SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj, za primer, ima 67

7lwh1W3.png

Имам већ мужа, који није спонзор, нити сам ја спонзоруша. Да ли би ти уживао као спонзор некој младој девојци?
Nisam hteo da te uvredim. :ok: Diskutujemo i ja ti dajem konkretne odgovore na tvoje proizvoljne pretpostavke. :hvala:

- - - - - - - - - -

u smezuranom mlohavom telu i zadahu starosti...

Ne sudi druge po karakteristikama svoga muža. :ok:

Nisam hteo da te uvredim. :ok: Diskutujemo i ja ti dajem konkretne odgovore na tvoje proizvoljne pretpostavke. :hvala:

Нит' су произвољне, нит' су претпоставке. Ја питам у чему може да ужива једна млада девојка поред старијег мушкарца с којим је само због пара (дакле, без љубави)?

Нит' су произвољне, нит' су претпоставке. Ја питам у чему може да ужива једна млада девојка поред старијег мушкарца с којим је само због пара (дакле, без љубави)?

lagodan zivot, materijalna sigurnost, provod bez da mora da radi, moze da kupi sta zeli...
vecina zena su materijalisti to je oduvek tako bilo i totalno je bzvz sad tu nesto moralisati

Tvoje pitanje je već dirigovano a direkcija proizvoljna. Kako ti znaš da je sa njim zbog para? Zašto tvrdiš da nema ljubavi? To su već parametri koji isključuju uopšteni primer.

lagodan zivot, materijalna sigurnost, provod bez da mora da radi, moze da kupi sta zeli...
vecina zena su materijalisti to je oduvek tako bilo i totalno je bzvz sad tu nesto moralisati

Уопште не моралишем, само се питам како неко може да трампи своју слободу за материјално. То је све. :)

moj muz je 9 godina stariji od mene, ti od tvoje zene 30+...to nikako ne moze da bude normalno, na stranu tvoj izgled i (ne)umece u krevetu..:ok:

A zašto mu onda otkrivaš specifičnosti?
u smezuranom mlohavom telu i zadahu starosti...
Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.

- - - - - - - - - -

Па, јел' причамо о спонзорушама или не? :dontunderstand:
Ne. Nisam stekao taj utisak iz konkretnog primera. Još sam i dao okvirne granice 30:65

Златни кавез, ал' хебеш злато без слободе.

Из тог аспекта, мени је то непојмљиво.

Ако се старци напале и ако младе даме изгубе неке оријентире - момци немају шансе. Момци - мислим младићи. Пред младим људима је тек период доказивања и изградње свега онога што су старци већ направили, а спонзоруше обично немају времена да га троше на заједничке напоре стварања, рађе узимају готово. То је исто стигло са запада мада ни део истока није имун на те ствари, нпр мује који имају паре имају по 30 жена, читао сам о неком шеику који има преко 30 жена, кад је стигао на летовање у турску закупио је цео спрат хотела за његове жене. У Русији и Кини то наравно не може да прође ал то је неки други, лепши исток.

A zašto mu onda otkrivaš specifičnosti? Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.

- - - - - - - - - -

Ne. Nisam stekao taj utisak iz konkretnog primera. Još sam i dao okvirne granice 30:65

muskarac od 60+ jeste smezuran i mlohav, da se ne lažemo...ali sve se to bolje podnosi kad pored sebe ima zenu istih ili pribliznih godina...

sta ce npr jedan 70-ogodisnjak sa jedjom 35-ogodisnjakinjom, zeljnom seksualnih užitaka koje on vise nije u stanju da ih joj pruzi? ;)

A zašto mu onda otkrivaš specifičnosti? Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.

- - - - - - - - - -

Ај прекини да се свађаш са мном. :lol:

Прича је о спонзорушама, а не о љубавним везама.

muskarac od 60+ jeste smezuran i mlohav, da se ne lažemo...ali sve se to bolje podnosi kad pored sebe ima zenu istih ili pribliznih godina...

sta ce npr jedan 70-ogodisnjak sa jedjom 35-ogodisnjakinjom, zeljnom seksualnih užitaka koje on vise nije u stanju da ih joj pruzi? ;)

A zašto ti svaku vezu vidiš kroz sex? On je trećerazredna stavka u tim odnosima kad dvoje provedu 5 ili više godina zajedno. Vezuju ih druge stvari. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back