SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna serija Kami....sledi i II sezona...a i muzikica je dobra

Serija je jedna od najboljih ikada...

Druga sezona ce da bude bljuv, sramota ce mi biti i da je gledam.

Mislim, Kolin Farel jbte...z:cry: Kolin fcking Farel...

A sada cujem da ce i Rejcel MekAdams da glumi???

Pa jbte, sta ce da naprave oni to, Notebook na True Detective nacin, sa Kolin Farelom kao akcionim herojem? z:cry:

Mislim, volim ja da gledam Rejcel Mekadams u tim romanticnim bajkicama, naravno, volim ja to.

Ali ipak...Ovo je drugo...

Sofi, to sto si propustila taj trenutak nije nista.

Mnogo gore je ovo sto ja sada mislim i osecam- da je ono sto sam trazio celog zivota, sve vreme bilo bas tu, stalno i konstantno poslednjih par decenija, a sada je kasno. z:cry:

- - - - - - - - - -

Ne, one te uce idealima i pravim vrednostima.

Код мене ништа није ствар тренутка. Тако да пропуштене тренутке не познајем као категорију. ;)

Бајке служе да развијају машту и ништа више од тога. Идеали и праве вредности се уче у породици и формирају се кроз одрастање и стицање знања.

''Прича о животу као бајки је бајка само по себи.''

- - - - - - - - - -

to se samo mozak igra s tobom jer zalazis u sredovecnost

Млаћко, је л' се ти осећаш маторо? :D

Najlakše je za neke loše osobine ili poraze okriviti roditelje... ja sam to davno prevazišao... naravno da mislim da sam propustio neke prilike, to je ljudski... i pravih se riječi uvijek kasno sjetim što kaže Bukovski...

Pingvin, čudim se čudom da je onaj folk pevač koji je menjao vere kao čarape, Nino, živeo poslednjih godina i umro kod vas u Bijeljini i to nakon ponovnog primanja islama...z:shock:

Код мене ништа није ствар тренутка. Тако да пропуштене тренутке не познајем као категорију. ;)

Бајке служе да развијају машту и ништа више од тога. Идеали и праве вредности се уче у породици и формирају се кроз одрастање и стицање знања.

''Прича о животу као бајки је бајка само по себи.''

'Bajke su zakon, a roditelji nemaju pojma'

by kami

pih, propustih tako lep divan na temu: uloga poledice na trenutak za kajanje :(

Мене је ухватило празнично расположење.
А данас сам имала ситуацију. :lol:
Прешла сам улицу на пешачком прелазу, данас око 16 сати. Нисам, наравно, обратила пажњу да се ухватила покорица од леда на тротоару од оног отопљеног снега.
Уследело је клизање ,летење и простирање целом дужином уз благо угануће левог скочног зглоба.
Истовремено, низ улицу силази витез који прилази да ме подигне.z:mrgreen:
Приближава се и....такође се простире целом дужином поред мене. :lol:
У моменту почињем да се смејем, какав црни бол зглоба, не осећам га више. Погледам га, а њега срамота...успео је само да процеди ''ово је заиста смешно''.
У наставку, он устаје одмах и џентлменски наставља да диже мене....међутим, ја сам се захвалила и рекла да могу сама, уз наставак церекања.
Док сам устала он је већ замако неколико корака низ улицу.

Изгледа сам испала сељанка. Јесам требала да га пустим да ми помогне?

seljanka na kub...tako fin dečko, postideo se a ti mu u sekundi ubi poslednji atom želje u nameri .:(
:lol:
Не знам за тај податак, мора да сам пропустила дан тих Риферових хвалоспева самом себи. :lol:

Ево анализа и за остале Кафанчеросе:

Да је био Лабић, он би устао, позвао шофера да му исправи ревере, благо би ти се наклонио у поздрав, и отишао издајући налог шоферу да саопшти кафе-куварици да га чека чај. :mrgreen:

Да је био Фламин, ти би њега морала да дижеш, јер он сам не би могао да устане од смеха. :lol:

Да је био Дерер, он би гунђањем о алиментацији у корену сасекао сваку твоју помисао о петоро деце. :lol:

Да је био Авиончић, он би те подигао и без питања, јер он је 'онај лево' - мултитаск прегалац с десет руку. :mrgreen:

Статлер би искористио прилику да ти пољуби руку, док још обоје седите на леду, а Марлон би те подигао у наручје и однео до белог коња. ;)

Камичак, поред свих њих, не би стигао ни да падне. :lol:

Sur...svaka ti je ka u Nhegoša :znamiguje:

pih, propustih tako lep divan na temu: uloga poledice na trenutak za kajanje :(

seljanka na kub...tako fin dečko, postideo se a ti mu u sekundi ubi poslednji atom želje u nameri .:(
Схватила сам да се постидео. :)
Није ми била намера, заиста. Али ми је све било толико смешно да у датом тренутку уопште нисам могла да размишљам о пристојности.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back