Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Kic podseca na umetnost i ima pretenzije umetnickog, ali nize vrednosti od umetnickog.
Мислим да кич само има претензије да буде леп на сладак начин.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kic podseca na umetnost i ima pretenzije umetnickog, ali nize vrednosti od umetnickog.
100% уметности настаје као тежња да се нечије идеје угурају у профитабилну љуштуру, која може да се прода, што је обично и одлично јер смири мегаломанију коју има већина уметника.
И да се уметник, наравано, саморекламира да не би изгубио релевантност.
Уметност је нешто као и живот- мало узвишеног, доста комерцијалног, упаковано тако да изазове реакцију, и убаци име аутора у домове.
To je prikaz njegove kreativnosti, prenosenje emocija i ideje, ono sto kod posmatraca izaziva emocije.
Мислим да кич само има претензије да буде леп на сладак начин.
Onda je to vise kic, nego umetnost.
Niko nije ni rekao da je umetnost imitacija intime u reali. Brkas pojmove.
Kic ima slicnosti sa umetnoscu, ali nije i umetnost.

Da ja to objasnim plastično... Kami je kič, ja sam umetnos'.![]()
Није.
Јако је важно прихватити људску компоненту у уметности и схватити да су и уметници људи, и да доста њихових узвишених идеја иду уз људске пориве.
Рецимо, да је Гоји био дигнут док је сликао Обнажену Маху, и да је тиме хтео да уврће уши инквизицији, да се надалеко прича о бунтовним Гоји, јер онда би више људи код њега наручивало портрете.
Узвишена идеја је била хватање женске грациозности и лепоте на платну.
Обе инцпирације су подједнако важне, и зато се људско стање најбоље спознаје кроз уметност.

Desi labahudine, jesi narano zmijče u džepu? Saće polovina, računaj malo.

To je Hidžrijski kalendar?

Frizer je samo kreativan, ali ne i umetnik.
Zanimljiv si ti labahudin, turac a koristi naš pravoslavni kalendar? Šta ti kažu nindže na to?![]()

Зна се ко је шериф у граду... Ко сме да буде вагабунд.
’бар дан.
pa polako pingvinče polako...jos malo pa ce te rodjene 1997-1999. na tebe gledati jedino kao na tatu..![]()
čestiti pašo, ne ljuti se, ali ja sam svetle puti i kose...ti si taj koji je po izgledu povukao za svoje pretke iz maloazijskih stepa...![]()

Da li je film umetnost? Ova šetnja jeste direktno vezana za film, ako se ne varam.
- - - - - - - - - -
Ako "tata" može da plati, u čemu je problem?

nece ako vozi skuplja kola i ima para da ih seta po kafanama i putovanjima, onda je najbolji frajer u gradu, najpozeljniji mladozenja iako je vec zenjen itd itd itd.
Da, svi koji su me videli znaju koliko sam crn, taman, ma ko oni iz tvoje familije sa kojima si se hvalio.![]()

da..ali složićeš se da iz te šeme ispadaju devojčice od 15-16 godina...ili bi se ti muvao sa nekom takvom?
sa 15-16 ni u teoriji.
20++ pa nadalje...mozda cak i 25++ pa nadalje nisam vise siguran ove mladje sto ih poznajem to je zestoko neizivljeno i ume bas da bude nezanimljivo jer ne zna dve recenice o nicemu da slozi.