Софија
Legenda
- Poruka
- 54.837
значи ни теби се не свиђају Дерерови стихови![]()
А ко би рекао да се он прима на емоције?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
значи ни теби се не свиђају Дерерови стихови![]()

Strah je malogradjanska emocija. Strah je najgora ljudska emocija.
Bol nije malogradjanska emocija, to je luzerska emocija.
Ljubav je pokretacka, aktivna emocija.
Bes je reaktivna emocija, mesavina pokretacke i luzerske.

Strah je malogradjanska emocija. Strah je najgora ljudska emocija.
Bol nije malogradjanska emocija, to je luzerska emocija.
Ljubav je pokretacka, aktivna emocija.
Bes je reaktivna emocija, mesavina pokretacke i luzerske.
Prima se,godinama je zaljubljen u Banši.А ко би рекао да се он прима на емоције?![]()
А ко би рекао да се он прима на емоције?![]()
Ne bi da rusim romanticne pretpostavke stiha engleskog gospodina kmeta al iz duha tog vremena meni taj zavrsetak vise vuce aluziju na "da je bar yebanja, zeno svuc se" nego neku dublju ljubavnu emociju.Apostrof je na atmosferi teskog zivota koji ga pritiska, okretanje bogu za spasenje kao znak nemoci i onda ajd bar malo relaksacije opa cupa pa sutra opet da archim u polju, nek kisa padne inace nista od zetve ima Lord i zenu da mi yebe za kaznu ne samo mene.Cest motiv spominje se uvek tu i neka zena al samo kao pichka kad zafali votke da ima covek cime da se ugreje.Druga najbolja stvar.
Он пева о љубави које више нема, не о јебању - зато каже опет у мом наручју, а то није ствар чекања до вечери. Ни то обраћање Христу није молитвено, поготово не у таквој једној профаној песми - попови би му уши извукли - него је узвик разочарања и незадовољства.његов цинизам је само одбрамбени механизам. он је емотивац, а не искрени циник као колега Победоносцев.
Prima se,godinama je zaljubljen u Banši.
његов цинизам је само одбрамбени механизам. он је емотивац, а не искрени циник као колега Победоносцев.
Zakaj si tak osetljiv?A jel zna kisela Misoni da ti ovde skakuces bez dozvole m?
Zakaj si tak osetljiv?
Мишљења сам да је цинизам увек одбрамбени механизам.
Што је емоција дубља, а страх од ње већи, цинизам је израженији.
Победоносцев је емотиван прилично и ако делује као човек код кога се све разматра на интелектуално-рационалној равни без икаквог уплива емоција.
Није "лупетање", већ нормална и природна реакција на усташке злочине.Doduse, i to Ducicevo lupetanje o Hrvatima je pevanje o bolu.
''оној због које сунце свако јутро излази'', да ли знаш одакле је тај стих, или боље рећи посвета?

strah je otsustvo energije
a najniža emocija je apatija
pohlepa,gnev, požuda, mržnja su emocije dovele u stanje anestezije i oborile njihovu vrednost
Не знам.![]()
Другари, уместо баналног трачања којем опет навигате, окренимо се узвишеном царству поезије и кукумавкама старога века.
Катул, 8, својој непрежаљеној љубави, неверној Клодији...
'Заиста, дани сласти некада свиташе.
Она више неће. Слабићу, не пожели ни ти!
Не трчи за њом, не живи у болу.
Стегни срце. Трпи. Издржи.
Збогом, мала! Гле, Катул је јак.
Ако ти нећеш, он те не зове.
Биће ти жао кад те нико не буде хтео.
О каква те тешка судба чека!
Ко ће ти доћи? Коме бићеш лепа?
Кога ћеш волети? Чијом ће те звати?
Кога ћеш љубити? Коме усне гристи?
А ти, мој Катуле, држи се чврсто.'
ако ти кажем, освојићем си срце. а то је онда опасно за мене, јер си ти немилосрдна
- - - - - - - - - -
па геј популација се и ложи та треш емоције.
страх и апатија су на истом нивоу, с тим што је апатија пасивна емоција, а страх активна.
- - - - - - - - - -
ovo je tačno
то је написао Рамзес Велики на храму који је посветио својој супрузи Нефертари.
А ко би рекао да се он прима на емоције?![]()
hoćeš da kažeš da se gay intelektualci, naučnici, književnici itd lože na treš emocije ( to "treš" ima sepski izraz?)
a u pitanju je Aurora?
Ja sam covek emocija ne znam sta te tu iznenadjuje.
Bas ti se dopala ta rec malogradjanin.
Lepo da si ponesto novo naucio ali smori kad ponavljas 1 te isto ko papagaj.
Kvalitet nema veze sa temom emocija, ustase ili nesto 10.
Ili jesi ili nisi.