SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Просто је постао тренд да су доктори увек криви.

А ту ватру циљано потпирују медији.

Tako je svuda. Svuda su doktori ispljuvani u medijima. Tipa, za svakog od onih poznatih likova koji umru od predoziranja lekovima, uvek ce optuziti njegovog licnog lekara. Iako, objektivno, tu je najveci krivac taj sto se drogirao, sto bi lekar bio vise odgovorniji od njega za njegovo predoziranje? Nije kao da su u pitanju sizofrenicni ludaci koji nisu svesni svoje nesvesti, to su sve racionalni ljudi.

Ja mislim da treba da postoji potpuna sloboda u drustvu, da svako radi sta hoce, i da ne kuka na nekog drugog. Ima da se drogiram ako hocu, i ko vas je.be, i necu da optuzujem lekare ako umrem od predoziranja.

Samo to je normalno, samo to je posteno, i samo to je odgovorno.

Drzava je lopovsko parazitske insititucija, koja postoji zato da bi mala grupa ljudi terorisala veliku grupu ljudi koristeci njen strah.

Naime, sta god da radis, drzava ti uzme odredjen procenat da bi finansirala nekakav zdravstveni i i penzioni fond, koji su protocni bojleri koji su uvek prazni, i stalno neko drugi dozivljava benefite od tih fondova.

Jer je zdravstvo nula, skolstvo nula, vojska nula, putevi nula, policija nula, a sudstvo parazitska imbecilna gomila kojoj treba 10 godina da presude da je danas ponedeljak.

Znaci, postoji grupa parazita, koji su nesposobni.

Nesposobni da konstatuju da bi malo veca kisa mogla da odnese pola drzave.

Nesposobni da pohapse vehabije i zelene beretke po Pazaru.

Nesposobni da opercijom izvade coveku tumor a da ga pre toga skroz ne raseju po krvotoku, osim na famoznoj, usiljenoj, VMA, od cije discipline i strucnosti i famoznosti mi se vise pegla.

Nesposobni da nauce dete matematiku i strani jezik, nego moras da ga saljes na casove.

Nesposobni da privedu kraju jedan najprostiji sudski postupak. Prvo saslusanje u januaru, drugo u junu. Hahaha

Pa za koji mi moj otimate ove silne hiljade evra?

Zato sto bi mi naucili dete istoriju, ili zalecili stabilnu anginu pektoris? Pa to moze i moja askurdjela magicnim travama i Vuk Karadzic pergamentom.

A svako ko insistira na jos jacoj drzavi je kukavica, i ispran mu je mozak.

Poslednja izmena:
Tako je svuda. Svuda su doktori ispljuvani u medijima. Tipa, za svakog od onih poznatih likova koji umru od predoziranja lekovima, uvek ce optuziti njegovog licnog lekara. Iako, objektivno, tu je najveci krivac taj sto se drogirao, sto bi lekar bio vise odgovorniji od njega za njegovo predoziranje? Nije kao da su u pitanju sizofrenicni ludaci koji nisu svesni svoje nesvesti, to su sve racionalni ljudi.

Ja mislim da treba da postoji potpuna sloboda u drustvu, da svako radi sta hoce, i da ne kuka na nekog drugog. Ima da se drogiram ako hocu, i ko vas je.be, i necu da optuzujem lekare ako umrem od predoziranja.

Samo to je normalno, samo to je posteno, i samo to je odgovorno.

Ками, Осхо каже да људи на планети нису постигли тај ниво свести, развијености и цивилизованости у развоју слободе како максимално ослобођено биће не би сметало околини. :lol:

Ја сам сагласна с њим, не знам за тебе. :D

Ne postoji niti jedan opravdani razlog zasto svi sudski procesi ne bi bile arbitraze, cak i krivicni. Krivicne arbitraze, to bi bilo zakon. Koji moj ce nam drzava?:dontunderstand:

Država i njeni zakoni ti omogućavaju slobodu koju svako normalan voli, tako što ograničavaju one koji su previše slobodni pa bi da ugroze tvoj i moj integritet i prava.
Zato i državi treba onemogućiti intervencionizam tamo gde ugrožava prava pojedinca ili društva u celini.

Ками, Осхо каже да људи на планети нису постигли тај ниво свести, развијености и цивилизованости у развоју слободе како максимално ослобођено биће не би сметало околини. :lol:

Pa nisu, kada je vecina ljudi potpuno pajsersko. Radis sta hoces, samo ne ugrozavaj tudji fizicki i psihicki integritet. Ja bih skroz mogao da zivim u takvom drustvu slobode.

Eventualno bi mozda, jer sam emotivan mnogo, par nedelja ugrozavao psihicki integritet neke u koju sam bas mnogo zaljubljen, jer me je odbila, i ponasao se pajserski; ali sam racionalno bice, i brzo bih shvatio da je to pajserski, izvinio bih se i unormalio bih se.

jos si ti zelena, ne znas kako se lako da iskljuciti iz svega i okolinu posmatrati sa potrebnom dozom cinizma koja ih odvraca da sa tobom u udju bilo kakvu formu odnosa

ma bre sta se vise raspravljate...

Ti Sofija i ti Andjela, krive ste, jeste.

ne mora nuzno tim redosledom :lol:

eto, pametniji popusta.

Верти, да сам била паметна к'о што нисам и да сам завршила етф као што сам требала и имала афинитет и предиспозицију за те природне науке, данас би уживала у животу.

Ал' шта зна дете. :(

Država i njeni zakoni ti omogućavaju slobodu koju svako normalan voli, tako što ograničavaju one koji su previše slobodni pa bi da ugroze tvoj i moj integritet i prava.
Zato i državi treba onemogućiti intervencionizam tamo gde ugrožava prava pojedinca ili društva u celini.

Drzava me ogranicava na svakom koraku, a za uzvrat, ne stiti me nigde.

Pa nisu, kada je vecina ljudi potpuno pajsersko. Radis sta hoces, samo ne ugrozavaj tudji fizicki i psihicki integritet. Ja bih skroz mogao da zivim u takvom drustvu slobode.

Eventualno bi mozda, jer sam emotivan mnogo, par nedelja ugrozavao psihicki integritet neke u koju sam bas mnogo zaljubljen, jer me je odbila, i ponasao se pajserski; ali sam racionalno bice, i brzo bih shvatio da je to pajserski, izvinio bih se i unormalio bih se.

mozes ali naduvan ko u norveskoj i da pritom trezan imas fles kako ti je sve potaman...ali onda sebi postavis pitanje a sto duvas ako je tako?

:lol:

:zag:

Верти, да сам била паметна к'о што нисам и да сам завршила етф као што сам требала и имала афинитет и предиспозицију за те природне науке, данас би уживала у животу.

Ne bi, samo bi mozda imala vise para. A ti ETF-ovci su malo slabiji sto se tice nekih medjuljudskih i psihickih stvari, sto je bitnije za srecu.

Kome treba vise para, ja mogu da ga naucim pokeru, i samo da ima veliki bankroll, ima da zaradjujemo vise kinte od najbogatijeg ETF-ovca:ok:

- - - - - - - - - -

imigriraj na aljasku..:mrgreen:

To i nije tako losa ideja. Ili na Grenland...A volim hladnocu...:think:

nista ne fali tvojoj profesiji. nek se lece sami ako im nesto ne odgovara, neka sami popravljaju auto a ne kod mehanicara, neka sami mese hleb, a ne kupuju u radnji, neka sami pletu carape a ne kupuju kod kineza, neka sami rade sve sto im ne odgovara kako drugi radi. stvar je ipak u necem drugom, a cini mi se da sam ti vec naglasio ali si u zaru rasprave propustila.

nista ne fali tvojoj profesiji.

dok ne dodjes u njinu ustanovu pa dok ne guras suske niko nece ni da te pogleda pa tacno da si krvavo dete od 5 g... imao slucaj kad mi je mala godinu dana imala, pala i dobila hematom... odveo je ne institut, lik sef, kaze u oci, ne mogu ovde da j pregledam dodjite kod mene kuci... kad tad nisam roknuo nekog necu nikad. olos... 90 posto lekara su neopevani sljam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back