SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А где се ту углави памет? :lol:

Мене је тата ложио кад сам била клинка да су лепе само оне девојчице које уче. :mrgreen:
И тако...

Tata te je lagao. :mrgreen:

Prvo zato sto se tako kod devojcica ne vidi pamet, vec radne navike; drugo, zato sto roditelji tim forsiranjem ucenja, mnogo znaju da sjeb.u decu.

A naravno da je svima mozak nesto sto je najpozeljnije, tako je cak i kod ovih koji misle da je najbitniji fizicki izgled.

па не може памет да се провали визуелно. Можда по гардероби, донекле.
Е, није те тата ложио. :lol:
Како по гардероби? :lol:
Мом тати су увек биле лепе само паметне жене.

Hemija jeste najbitnija, naravno, ali cesto ne nailazi skroz spontano, tu, sad i odmah. Mora nesto da joj prethodi.
Е, мени се десило то једном- сад и одмах.
Мада, реално, знао је он понешто о мени и ја о њему.

Е, мени се десило то једном- сад и одмах.
Мада, реално, знао је он понешто о мени и ја о њему.

Potrebno je da se poklopi i atmosfera i situacija, noc je bolja od dana, da ima guzve a da imas osecaj kao da ste sami, itd...

- - - - - - - - - -

o, hemija dodje odmah pri prvom khm, bliskom susretu ili ne dodje nikad...:D

Mislis posle prvog poljupca? :rumenko:

Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.
Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.

Свароже витеже, у којој би ти категорији био према овој студији? :lol:

Читала сам неку Енглеску студију...одређивали мушкарцима ику, а онда проверавали који се на шта лепи на женском телу.
Испоставило се да се они са најнижим икуом лепе за груди, средњи за позадину, а они најобдаренији за ноге.

Taj sam.

Какво улудо трошење икуа. :lol:

Ma ja sam pglu... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back