SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xkoje.jpg.pagespeed.ic.zIYFZqOGj1.webp

@dlugomir...
imam obican m6bilni telefon. Nije iphone,android,asteroid. Kad idem na opciju klasicnog izgleda telefon se zabaguje (pisala sam o tome jos prosle godine kad je uvedena i mogucnost logovanja preko mob4lnog). Vidim samo linkove za teme, nemam opciju da biram stranu na koju ulazim nego odma na prvu pa ne mogu da citiram nista dalje od nje dok ne pustim poruku i ona izadje na poslednjoj strani. Ne vidim ni priv.por ni reputacije. Nista,nista,nista.
inace po pitanju stana, nasla sam ga preko coveka sa kojim saradjujemo na poslu. Dao mi ga je za 100€,placam samo struju i internet. 60 kvadrata, nema nista manje prazno da se nadje. :roll:

Zanimljiv stav.

Теби увек интересантно тамо где се Срби бију?

И не знам зашто ми се увек наџогериш у Кафани с оваквим ставовима? :roll:

- - - - - - - - - -

@dlugomir...
imam obican m6bilni telefon. Nije iphone,android,asteroid. Kad idem na opciju klasicnog izgleda telefon se zabaguje (pisala sam o tome jos prosle godine kad je uvedena i mogucnost logovanja preko mob4lnog). Vidim samo linkove za teme, nemam opciju da biram stranu na koju ulazim nego odma na prvu pa ne mogu da citiram nista dalje od nje dok ne pustim poruku i ona izadje na poslednjoj strani. Ne vidim ni priv.por ni reputacije. Nista,nista,nista.
inace po pitanju stana, nasla sam ga preko coveka sa kojim saradjujemo na poslu. Dao mi ga je za 100€,placam samo struju i internet. 60 kvadrata, nema nista manje prazno da se nadje. :roll:

Сунчи, време је да нађеш цимера. :)

@dlugomir...

O, pa ti si jos dobra, ja sa starim telefonom nisam mogao ni da se ulogujem. Ovaj s androidom sam nabavio nedavno. Nije bog zna kakav, ali ispunjava moje uslove - ima sve osnovne funkcije i nije glomazan, odnosno moze da stane u svaki normalan dzep.

I ja sam zadovoljna mojim TELEFONOM :D
Dobro me sluzi. Ja kad nisam ulogovana, vidim klasicni izgled i sve poruke i slike ( pod uslovom da nisu u spojlerima)ali ne mogu tako da se ulogujem na forum. Privatne poruke citam preko mejla.

Песник Петар Пајић: Завера против пушача

Срећом нисам више пушач. Али, не знам с ким ћу убудуће седети и дружити се када нам по налогу Брисела, који само брине о нашем здрављу, забране цигаре и по кафанама. Нисам више пушач, а био сам годинама. Прогањан сам прво у Америци пре више деценија. Тамо сам први пут видео да се у пола паба пуши, а у пола не. Још тада ми то није мирисало на добро. Касније, кад сам путовао у Италију, нас двојицу пушача тутну у реп авиона, а ове здравије, са чистијим плућима, напред. Срећом, сви смо сигурно и безбедно слетели у Рим.

Сада, кад се цигаре, по захтеву великих и паметнијих, протерују и из Србије, ја сам престао да дуваним (не због протеривања). Али примећујем да више запослених службеника (нарочито службеница) има испред фирме, по тротоарима него у канцеларијама. Шта ће, стоје и пуше. Не знам само како се то уклапа у тенденцију Владе да радимо све интензивније и временски дуже.

Следеће је, претпостављам, да укину и алкохолна пића по бистроима, па да боеми постану најздравији у земљи. Вероватно ће тада кафане служити само за седење и оговарање, уз порцију поморанџи и мултивитаминске сокове. Бојим се да ће ускоро гужва бити испред киосака, драгстора и трафика, а вратиће се у моду и унучићи. Јер, неће Срби престати да пију и пуше у инат глобалној завери.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back