SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако се старци напале и ако младе даме изгубе неке оријентире - момци немају шансе. Момци - мислим младићи. Пред младим људима је тек период доказивања и изградње свега онога што су старци већ направили, а спонзоруше обично немају времена да га троше на заједничке напоре стварања, рађе узимају готово. То је исто стигло са запада мада ни део истока није имун на те ствари, нпр мује који имају паре имају по 30 жена, читао сам о неком шеику који има преко 30 жена, кад је стигао на летовање у турску закупио је цео спрат хотела за његове жене. У Русији и Кини то наравно не може да прође ал то је неки други, лепши исток.

Па имаш ти и младиће који су спонзори, синчићи којима су родитељи обезбедили лагодан живот. Није поента колико година има спонзор (мада је у случајевима старијих - дегутантније), поента је у самом том чину пристајања на све ради неких материјалних бенефиција. То је вид проституције. Мада ми ни спонзори нису јасни - у чему је њихов ужитак, кад свака будала види због чега је нека риба с њим?

Нит' су произвољне, нит' су претпоставке. Ја питам у чему може да ужива једна млада девојка поред старијег мушкарца с којим је само због пара (дакле, без љубави)?

Поремећај Сурка. ;)

Увек, алу УВЕК је у питању или неразрешен Едипални комплекс или ''фукс де лукс''.
Нема трећег.

Па имаш ти и младиће који су спонзори, синчићи којима су родитељи обезбедили лагодан живот. Није поента колико година има спонзор (мада је у случајевима старијих - дегутантније), поента је у самом том чину пристајања на све ради неких материјалних бенефиција. То је вид проституције. Мада ми ни спонзори нису јасни - у чему је њихов ужитак, кад свака будала види због чега је нека риба с њим?

Ствар престижа у тим круговима је ко ће сочније младо месо привести. Новац нема значај јер га имају на бацање, док млад човек мора да ради и заради. Зато се све и распада, нападнута је породица, основна ћелија друштва, потенцира се некакав појединац и његова права, хедонизам...

lagodan zivot, materijalna sigurnost, provod bez da mora da radi, moze da kupi sta zeli...
vecina zena su materijalisti to je oduvek tako bilo i totalno je bzvz sad tu nesto moralisati

Ми нисмо материјалисти већ смо прорачунате.
И то је природа тако уредила.

Али трагедија је што је данас све више прорачунатих мушкараца. Е, то већ говори да сте почели у жене да се претварате.

Али трагедија је што је данас све више прорачунатих мушкараца. Е, то већ говори да сте почели у жене да се претварате.

Pa to je bas super sto vi jedine da koristite digitron.
Mi smo ga izmislili.:rtfm::rtfm::rtfm:

dali se i oni u promet...sa bakutama i mafijašima...

moj ortak iz kraja, uhvatio se sa nekom starijom ribom...

on decko 24 ona starija od mene godinu dana...

on decko bilder, dobro izgleda, vodi brigu o sebi, i ok je drugar prema svima...jedina mana radi u brigadi...

a ona neki kuracc ne znam ni ja sta rece ono da radi, uglavnom ima kesa...samo sam je jednom video i to kratko pa ne mogu mnogo da sudim sem sta je ispricao sam...

zajedno su lupam ni godinu, vodila ga na more dva puta vec, kompletno ona platila, daje mu pare za troskove iako mu ne treba, kupuje mu garderobu kompletnu, rekla mu hoce da se uda za njega...ja sam mu rekao, sve je to lepo i super brate al duzan sam da ti kazem...za pet godina ona ce imati 40 a ti 29. za 15 50. a ti ces imati 39. decu ako zeli, sad moras da ih pravis odmah...i sta on meni kaze? brate dala mi 100,000 pre par dana isplatila moje dugove...tu sam mu rekao da je imbecil, zrtvujes svoj zivot zbog 1000eura...dug ces vratiti ona ti ostaje dozivotno...

nema mu spasa.

- - - - - - - - - -

Сајенс и Верти имају најгори музички укус! :lol::lol:

п.с. Сајенс, ај' ова још и може да ти прође :mrgreen:

samo za Sofi od srca namenjujem numeru

on decko bilder, dobro izgleda, vodi brigu o sebi, i ok je drugar prema svima...jedina mana radi u brigadi...

a ona neki kuracc ne znam ni ja sta rece ono da radi, uglavnom ima kesa...samos am je jednom video i to kratko pa ne mogu mnogo da sudim sem sta je ispricao sam...

zajedno su lupam ni godinu, vodila ga na more dva puta vec, kompletno ona platila, daje mu pare za troskove iako mu ne treba, kupuje mu garderobu kompletnu, rekla mu hoce da se uda za njega...ja sam mu rekao, sve je to lepo i super brate al duzan sam da ti kazem...za pet godina ona ce imati 40 a ti 29. za 15 50. a ti ces imati 39. decu ako zeli, sad moras da ih pravis odmah...i sta on meni kaze? brate dala mi 100,000 pre par dana isplatila moje dugove...tu sam mu rekao da je imbecil, zrtvujes svoj zivot zbog 1000eura...dug ces vratiti ona ti ostaje dozivotno...

nema mu spasa.

- - - - - - - - - -

ne mora da znaci i ko kaze da oce porodicu s njom
izmuze je par godina pa sutne i nadje mladju

a ona neki kuracc ne znam ni ja sta rece ono da radi, uglavnom ima kesa...samos am je jednom video i to kratko pa ne mogu mnogo da sudim sem sta je ispricao sam...

nema mu spasa.

- - - - - - - - - -

Ух, тек та комбинација је лоша.

А сад да одслушам песмицу и да дам суд. :lol:

Ух, тек та комбинација је лоша.

А сад да одслушам песмицу и да дам суд. :lol:

da, moras da "presudis".

tako tipicno....

- - - - - - - - - -

Шта ћу кад не волим ни битлсе ни ролингстонсе ни њихове музичке наследнике :lol:

tako je brate, grand rules :lol:

a ona neki kuracc ne znam ni ja sta rece ono da radi, uglavnom ima kesa...samo sam je jednom video i to kratko pa ne mogu mnogo da sudim sem sta je ispricao sam...

nema mu spasa.

- - - - - - - - - -

sam je sebi upropastio život.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back