JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljiv stav.Inace, srpska vojska danas bi razvalila bilo koju srpsku vojsku ranije.
Zanimljiv stav.
@dlugomir...
imam obican m6bilni telefon. Nije iphone,android,asteroid. Kad idem na opciju klasicnog izgleda telefon se zabaguje (pisala sam o tome jos prosle godine kad je uvedena i mogucnost logovanja preko mob4lnog). Vidim samo linkove za teme, nemam opciju da biram stranu na koju ulazim nego odma na prvu pa ne mogu da citiram nista dalje od nje dok ne pustim poruku i ona izadje na poslednjoj strani. Ne vidim ni priv.por ni reputacije. Nista,nista,nista.
inace po pitanju stana, nasla sam ga preko coveka sa kojim saradjujemo na poslu. Dao mi ga je za 100€,placam samo struju i internet. 60 kvadrata, nema nista manje prazno da se nadje.![]()

@dlugomir...
imam obican m6bilni telefon. Nije iphone,android,asteroid. Kad idem na opciju klasicnog izgleda telefon se zabaguje (pisala sam o tome jos prosle godine kad je uvedena i mogucnost logovanja preko mob4lnog). Vidim samo linkove za teme, nemam opciju da biram stranu na koju ulazim nego odma na prvu pa ne mogu da citiram nista dalje od nje dok ne pustim poruku i ona izadje na poslednjoj strani. Ne vidim ni priv.por ni reputacije. Nista,nista,nista.
inace po pitanju stana, nasla sam ga preko coveka sa kojim saradjujemo na poslu. Dao mi ga je za 100€,placam samo struju i internet. 60 kvadrata, nema nista manje prazno da se nadje.![]()
Kakvim stavovima? Ja sam bas protiv svakog bijenja.Теби увек интересантно тамо где се Срби бију?
И не знам зашто ми се увек наџогериш у Кафани с оваквим ставовима?![]()
Slazem seСунчи, време је да нађеш цимера.![]()

Znaci miroljubivost je nakaradna?
Inace, srpska vojska danas bi razvalila bilo koju srpsku vojsku ranije.
Zanimljiv stav.
anarhija