sacuvaj me boze od lekara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Просто је постао тренд да су доктори увек криви.
А ту ватру циљано потпирују медији.
Isto kao i za učitelje.
Просто је постао тренд да су доктори увек криви.
А ту ватру циљано потпирују медији.
Ako je ono ozbiljno... to je jedno lično iskustvo i ne znači da je baš tako bilo. Možda je to njeno viđenje, ali šta kaže druga strana?
Тачно.
А народ генерално луд да луђи не може бити.

Немој ме тераш да га малтретирам кад се појави.
Тачно.
А народ генерално луд да луђи не може бити.
Najlepše je kad tebe maltretiramo.

Tako je svuda. Svuda su doktori ispljuvani u medijima. Tipa, za svakog od onih poznatih likova koji umru od predoziranja lekovima, uvek ce optuziti njegovog licnog lekara. Iako, objektivno, tu je najveci krivac taj sto se drogirao, sto bi lekar bio vise odgovorniji od njega za njegovo predoziranje? Nije kao da su u pitanju sizofrenicni ludaci koji nisu svesni svoje nesvesti, to su sve racionalni ljudi.
Ja mislim da treba da postoji potpuna sloboda u drustvu, da svako radi sta hoce, i da ne kuka na nekog drugog. Ima da se drogiram ako hocu, i ko vas je.be, i necu da optuzujem lekare ako umrem od predoziranja.
Samo to je normalno, samo to je posteno, i samo to je odgovorno.

Ne postoji niti jedan opravdani razlog zasto svi sudski procesi ne bi bile arbitraze, cak i krivicni. Krivicne arbitraze, to bi bilo zakon. Koji moj ce nam drzava?![]()
Ками, Осхо каже да људи на планети нису постигли тај ниво свести, развијености и цивилизованости у развоју слободе како максимално ослобођено биће не би сметало околини.
Ја сам сагласна с њим, не знам за тебе.![]()
Ками, Осхо каже да људи на планети нису постигли тај ниво свести, развијености и цивилизованости у развоју слободе како максимално ослобођено биће не би сметало околини.
Ја сам сагласна с њим, не знам за тебе.![]()
ma bre sta se vise raspravljate...
Ti Sofija i ti Andjela, krive ste, jeste.
ne mora nuzno tim redosledom
eto, pametniji popusta.

Država i njeni zakoni ti omogućavaju slobodu koju svako normalan voli, tako što ograničavaju one koji su previše slobodni pa bi da ugroze tvoj i moj integritet i prava.
Zato i državi treba onemogućiti intervencionizam tamo gde ugrožava prava pojedinca ili društva u celini.
Pa nisu, kada je vecina ljudi potpuno pajsersko. Radis sta hoces, samo ne ugrozavaj tudji fizicki i psihicki integritet. Ja bih skroz mogao da zivim u takvom drustvu slobode.
Eventualno bi mozda, jer sam emotivan mnogo, par nedelja ugrozavao psihicki integritet neke u koju sam bas mnogo zaljubljen, jer me je odbila, i ponasao se pajserski; ali sam racionalno bice, i brzo bih shvatio da je to pajserski, izvinio bih se i unormalio bih se.
Drzava me ogranicava na svakom koraku, a za uzvrat, ne stiti me nigde.

Pa nisu, kada je vecina ljudi potpuno pajsersko. Radis sta hoces, samo ne ugrozavaj tudji fizicki i psihicki integritet. Ja bih skroz mogao da zivim u takvom drustvu slobode.
Eventualno bi mozda, jer sam emotivan mnogo, par nedelja ugrozavao psihicki integritet neke u koju sam bas mnogo zaljubljen, jer me je odbila, i ponasao se pajserski; ali sam racionalno bice, i brzo bih shvatio da je to pajserski, izvinio bih se i unormalio bih se.

Верти, да сам била паметна к'о што нисам и да сам завршила етф као што сам требала и имала афинитет и предиспозицију за те природне науке, данас би уживала у животу.
Ал' шта зна дете.![]()

imigriraj na aljasku..![]()

Верти, да сам била паметна к'о што нисам и да сам завршила етф као што сам требала и имала афинитет и предиспозицију за те природне науке, данас би уживала у животу.
Ал' шта зна дете.![]()
nista ne fali tvojoj profesiji.