali to i dalje ne znači da je pomenuti čovek bio zapadnjak, kao ni Srbin. :zimag:

- - - - - - - - - -

nema tijeh para kojima može da plate pašu...:deda:

Ima labe, ima... razni dinari, dolari, evri...

Јес, него сам приметио да и Швабе кажу: Хинауз! Марш!

ne, oni kazu hau ab, sto ce reci mrs, iliti sikter...:zcool:

- - - - - - - - - -

Misliš ono, da ćapim južnu lavicu? Sigurno nećeš ti, ti mora da si neko magare u oroskopu? z:p

- - - - - - - - - -

Geografija - sedi 1.

izvinjavam se, izostavila sam turke...:zstidljivko:

• Podržavam
Reactions: Tol
Rorka, na koju stranu su nam Mađari? A Fyromovci? A Kinezi, Australijanci... z:p

cinjenica je da ne radis za srbe, zaebi nijanse...:zcool:

nego, imam jedno pitanjce, zamisli situaciju: dolaze ti dva potencijalne musterije a ti imas vremena i kapacitetta samo za jednu...
jedna je mrski merikanac koji ti nudi 500 ojra a drugi brat srbin koji nudi samo 50...bi li prihvatio jednog ilu drugog? zapamti, ne moze obojica...z:p

cinjenica je da ne radis za srbe, zaebi nijanse...:zcool:

nego, imam jedno pitanjce, zamisli situaciju: dolaze ti dva potencijalne musterije a ti imas vremena i kapacitetta samo za jednu...
jedna je mrski merikanac koji ti nudi 500 ojra a drugi brat srbin koji nudi samo 50...bi li prihvatio jednog ilu drugog? zapamti, ne moze obojica...z:p

Refketova nacionalnost su pare, pare i pare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back