VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
pa mozda neka zenica negde pravi domaci, lepi etiketu i prodaje ga....mozda nije sav fabricki pravljen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, помену Вертић пекмез!
Морам да научим да га правим.
И то у року од одмах, да не пропустим шљиве.![]()

pa mozda neka zenica negde pravi domaci, lepi etiketu i prodaje ga....mozda nije sav fabricki pravljen?

Е, помену Вертић пекмез!
Морам да научим да га правим.
И то у року од одмах, да не пропустим шљиве.![]()

Ti bi da se Rifet udavi?![]()

Džabe mu bacaš pojas. Ne zna kako se koristi.![]()

Dobro veče političari.
Nadam se da ste dobro svi
Evo, malo da se razmrdate

Nocni pozdrav
Srbi su, izgleda, narod koji ne može bez kafane.
Ono što je u antičkoj Grčkoj bio trg, osunčani javni prostor gde se izlazi, sreće,
odvija društveni život, drže govori, sklapaju zavere i vrše prevrati, gde se pronalaze ljubavnici,
stvara umetnost i govore stihovi, to je za Srbe, zbog klime u kojoj žive,
kafana - mesto gde se ljudi sreću i gde se događa mnogo važnih stvari u našim životima.
Lepo si odradila poredjenje. 
zatvorite sve kafane, nek se moja dusa smiri, da zalecim srcu rane...

Nocni pozdrav
Srbi su, izgleda, narod koji ne može bez kafane.
Ono što je u antičkoj Grčkoj bio trg, osunčani javni prostor gde se izlazi, sreće,
odvija društveni život, drže govori, sklapaju zavere i vrše prevrati, gde se pronalaze ljubavnici,
stvara umetnost i govore stihovi, to je za Srbe, zbog klime u kojoj žive,
kafana - mesto gde se ljudi sreću i gde se događa mnogo važnih stvari u našim životima.

, а нисам ни букмарковала ту страницу, тако да више не знам ни где је то било. 
Ovde u vrticima mi smo morali oduvek sami da sklanjamo posle jela svoj tanjir, casu i igracke kad smo se igrali, morali smo da pokupimo i vratimo na mesto...to je ono sto je uobicajeno oduvek.
A, sto se tice rada u kuci i higijene u mojoj sobi...ja sam bila mezimica jedinica, tako da je to sve mama za mene radila i baka kad je bila tu...
Za Dance nemam pojma, ali informisacu se za to...bas jadna deca. A sta je sa decicom koja nemaju talenat da prave? Jadna deca, nece se ni igrati...![]()