SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li imao transplataciju kostane srzi?

nije... moj drugi brat, njegov mladji rodjeni, je zbog toga izabrao da bude doktor. i kada je zavrsio skolovanje, pricao je jednom o tome, rekao je da Vladanu nije bilo spasa. a rekao je i da je dva meseca lezao u loznici jer su mislili da ima upalu pluca, a nisu imali cime da otkriju da ima galopirajuci rak krvi. to je otkriveno tek u beogradu, jer je moj pokojni otac insistirao da dodje ovde da se pregleda detaljno. bilo je prekasno za njega da se nesto makar i agresivno uradi. trazili su krv iz bolnice, i stric je nabavio, ali nisu ga operisali. znali su da je voz prosao.

Иначе, у Србији је однос новооболелих и умрлих од рака сваке године 10:6,5.

На "Западу" је однос 10:3,5.

А веровали или не, Србија уопште нема највећу индиденцу новооболелих у Европи.

Три бамбија за генијални систем.

Иначе, у Србији је однос новооболелих и умрлих од рака сваке године 10:6,5.

На "Западу" је однос 10:3,5.

А веровали или не, Србија уопште нема највећу индиденцу новооболелих у Европи.

Три бамбија за генијални систем.

Шта ти је ово?

Ја само знам да наши доктори сакривају податке, да не би окривили осиромашени уранијум, те се тако испречили путу ка светлој будућности.

Шта ти је ово?

Ја само знам да наши доктори сакривају податке, да не би окривили осиромашени уранијум, те се тако испречили путу ка светлој будућности.

Да, све је завера људи масона јер смо православни.

Чак су нам увалили и швапску химну, и швапска кола, и швапске штрудле, и швапски аспирин.

Срам их било.

Шта ти је ово?

ne verujem, pa i oni, pa clanovi njihovih porodica nisu nista manje ozraceni nego ti ili ja. zasto bi cutali ili sakrivali???

nema logike

jedan lekar sa 20 potencijalnih pacijenata nije referenca. ali mozda neko ko ima centralni sabirni kolektor podataka od svih, pa to lice je mozda u poziciji da manipulise a u ime nekih "interesa"...

ne verujem, pa i oni, pa clanovi njihovih porodica nisu nista manje ozraceni nego ti ili ja. zasto bi cutali ili sakrivali???

nema logike

jedan lekar sa 20 potencijalnih pacijenata nije referenca. ali mozda neko ko ima centralni sabirni kolektor podataka od svih, pa to lice je mozda u poziciji da manipulise a u ime nekih "interesa"...

Sta lekar ima da skriva, kada vecina lekara i ne zna sta je osiromaseni uranijum?

Sta lekar ima da skriva, kada vecina lekara i ne zna sta je osiromaseni uranijum?

Гомила људи мисли да је свака бомба која је пала на Србију била радиоактивна.

И сад, кад им кажеш да је проблем у мунцији са осиромашеним уранијумом која се користи за гађање оклопних возила, која је махом пала на Косово и југ Србије, они те погледају мрко, ударе руком у астал и продеру се да су нам свакакве отрове Американци на главу сипали.

Гомила људи мисли да је свака бомба која је пала на Србију била радиоактивна.

И сад, кад им кажеш да је проблем у мунцији са осиромашеним уранијумом која се користи за гађање оклопних возила, која је махом пала на Косово и југ Србије, они те погледају мрко, ударе руком у астал и продеру се да су нам свакакве отрове Американци на главу сипали.

Nasi ljudi ne znaju ni sta je to osiromaseni uranijum, ni sta je to radijacija. Ne znaju nista.

Претерујеш Носфи...

Сурка, моли Бога да те , кад дође време, опали срчка .
Сремска Митровица нема цитостатика и плаћају пацијенти , ако имају новаца ,
али за ебену параду се намакло .
Претерујемо у свему , али када су наши животи у питању , не вреде ни ич и нема се .:(
Сакупљала сам ових дана преостале лекове против повраћања јер ни то доктри не могу
да препишу мада су на позитивној листи , скупи су :(

Сурка, моли Бога да те , кад дође време, опали срчка .
Сремска Митровица нема цитостатика и плаћају пацијенти , ако имају новаца ,
али за ебену параду се намакло .
Претерујемо у свему , али када су наши животи у питању , не вреде ни ич и нема се .:(
Сакупљала сам ових дана преостале лекове против повраћања јер ни то доктри не могу
да препишу мада су на позитивној листи , скупи су :(

Ондасан беше 1800 по кутији?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back