SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Ако се старци напале и ако младе даме изгубе неке оријентире - момци немају шансе. Момци - мислим младићи. Пред младим људима је тек период доказивања и изградње свега онога што су старци већ направили, а спонзоруше обично немају времена да га троше на заједничке напоре стварања, рађе узимају готово. То је исто стигло са запада мада ни део истока није имун на те ствари, нпр мује који имају паре имају по 30 жена, читао сам о неком шеику који има преко 30 жена, кад је стигао на летовање у турску закупио је цео спрат хотела за његове жене. У Русији и Кини то наравно не може да прође ал то је неки други, лепши исток.
Па имаш ти и младиће који су спонзори, синчићи којима су родитељи обезбедили лагодан живот. Није поента колико година има спонзор (мада је у случајевима старијих - дегутантније), поента је у самом том чину пристајања на све ради неких материјалних бенефиција. То је вид проституције. Мада ми ни спонзори нису јасни - у чему је њихов ужитак, кад свака будала види због чега је нека риба с њим?

Добар назив.