- Poruka
- 62.443
Dajte linkove pljuvacina na PP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte linkove pljuvacina na PP.
Какав патетичан лик беше.

Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".

Не, млади Катул је био врло храбар. У доба Цезарове славе допуштао је себи песме у којима му се руга као педеру, на пример.
Али себи допушта патетична осећања. И то јавно, за шта исто треба одређена храброст.
И још вечерас нек Звезда добије, па да ти послије тога крене у животу!Фамилијо срећна вам нова година!
Све најбоље у новој и дабогда цркла стара!
Мени је почела баш како треба! Сјебо ћалету браву на гепеку, пеко роштиљ на -15 на тераси. Прогорео етисон. Промрзле ми руке од хладноће, отворене ране имам по шакама. Е да, и пољакиња нашла фрајера пре нове године! ОК. Капирам да сам отплатио свој дуг за ову годину. И да еботе, данас ме из банке обрадују са честитком да су ми скинули 1000 динара са рачуна и да сам у минусу. Сад морам да гањам да вратим дуг пре Божића.Пуко преко 50 евра на "непланиране трошкове".
Куку оче, куку Влајко.
Ај, нек је овако почела, цркла дабогда!![]()

ПОБЕДОНОСЦЕВ, ПОЗДРАВЛЯЮ С НОВЫМ ГОДОМ!!!

Srećan novi god, brаtac!
Ма ебеш га... гледам ја, кренуо у спику, све у фулу... кад она нон-стоп нешто на фон. Ја ухватим, пецнем је: Дај мајке ти баци тај телефон, па неће ти тај доћи! Каже она: не, не, не... ма... а... са другарицом се дописујем. Ја ухватим, дођем до њене другарице, реко: Јел' бре, шта се ова нон-стоп дописује са дечком. Она: А, ма шта знам тек се смували па му подноси извештаје.
Јој куку оче, куку Влајко.
But! Имам један мали капитал.![]()
Заборавила је флеш... хихихихихи...
Ето прилике за реванш.
Мада боље ми да одустанем од жена, шта кад сам дунстер. Коме ****.
Мувао и неку другу бицури на дочеку, попио педалу. Признајем, врло фину. У по фазама. Кренуо у спику све фул... кренуо да се "интимизирам" каже: јао, па тек смо се упознали... Ја реко: аха, значи касније би могли нешто (немојте да мислите да сам био навалентан и ваћарош, био сам јако фин и васпитан, потпуно отворен и пун разумевања за њену стидљивост)... само cuddle и овлаш пољубац у образ. И ок, ја дођем каснијеједно 20 минута касније.
Опет све по ПС-у. И каже: па не, мислим да стварно то човек мора да осећа. Ја реко, а међу нама нема "тога"? Каже: не.
И ја реко, фак ит. Повучем се у миру.
Шта мислите, да се кастрирам механички или хемијски? Или да прво замрзнем семен у банци сперме чисто да остане нешто иза мене?
- - - - - - - - - -
Догодине у Призрену!![]()
I iskreno Vlajko, tebi treba neka starija zena, neka MIlfara preko 35 godina. Mnogo je tesko kada osoba kao ti juri klinke, jer je verovatnoca da klinka uopste i ume da prepozna sta si ti negde 1 u 10 miliona.
Ti treba da muvaš njegove drugarice, a on tvoje... pod uslovom da uopšte imaš kakvu drugaricu (tvojih godina)...
Ma kome je.be kad sam lep ko Sloba, Vučić i Dačić. To samo "narod" može da voli.I iskreno Vlajko, tebi treba neka starija zena, neka MIlfara preko 35 godina. Mnogo je tesko kada osoba kao ti juri klinke, jer je verovatnoca da klinka uopste i ume da prepozna sta si ti negde 1 u 10 miliona.
Ma šta će joj majka ako ima Vlajka?Јел има то дете мајку??

Ma šta će joj majka ako ima Vlajka?
Ja sam imao dvije drugarice što su uvijek u torbi imale po litar neke žestine i CD Goci benda... zgođušne i lijepe curice, ali piju ko smukovi... ova moja se udala, postala normalna, ova druga teška alkoholičarka postala kažu...
Ц... Ован. И у животу и у хороскопу. У подзнаку сам лав. Имам доста одлика тог подзнака.Vlajko, je l ti volis da pricas u drustvu dosta?
Je l si riba u horoskopu?