Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Rep uopste nije muzika, performans et best.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вучићу царе, карај пајсере.
Ako tako misli, onda jeste.
Generalno, vecina rep kritika drustva je potpuno ogranicena, cak i kvalitetniji rep. Punk je pojam za rep sto se tice kritike drustva npr.
U odnosu na te retard pozitivisitcke gluposti koje u sustini propagira rep (po sistemu, vau, strasno je sto zivimo u getu, umesto da nam deca imaju kvalitetnije drzavno obrazovanje), iskrena emocija o bolu je uvek bolja, pa makar ona bila i kic.
I to je jasno svakome ko razume ljudsku dusu.
па добро.. за некога је Буковски, за некога Марина Туцаковић. ти си више склон нашој песникињи и ја то схватам као израз патриотизма.
Ја замишљам хепи енд: Ова случајно налети овде, види Камијеву подршку, крене да чита његове постове и заљуби се смртно у њега...

Bukovski je tek krsh, moja baba moze onako da pise.
Knjizevnost kao ozbiljna umetnost je otisla u q kad je ta propalica pocela da se uvlaci mediokritetu a ameri to izreklamirali po svetu.
па ја не волим песме о болу и патњи, то је малограђанска емоција.
Ja jesam veci Srbin od skoro svih ovde na forumu.
Али ако пожелимо довољно снажно..![]()
cudna izjava
mozda imas srece pa si sociopata ko zna
cudna izjava
mozda imas srece pa si sociopata ko zna
iskrena emocija o bolu je uvek bolja, pa makar ona bila i kic.
Lepo je citati moze covek nesto i da nauci, samo to nie socijalna nego psiholoska kategorija.
Narodnjacke kukumavke nisu lose jer su kukumavke nego jer su ljaxe krsh.
eh bas te potreslo za Bukovskog vidimeh bas te potreslo za Bukovskog vidim
tako to ide al malo morgen
uzmemo prvog kloshara sa ulice al da je funkcionalno pismen on pise o kurvama I lou lajfu to sokira plebes, umetnost, edzi!
jos ako stavi tompus I izigrava zayebanog dekonju buntovnika pun pogodak
Avaj stihovi nisu moji, samo prevod.
а кеш је кеш.па ја не волим песме о болу и патњи, то је малограђанска емоција.
ма у књижевности су свеједно све плагијати. не би ти био никакав изузетака кеш је кеш.