SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vece

03703-coca-cola-1961-santa-christmas-hprints-com.jpg

Čovek došao u Bg na Novogodišnje zezanje, dogovorili se da se vidimo i da mi donese kinte umesto da šalje. I eto meni finog početka godine, i još dogovorili nove posliće, gde ćeš bolje?

- - - - - - - - - -

A poljubac, neki sočan? :obozavam:

koji i kakvi coveci su u pitanju? jel oni mrski zapadnjaci koje ocima ne mozes da vidis a volis njihove pare? z:mrgreen:

de ste misevi, stigla macka...:zcool:

ako ideš preko telefona-to ne umem da ti pojasnim
sa laptopa je lako uvezeš sliku preko tinypic.com ili sličnih, odmah je smanjiš na dozvoljenu dimenziju
i ovde kopiraš link(tamo označen sa IMG...)

- - - - - - - - - -

ne mora na pp već ovde u kafani

слажем се Ками. Биљана Србљановић је тотални ретард.

Ako tako misli, onda jeste.

Generalno, vecina rep kritika drustva je potpuno ogranicena, cak i kvalitetniji rep. Punk je pojam za rep sto se tice kritike drustva npr.

U odnosu na te retard pozitivisitcke gluposti koje u sustini propagira rep (po sistemu, vau, strasno je sto zivimo u getu, umesto da nam deca imaju kvalitetnije drzavno obrazovanje), iskrena emocija o bolu je uvek bolja, pa makar ona bila i kic.

I to je jasno svakome ko razume ljudsku dusu.

ako ideš preko telefona-to ne umem da ti pojasnim
sa laptopa je lako uvezeš sliku preko tinypic.com ili sličnih, odmah je smanjiš na dozvoljenu dimenziju
i ovde kopiraš link(tamo označen sa IMG...)

- - - - - - - - - -

ne mora na pp već ovde u kafani

ne bih u kafani, da se ne javi moralna policija...z:lol:

ovde kod mene nema snega, napolju je sedam iznad nule...ali je bilo tamo gde smo bili do juce...predivno, kao na razglednicama...

Ako tako misli, onda jeste.

Generalno, vecina rep kritika drustva je potpuno ogranicena, cak i kvalitetniji rep. Punk je pojam za rep sto se tice kritike drustva npr.

U odnosu na te retard pozitivisitcke gluposti koje u sustini propagira rep (po sistemu, vau, strasno je sto zivimo u getu, umesto da nam deca imaju kvalitetnije drzavno obrazovanje), iskrena emocija o bolu je uvek bolja, pa makar ona bila i kic.

I to je jasno svakome ko razume ljudsku dusu
.
А та твоја има болове највише у полном органу.:sanke:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back