SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ц... Ован. И у животу и у хороскопу. У подзнаку сам лав. Имам доста одлика тог подзнака.

Неам појма. Затворен сам према новопридошлим особама у друштво. Сад више стварам неки наступ. Разбијам тај страх гласним причањем и безобразлуцима у женском друштву. Лечим комплексе. Али да, јесам главни говорник у друштву. И мељем не престајем. Мада ми је и сестра таква, а она је ракчина. Она, и један мој другар су једине особе поред којих немам потребу једну реч да проговорим. :lol:

Стално им кажем да би свако од њих двоје могао да покрени сопствени ток-шоу и сами себи да буду гост. :lol:
Ovo je diktatorska kombinacija :)

- - - - - - - - - -

'ajmo jebbem im pleme!!!!!

Ц... Ован. И у животу и у хороскопу. У подзнаку сам лав. Имам доста одлика тог подзнака.

Неам појма. Затворен сам према новопридошлим особама у друштво. Сад више стварам неки наступ. Разбијам тај страх гласним причањем и безобразлуцима у женском друштву. Лечим комплексе. Али да, јесам главни говорник у друштву. И мељем не престајем. Мада ми је и сестра таква, а она је ракчина. Она, и један мој другар су једине особе поред којих немам потребу једну реч да проговорим. :lol:

Стално им кажем да би свако од њих двоје могао да покрени сопствени ток-шоу и сами себи да буду гост. :lol:

Je li ti sestra starija ili mladja od tebe?

Стари четнички трик помоћу којег су откривали мује и хрвате, натерају га да проба да каже: чучи чавка на грани и чека човека z:D

Добро вече четници.

Нову годину ћемо честитати кад буде она права, 14. јануара по овом календару z:)

Фамилијо срећна вам нова година! :vatromet:

Све најбоље у новој и дабогда цркла стара!

Мени је почела баш како треба! Сјебо ћалету браву на гепеку, пеко роштиљ на -15 на тераси. Прогорео етисон. Промрзле ми руке од хладноће, отворене ране имам по шакама. Е да, и пољакиња нашла фрајера пре нове године! ОК. Капирам да сам отплатио свој дуг за ову годину. И да еботе, данас ме из банке обрадују са честитком да су ми скинули 1000 динара са рачуна и да сам у минусу. Сад морам да гањам да вратим дуг пре Божића. :lol: Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".

Куку оче, куку Влајко.

:hahaha:

Ај, нек је овако почела, цркла дабогда! :lol:

Свих тих чари младости ћеш се једном сећати са чежњом. :lol:

Poslednja izmena:
Потрошили талијани неку лаку женску, дају јој лажне доларе и укрцају је на брод за Америку,
машу јој са пристаништа: " адио рагаца бамбина, долари фалсификате хаха!",
одговара она: " Но проблемо, сифилис ориђинале!"

z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back