SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojska%20Srbije.jpg

cici-mici 'zvini što ne dodjoh po tebe avijončetom....duvali je jako niko nije smeo da vozi
blajbi će da se ljuti do besvesti...no kako da dodjem do Venecuele usred cunamija?

ova 4 dana Maldiva su me zamorili načisto :)..mada je bilo nagradno putovanje i sve free :)

malo su konobari bili spori

Bora-Bora-575x383.jpg

jedan moj drug, jos dok sam bio srednja, bio nabedjeni reper...al kad god smo isli u skadarliju, a to je bilo svake subote otprilike, tamo se obavezno urolja, a onda smo isli gradskim kuci...i svaki put u busu pocne da peva halida....ceo kraj ga znao po tome....furao majce eminem i te fore a slusa halida....bio dobar decko, ali drogos sto bi sad reko djordje cvarkov...

jedan moj drug, jos dok sam bio srednja, bio nabedjeni reper...al kad god smo isli u skadarliju, a to je bilo svake subote otprilike, tamo se obavezno urolja, a onda smo isli gradskim kuci...i svaki put u busu pocne da peva halida....ceo kraj ga znao po tome....furao majce eminem i te fore a slusa halida....bio dobar decko, ali drogos sto bi sad reko djordje cvarkov...

Čvarkov je meni kralj... kad bih imao državni posao i bio starosjedilac u svom gradu, ja bi' bio k'o Đoođe Čvarkov... ali daleko sam ja od svega toga... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back