SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guma-za-spasavanje.jpg

Džabe mu bacaš pojas. Ne zna kako se koristi. :sad2:

pa mozda neka zenica negde pravi domaci, lepi etiketu i prodaje ga....mozda nije sav fabricki pravljen?

sofy darling, izvadi košticei turaj šljive cele ( ili sečene uzduž na 2-3 dela..ne više..lepo je kada se ispeku i oseti kožica mmm)
u rernu i peci ih sa jaaaako malo šeć ili ni malo..( ja u ispećene dodam vrlo malo stevie tečne i to je to)
pečene su kada su skroz smežurane miris je fantazija i ima i soka i odmah kašikom turaj u tegle,
tegle poredjaj u pleh pa ponovo u rernu (oko 150° 5-10' da se zapeče ) zatvori poklopcom na šraf i
ušušlkaj u neko ćebe dok se ne ohlade.
nema lepšeg pekmeza od ovog načina..nema puno posla i prljanja

Е, помену Вертић пекмез!
Морам да научим да га правим. :mrgreen:
И то у року од одмах, да не пропустим шљиве. :lol:

Mi napravili od šipurka i drenjina. Saćemo i od krušaka.
Pozdrav devojke, momci i polovnjače. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ti bi da se Rifet udavi? :sad2:

Si vid'o, ladno mi podmeće vodu, a zna da lab gviri stalno. :sad2:

- - - - - - - - - -

Džabe mu bacaš pojas. Ne zna kako se koristi. :sad2:

Ne može, ja probo, ali neće oko struka... pretesno :rida:

- - - - - - - - - -

Dobro veče političari.
Nadam se da ste dobro svi :D

Evo, malo da se razmrdate :D

:rumenko:

Miliceeeeeee! :obozavam:

Nocni pozdrav

Srbi su, izgleda, narod koji ne može bez kafane.
Ono što je u antičkoj Grčkoj bio trg, osunčani javni prostor gde se izlazi, sreće,
odvija društveni život, drže govori, sklapaju zavere i vrše prevrati, gde se pronalaze ljubavnici,
stvara umetnost i govore stihovi, to je za Srbe, zbog klime u kojoj žive,
kafana - mesto gde se ljudi sreću i gde se događa mnogo važnih stvari u našim životima.

Nocni pozdrav

Ono što je u antičkoj Grčkoj bio trg, osunčani javni prostor gde se izlazi, sreće,
odvija društveni život, drže govori, sklapaju zavere i vrše prevrati, gde se pronalaze ljubavnici,
kafana - mesto gde se ljudi sreću i gde se događa mnogo važnih stvari u našim životima.
:ok: Lepo si odradila poredjenje.

Nocni pozdrav

Нина, си ме победила у Махјонгу? :hahaha:

Није ми се свидела графика, иначе бих постигла мнооого бољи резултат :mrgreen: , а нисам ни букмарковала ту страницу, тако да више не знам ни где је то било. :lol:

Ovde u vrticima mi smo morali oduvek sami da sklanjamo posle jela svoj tanjir, casu i igracke kad smo se igrali, morali smo da pokupimo i vratimo na mesto...to je ono sto je uobicajeno oduvek.
A, sto se tice rada u kuci i higijene u mojoj sobi...ja sam bila mezimica jedinica, tako da je to sve mama za mene radila i baka kad je bila tu... :mrgreen:

Za Dance nemam pojma, ali informisacu se za to...bas jadna deca. A sta je sa decicom koja nemaju talenat da prave? Jadna deca, nece se ni igrati... :(

ne moz da omanu. oni imaju neki sistem "sumskih vrtica". klinci vecinu vremena provode napolju u sumi, tu nalaze stvarcice za igru - lisce, grancice, kamencice, svasta. :)

to je diskutabilno. vecina ovih usluga/proizvoda postoji vec izvesno vreme. zapravo osim interaktivnog mozdanog implanta, sve postoji. licne informacije su javne i lako dostupne svakome. pogotovo korporacijama. nedostaje samo masovna upotreba takvih servisa. i to je opet uslovno receno, jer se sa mreze sve moze pronaci i samostalno bez narocitih alata, a anonimnost apsolutno ne postoji ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back