VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Добро, Вертић воли тетовиране манекенке!
Даље...
ne ne ne....gresis. sad sam proverio sta sam postavio, dve jesu sa tatuima, al ove dve nisu i ove u spotu nisu. rekao bih da je akcenat na savrsenstvo guze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Даље...
А где се ту углави памет?
Мене је тата ложио кад сам била клинка да су лепе само оне девојчице које уче.
И тако...
Sto se tice fizickog izgleda, zene u stvari ne shvataju koliko je muskarcima najbitnije lice, pa se sve nesto tripuju da su debele, a muskarcima to skroz sekundarna stvar, cak je mnogima to i pozeljno![]()

Даље...
Како по гардероби?па не може памет да се провали визуелно. Можда по гардероби, донекле.
Е, није те тата ложио.![]()

Е, мени се десило то једном- сад и одмах.Hemija jeste najbitnija, naravno, ali cesto ne nailazi skroz spontano, tu, sad i odmah. Mora nesto da joj prethodi.
Kuvar, eventualno. Najopasnije oružje koje su mu dali je bila kutlača.![]()
ne ne ne....gresis. sad sam proverio sta sam postavio, dve jesu sa tatuima, al ove dve nisu i ove u spotu nisu. rekao bih da je akcenat na savrsenstvo guze.
Hemija jeste najbitnija, naravno, ali cesto ne nailazi skroz spontano, tu, sad i odmah. Mora nesto da joj prethodi.
Е, мени се десило то једном- сад и одмах.
Мада, реално, знао је он понешто о мени и ја о њему.
o, hemija dodje odmah pri prvom khm, bliskom susretu ili ne dodje nikad...![]()

Како по гардероби?
Мом тати су увек биле лепе само паметне жене. .

Te cure što stalno vježbaju i stalno drže neke dijete su potencijalni psihički bolesnici...
Неће паметна жена да се облачи и шминка као ове са естраде.
Potrebno je da se poklopi i atmosfera i situacija, noc je bolja od dana, da ima guzve a da imas osecaj kao da ste sami, itd...
- - - - - - - - - -
Mislis posle prvog poljupca?![]()

Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.
Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.
Свароже витеже, у којој би ти категорији био према овој студији?![]()
Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.
Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.

Било је 9 ујутру, ходник препун људи...а за нас је време стало.Potrebno je da se poklopi i atmosfera i situacija, noc je bolja od dana, da ima guzve a da imas osecaj kao da ste sami, itd...

Какво улудо трошење икуа.![]()