SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Ako si baš mnogo radoznala, probaj sa dobroočuvanim šezdesetogodišnjakom.![]()
Имам већ мужа, који није спонзор, нити сам ја спонзоруша. Да ли би ти уживао као спонзор некој младој девојци?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si baš mnogo radoznala, probaj sa dobroočuvanim šezdesetogodišnjakom.![]()
То сам се увек питала - у ЧЕМУ уживају?
То сам се увек питала - у ЧЕМУ уживају?
Nisam hteo da te uvredim.Имам већ мужа, који није спонзор, нити сам ја спонзоруша. Да ли би ти уживао као спонзор некој младој девојци?
Diskutujemo i ja ti dajem konkretne odgovore na tvoje proizvoljne pretpostavke. 
u smezuranom mlohavom telu i zadahu starosti...

Nisam hteo da te uvredim.Diskutujemo i ja ti dajem konkretne odgovore na tvoje proizvoljne pretpostavke.
![]()
Ma ne znaš ti ništa. Lupaš besmislice. Zaključuješ po pričama rekla kazala. Smeju ti se oni koji me lično poznaju.znamo da si ozenjen zenom koja moze cerka da ti bude...ali nemoj da tvrdiš da je to normalno jer nije...kad ona bude dostigla zrelost tebi ce već trebati pampers za odrasle..![]()
Нит' су произвољне, нит' су претпоставке. Ја питам у чему може да ужива једна млада девојка поред старијег мушкарца с којим је само због пара (дакле, без љубави)?
Nisam hteo da te uvredim.Diskutujemo i ja ti dajem konkretne odgovore na tvoje proizvoljne pretpostavke.
- - - - - - - - - -
Ne sudi druge po karakteristikama svoga muža.![]()

Новац, моћ, утицај, понекад и "високо" друштво, путовања гостовања светска слава боли глава...
Tvoje pitanje je već dirigovano a direkcija proizvoljna. Kako ti znaš da je sa njim zbog para? Zašto tvrdiš da nema ljubavi? To su već parametri koji isključuju uopšteni primer.Нит' су произвољне, нит' су претпоставке. Ја питам у чему може да ужива једна млада девојка поред старијег мушкарца с којим је само због пара (дакле, без љубави)?
lagodan zivot, materijalna sigurnost, provod bez da mora da radi, moze da kupi sta zeli...
vecina zena su materijalisti to je oduvek tako bilo i totalno je bzvz sad tu nesto moralisati

Златни кавез, ал' хебеш злато без слободе.
Из тог аспекта, мени је то непојмљиво.
Tvoje pitanje je već dirigovano a direkcija proizvoljna. Kako ti znaš da je sa njim zbog para? Zašto tvrdiš da nema ljubavi? To su već parametri koji isključuju uopšteni primer.

moj muz je 9 godina stariji od mene, ti od tvoje zene 30+...to nikako ne moze da bude normalno, na stranu tvoj izgled i (ne)umece u krevetu..![]()
Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.u smezuranom mlohavom telu i zadahu starosti...
Ne. Nisam stekao taj utisak iz konkretnog primera. Još sam i dao okvirne granice 30:65Па, јел' причамо о спонзорушама или не?![]()
Златни кавез, ал' хебеш злато без слободе.
Из тог аспекта, мени је то непојмљиво.
kolke su pare potrebne da lepa, mlada, prava devojka/žena legne pored mlohavog smežuranog starca?![]()
A zašto mu onda otkrivaš specifičnosti? Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.
- - - - - - - - - -
Ne. Nisam stekao taj utisak iz konkretnog primera. Još sam i dao okvirne granice 30:65
A zašto mu onda otkrivaš specifičnosti? Nema potrebe da svakog muškarca od 60 i kusur godina karakterišeš tim osobinama.
- - - - - - - - - -
Ne. Nisam stekao taj utisak iz konkretnog primera. Još sam i dao okvirne granice 30:65

А, провали отворена врата комбија из ког је снимано, а и оног дечка на крају - јел' му то буксна у рукама?![]()

50-100 eura.
Ај прекини да се свађаш са мном.
Прича је о спонзорушама, а не о љубавним везама.

muskarac od 60+ jeste smezuran i mlohav, da se ne lažemo...ali sve se to bolje podnosi kad pored sebe ima zenu istih ili pribliznih godina...
sta ce npr jedan 70-ogodisnjak sa jedjom 35-ogodisnjakinjom, zeljnom seksualnih užitaka koje on vise nije u stanju da ih joj pruzi?![]()

ovde vec govorimo o prostitutkama...