Сајенс
Veoma poznat
- Poruka
- 12.749
Него, шта се десило са брозовим телом, где је оно стварно сахрањено ако је сандук био пун песка, то је право питање
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У овом случају је небитно шта је у сандуку, то ни сами потенцијални терористи вероватно нису знали, мада не треба заборавити да је стане доланц био члан хитлерјугенда за време рата, служба је била шупља на самом врху, него битан је ефект који би се добио евентуалном диверзијом, плус можда би било и погинулих страних државника, који наравно исто нису имали појма да је у сандуку прашина

Него, шта се десило са брозовим телом, где је оно стварно сахрањено ако је сандук био пун песка, то је право питање
У Ватикану?
Јуче, кад сам видела тај чланак, могу да се закунем да сам видела да пише баш то. Данас тога нема, ни у једном чланку.
Постоји неколико опција, једна је Ватикан, друга је Аустрија што није занемарљиво обзиром на приче о његовом наводно правом идентитету, датој заклетви аустријском цару још пре првог светског рата а и чињеници да је доста "заслужних" другова, од Анте Марковића надаље, сахрањено у Аустрији, а постоји и верзија да је негде у Америци или Пољској ал то је већ била нека компликована конструкција везана за његово наводно пољско порекло. Интересантно је да је др Смиља Аврамов, кад је писала неку књигу, ишла по неке податке у Ватикан, а тамо су је, по њеним сопственим речима, замолили само да не чачка и не испитује много о титу.
А јел приметио неко колико има оних кемтрејлса гледајући авионе?
Не знам за те кемије али сад видим да људи са дивљењем гледају где су авиони. А стрижи су малопре радили лупинг гледао сам их кроз прозор.
Готива кад су наши.
Има и оних поштених радних којима то смета при одмору или раду.Немојмо да испустимо из вида те светомученике и разумимо њихову важност у нашим животима.
Не знам за те кемије али сад видим да људи са дивљењем гледају где су авиони. А стрижи су малопре радили лупинг гледао сам их кроз прозор.
Готива кад су наши.
Не смета им да их краду 20 година, да раде у кунта кинте условима а смета им посета пријатеља који је успут најмоћнији човек на планети?

А јел приметио неко колико има оних кемтрејлса гледајући авионе?

Мислим да имају генералну пробу данас, чујем музику и глас спикера. Чуо се и Марш на Дрину.![]()

Како би било добро истерати запад и домаће издајнике. Заувек.![]()

Једва чекам снимак параде, да пуштам Блавију и екипи марш "На Дрину", па да уживају као прави срби и патриоте.![]()

А можда народ спонтано оплете козарачко и голим телима омладинаца испише "Тито ис нот деад".